לינק שבטח יעזור לך, המון שירים ביפנית/אנגלית, רוב היפנים עם תרגום לאנגלית.
א אבוד עצות New member 25/11/02 #16 ../images/Emo26.gif לינק שבטח יעזור לך, המון שירים ביפנית/אנגלית, רוב היפנים עם תרגום לאנגלית.
D Digi Lista New member 26/11/02 #18 ../images/Emo51.gifאור../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif יופי,עכשיו יהיו עוד שירים= עוד עבודה=אני אמות(תרגיעו את החגיגות,אני עוד חיה...)נו לפחות לא יהיו תלונות(אני בטראומות...),אני אתאשפז רשמית אחרי זה(אני לא מוחקת את מה שכבר עשיתי,באמת אני חצי מעולפת ולחשוב שזה לא ממש טוב...)...אבל זה שווה
../images/Emo51.gifאור../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif יופי,עכשיו יהיו עוד שירים= עוד עבודה=אני אמות(תרגיעו את החגיגות,אני עוד חיה...)נו לפחות לא יהיו תלונות(אני בטראומות...),אני אתאשפז רשמית אחרי זה(אני לא מוחקת את מה שכבר עשיתי,באמת אני חצי מעולפת ולחשוב שזה לא ממש טוב...)...אבל זה שווה
L L3 New member 25/11/02 #7 ../images/Emo153.gifפוקימון פוקימון זאת סדרה יפה ויש בה הרבה לחימה . אני אוהב את הדמויות: האש, פיקצו, בלבזור, מיסטי,ברוק,
../images/Emo153.gifפוקימון פוקימון זאת סדרה יפה ויש בה הרבה לחימה . אני אוהב את הדמויות: האש, פיקצו, בלבזור, מיסטי,ברוק,
D Digi Lista New member 26/11/02 #23 קורה שטועים. בכלל יש לנו(לי לפחות)הרבה מה ללמוד מפורום פוקימון כי הוא קיים הרבה יותר זמן. אני מקווה שאתה נשאר גם בפורום הזה- דיג´ימון...
קורה שטועים. בכלל יש לנו(לי לפחות)הרבה מה ללמוד מפורום פוקימון כי הוא קיים הרבה יותר זמן. אני מקווה שאתה נשאר גם בפורום הזה- דיג´ימון...