עדכון קצר
בנות יקרות, בוודאי תהיתן לאן נעלמתי השבוע.....
אז ככה:
למי שלא יודעת, לאחרונה יש גבר חדש בחיי. כמו כל הגברים מאוד שעיר, אבל.... הולך על ארבע...... כלומר-
.
חלקכן מודעות לבעיה שהייתה לנו בגמילה של ליאו מלעשות פיפי בבית......אפילו שלחתי אותו לאילוף בפנסיון, וזה מאוד עזר.... לבעלי הפנסיון!! (כסף
).
אז בעשרה ימים האחרונים, לקחתי חופש מהעבודה, הבאתי מאלף חדש והחלטתי להקדיש כל כולי לחינוך של ליאו לצרכים.
המאלף, שמו יואב גורן (יואב= זהב
) היה המאלף הראשון (מתוך 3) שעשה אבחון אמיתי לכלב, וגם לי.... ויחד הבנו שחלק מהבעיה, היא לא הכלב, אלא הבעלים שלו
(אני
). והוא הסביר לי מה עלי לעשות על מנת לקצור הצלחה....... והכין אותי שזה לא הולך להיות קל "במלחמה כמו במלחמה".
ואכן, עברתי טירונות קשה, מבית היוצר של ליאו.
ביום ובלילה ישנתי עם בגדים, בכוננות מלאה, מוכנה כל רגע לרדת עם ליאו למטה כדי שלא יהיה פספוס....
הבית עצמו, נראה כמו שדה קרב (חול בכל מקום)
וליאו עצמו, למרות שרק בתחילת השבוע עבר רחצה יסודית, נראה כמו לוחם וותיק, ואמא שלו (אני)
.... אבל
כי כבר מהיום הראשון שהמאלף ביקר אצלנו, ליאו עשה פיפי בחוץ!!
וכל יום, לפחות במהלך היום, הוא עושה צרכים בחוץ (רוב הזמן). יש עדיין פספוסים, בלילה הוא די מפחד, והדרך עוד ארוכה, אבל רואים את האור בקצה המנהרה....
זהו. ממחר חוזרים לשגרה ומכילים את החינוך של ליאו בשגרה.....
אז סליחה על ההיעדרות, זה היה למטרה חשובה ביותר מבחינתי. למי ששרדה עד כה- תודה שהשתתפתן.... שולחת
וליאו שולח
בנות יקרות, בוודאי תהיתן לאן נעלמתי השבוע.....
אז ככה:
למי שלא יודעת, לאחרונה יש גבר חדש בחיי. כמו כל הגברים מאוד שעיר, אבל.... הולך על ארבע...... כלומר-
חלקכן מודעות לבעיה שהייתה לנו בגמילה של ליאו מלעשות פיפי בבית......אפילו שלחתי אותו לאילוף בפנסיון, וזה מאוד עזר.... לבעלי הפנסיון!! (כסף
אז בעשרה ימים האחרונים, לקחתי חופש מהעבודה, הבאתי מאלף חדש והחלטתי להקדיש כל כולי לחינוך של ליאו לצרכים.
המאלף, שמו יואב גורן (יואב= זהב
(אני
ואכן, עברתי טירונות קשה, מבית היוצר של ליאו.
ביום ובלילה ישנתי עם בגדים, בכוננות מלאה, מוכנה כל רגע לרדת עם ליאו למטה כדי שלא יהיה פספוס....
הבית עצמו, נראה כמו שדה קרב (חול בכל מקום)
וליאו עצמו, למרות שרק בתחילת השבוע עבר רחצה יסודית, נראה כמו לוחם וותיק, ואמא שלו (אני)
כי כבר מהיום הראשון שהמאלף ביקר אצלנו, ליאו עשה פיפי בחוץ!!
וכל יום, לפחות במהלך היום, הוא עושה צרכים בחוץ (רוב הזמן). יש עדיין פספוסים, בלילה הוא די מפחד, והדרך עוד ארוכה, אבל רואים את האור בקצה המנהרה....
זהו. ממחר חוזרים לשגרה ומכילים את החינוך של ליאו בשגרה.....
אז סליחה על ההיעדרות, זה היה למטרה חשובה ביותר מבחינתי. למי ששרדה עד כה- תודה שהשתתפתן.... שולחת