עדכון קלונקס

dorgad

New member
עדכון קלונקס

כפי שכבר סיפרתי, ביום שישי התחלתי לקחת כדור (1 מ"ג) בוקר ו-1 בערב. במקביל הפחתתי אלטרול מ-60 מ"ג בערב, ל-50 מ"ג. הסופ"ש עבר איכשהו בסדר, אבל נטילת הקלונקס בבקרים של ראשון ושני - בעבודה - הייתה מעיקה ביותר. בעבודתי אני נדרשת לעירנות ולריכוז גבוהים, ומצאתי עצמי מנקרת על הקלידים מול הצג. היום בצהריים התקשרתי לנוירולוג שלי, והוא אישר לי לקחת קלונקס אחד בערב בלבד. עדיין לא חשה השפעה של הקלה על השרירים המכווצים, אני מקווה שזה עוד יגיע. המשך עדכון - כשיהיה מה לחדש. דור

yamit23

New member
../images/Emo32.gifדור - שתפי אותנו בבקשה

מה החלטת בסוף לגבי תרומת הדם? ערב טוב, ימית

dorgad

New member
אוי, סליחה, חשבתי שעדכנתי

בעקבות קריאת כל התגובות, החלטתי לא לתרום דם (בעבר תרמתי פעמים רבות), לא מחשש שמא אחוש לא טוב לאחר מכן, אלא משום שחשבתי שאין זה הוגן להעביר אלטרול וקלונקס למי שאינו זקוק להם
דור

linar1

New member
דור,ערב טוב

מנסיוני: אני נוטלת תקופה די ארוכה 0.5 בערב בדרך כלל, אבל בתקופות קשות גם בבוקר וזה עוזר. עברה תקופה קצרה מדי ,כדי שתוכלי לדעת מידת השפעתו. לי אף פעם לא רשמו 1(מ"ג) ועוד פעמיים ביום, נראה לי שזה המון, אבל מי אני, רק הרופא יכול לקבוע. מקווה שישפיע עם הזמן לטובה.

דיתי3

New member
דור,,,

טוב עשית שפנית לרופא, אני כתבתי לך לפני מספר ימים כתגובה לכך שסיפרת על לקיחת הקלונקס בבוקר, הכדור אמור להרדים, ולי נאמר לקחתו לפני השינה, הופתעתי לשמוע שלקחת פעמיים ביום, לדעתי תרגישי יותר טוב, כי אולי תצליחי לישון רצוף כמה שעות טובות בלילה, ולקום רעננה. בהצלחה והמשיכי לעדכן דיתי

dorgad

New member
עדכון קלונקס

אכן, הנוירולוג שלי נענה להצעתי, ועברתי לקלונקס אחד לפני השינה. בעבודה אני אכן רעננה יותר, אבל בבקרים עדיין קמה קצת צפודה. נותנת צ'אנס, וממשיכה, דור

דיתי3

New member
דור...../images/Emo65.gif

אכן בבוקר לוקח זמן לגוף להתאושש,,, מה שכן אני החילותי לקחת את הכדור לא ממש לפני השינה אלא בסביבות השעה 20:00 בערב. כדי שלהשפעה שלו שהיא ארוכת טווח יהיה מספיק זמן ובבוקר אוכל לתפקד יותר טוב. בהצלחה..והמשיכי לעדכן.... דיתי

למעלה