עדכון קצר

פז08

New member
עדכון קצר

בנות יקרות, בוודאי תהיתן לאן נעלמתי השבוע.....
אז ככה:
למי שלא יודעת, לאחרונה יש גבר חדש בחיי. כמו כל הגברים מאוד שעיר, אבל.... הולך על ארבע...... כלומר-
.
חלקכן מודעות לבעיה שהייתה לנו בגמילה של ליאו מלעשות פיפי בבית......אפילו שלחתי אותו לאילוף בפנסיון, וזה מאוד עזר.... לבעלי הפנסיון!! (כסף
).
אז בעשרה ימים האחרונים, לקחתי חופש מהעבודה, הבאתי מאלף חדש והחלטתי להקדיש כל כולי לחינוך של ליאו לצרכים.

המאלף, שמו יואב גורן (יואב= זהב
) היה המאלף הראשון (מתוך 3) שעשה אבחון אמיתי לכלב, וגם לי.... ויחד הבנו שחלק מהבעיה, היא לא הכלב, אלא הבעלים שלו
(אני
). והוא הסביר לי מה עלי לעשות על מנת לקצור הצלחה....... והכין אותי שזה לא הולך להיות קל "במלחמה כמו במלחמה".
ואכן, עברתי טירונות קשה, מבית היוצר של ליאו.
ביום ובלילה ישנתי עם בגדים, בכוננות מלאה, מוכנה כל רגע לרדת עם ליאו למטה כדי שלא יהיה פספוס....
הבית עצמו, נראה כמו שדה קרב (חול בכל מקום)
וליאו עצמו, למרות שרק בתחילת השבוע עבר רחצה יסודית, נראה כמו לוחם וותיק, ואמא שלו (אני)
.... אבל

כי כבר מהיום הראשון שהמאלף ביקר אצלנו, ליאו עשה פיפי בחוץ!!
וכל יום, לפחות במהלך היום, הוא עושה צרכים בחוץ (רוב הזמן). יש עדיין פספוסים, בלילה הוא די מפחד, והדרך עוד ארוכה, אבל רואים את האור בקצה המנהרה....
זהו. ממחר חוזרים לשגרה ומכילים את החינוך של ליאו בשגרה.....
אז סליחה על ההיעדרות, זה היה למטרה חשובה ביותר מבחינתי. למי ששרדה עד כה- תודה שהשתתפתן.... שולחת
וליאו שולח

liats80

New member

חחח הרגת אותי!
נדמה לי שכבר במפגש פורום דיברנו על זה שהיחסים שלך ושל הכלב הם לא ממש נורמלים...
המלצה קטנה - לפנק פחות ולחנך יותר....
הקטנה שלנו אצלנו פחות משבועיים והיא כבר כמעט שלא מפספסת וכבר לא בוכה בלילה בכלל (היא לא ישנה איתנו כמו שכיהיה לנו ילד הוא לא ישן איתנו) והיא נראית לי שמחה ומאושרת.
יאללה שיהיה בהצלחה!

chocolata1

New member
תתחדשי על החבר החדש

המאלף הסביר לך על הכנת טריטוריה מתוחמת קטנה עבור הגור כשיטה ללמד אותו להתאפק?

פז08

New member
כן.... קניתי לו כלוב (לא כל כך קטן....)

עכשיו אנחנו מרגילים אותו לכלוב לאט לאט...
הורדתי את החצי העליון של הכלוב ומשתמשת בזה כמיטה, כדי שיתרגל.....
לא רוצה לגרום לו לטראומה, כי בפנסיון עבדו איתו עם כלוב הטסה ואני לא יודעת אם הוא אהב את זה או לא....
להתאפק הוא יודע, אפילו 7-8 שעות. הוא רק צריך ללמוד לא לעשות בבית...... ונראה שהוא דווקא תלמיד טוב, עכשיו כשאמא שלו למדה להיות מורה טובה

זואילי

New member
אם את לא תחשבי על זה כטראומה

אז הכלוב לא יהיה טראומה.
כשהייתי אם אומנת לכלבת נחייה היא הגיעה עם כלוב. ופחדה ממנו מאוד.
שמנו לה בפנים את הצעצועים שלה, הכנסנו אותה לשם, נתנו צ'ופרים אם נכנסה לבד, דיברנו איתה, הרגענו והכרחנו.. בלילה היא היתה צריכה לישון שם והיינו צריכים לסגור את דלת הכלוב.
זאת עבודה...
מהר מאוד - כל עוד *את* עקבית ולא מוותרת - הוא יתרגל. הכלבה שלי הבינה את הקטע בצ'יק ובעצם זה הפך למיטה שלה. והיא ידעה שבלילה היא ניגשת לשם כשהולכים לישון.
היא היתה מחביאה שם דברים והיתה מתעצבנת כשהייתי מנקה את הכלוב, עד כדי כך שהיה צריך להרחיק אותה חחח אם רציתי לסדר לה את המיטה...

הכל מתחיל ונגמר בך. ואת זה כבר אמרתי לך בחינם.

kikona126

New member
כל הכבוד!

לא יזיק לך שיעור בחינוך

ובהצלחה לתלמיד המצטיין!

למעלה