לא התכוונתי לבאס.. ^^
אבל באמת שאי אפשר להבין כלום מצורת התרגום הזאת. גם בעידן המחשב, עדיף שבני אדם יעשו את התרגום ולא האינטרנט. אז הנה כמה שירים. הראשון הוא שיר הקניות של דאייסקה (דייויס) וקן, שרובו דיבורים על מסיבת חג המולד הקרבה ובאה של הדיג´יגורלים. דאייסקה וקן נשלחו לקנות מצרכים, ובדרך הם מדברים על חג המולד. בין לבין יש פזמונים שבהם הם מאחלים לעולם חג שמח, שרים שהם יפגשו ויהיה להם שמח ביחד, ומקווים שהאויבים שלהם לפחות בחופשה עכשיו (כמובן שכולנו יודעים שארוקנימון ומומימון עבדו בשיא המרץ בסביבות חג המולד, אבל נו, הילדים לא יודעים עדיין). דאייסקה וקן: לה לה לה לה לה... היי! דאייסקה: בנאדם, לעשות מסיבת חג מולד זה בסדר והכל, אבל למה אני חייב לעשות את כל הקניות? וגם אתה, קן. אני פשוט לא קולט, מה איתך? קן: אין טעם להתלונן. יש עוד הרבה דברים לעשות. אם אתה חושב על זה במושגים של יעילות, לגרום לנו לעשות את זה, טוב, זו הבחירה האחרונה, אני משוכנע. אחרי הכל, דאייסקה: בייבי, דאייסקה וקן: זה חג המולד חג מולד שמח! חג מולד שמח! בואו כולנו נהנה ממנו יחד! חג מולד שמח! חג מולד שמח! אם לא נהנה זה יהיה לא מנומס לסנטה קלאוס דאייסקה: אבל חג המולד מגניב. קן: כן דאייסקה: ואנחנו אוכלים הרבה, קן: כן דאייסקה: ואנחנו גם מקבלים עוגה, קן: כן דאייסקה: ומתנות, קן: כן דאייסקה: ואין בית ספר קן: כן דאייסקה: וגם ראש השנה ממש אחרי קן: כן! דאייסקה: זה פשוט ערימה של דברים טובים! בנאדם, לא היה יכול להיות מגניב אם היה חג מולד כל השנה? קן: הא? על מה אתה מדבר, דאייסקה? דאייסקה: הא? קן: שמע, במדינות אחרות חג המולד הוא היום החשוב ביותר בשנה. דאייסקה: אה-הא. קן: זה היום בו המושיע נולד. אז אנשים הולכים לכנסיה ומתפללים. דאייסקה: וואו. קן: אני חשבתי שכולם יודעים לפחות את זה. דאייסקה: אבל עדיין, קן: בייבי, דאייסקה וקן: זה חג המולד פזמון: חג מולד שמח! חג מולד שמח! בואו כולנו נפגש חג מולד שמח! חג מולד שמח! אני בטוח שלפחות היום האויבים שלנו לוקחים הפסקה דאייסקה: אמממ, זה הכל? קן: אני חושב כך. דאייסקה: בנאדם, מי הם חושבים שהם, שהם מבקשים מאיתנו להשיג את כל הדברים האלה? קן: הא הא הא. דאייסקה וקן: או! דאייסקה: מה עושה כאן משחק מחשב? אין לזה שום קשר למסיבה! מי הם חושבים שאנחנו בכלל? קן: אתה צודק. זה ממש יותר מדי, אפילו בסטנדרטים שלי. אני עובדים יותר מדי. דאייסקה: אתה אמרת. קן: או, סליחה, אתה יכול לסחוב את כל זה בעצמך, נכון? דאייסקה: הא?! קן: טוב, תודה. או, ואל תאחר. דאייסקה: לא, לא, היי, איצ´יג´וג´י, היי, קן, חכה, את רציני?! למה באת לפה בכלל?! דאייסקה וקן: בייבי, זה חג המולד פזמון: חג מולד שמח! חג מולד שמח! בואו כולנו נהנה ממנו יחד! חג מולד שמח! חג מולד שמח! אם לא נהנה זה יהיה לא מנומס לסנטה קלאוס חג מולד שמח! חג מולד שמח! בואו כולנו נפגש חג מולד שמח! חג מולד שמח! אני בטוח שלפחות היום האויבים שלנו לוקחים הפסקה דאייסקה: אתה רציני?! זה חג המולד... קן: אוקיי. תודה רבה. דאייסקה: היי, קן, חכה! קן: או כן, זה כבד. תזהר. דאייסקה: היי, אל... אל תגיד תזהר, תעזור לי פה! קן: אל תדאג, אל תדאג. כולנו נחכה לך. אוקיי, נתראה אחר כך. דאייסקה: או, איי איי איי, הרגל שלי! תחזור, תחזור! או בנאדם, זה כבד... למה דברים כאלה תמיד קורים לי, בכל מקרה? בנאדם, אולי כדאי היה לי להביא את טאקרו במקום... קן: עכשיו, מה עוד אני צריך לקנות? או, זה נכון. אני צריך לקנות משהו גם לפאפא ומאמא. או, ומשהו גם לאוסמו. דאייסקה: בנאדם, היקארי מחכה גם לי! קן: בנאדם, באמת יש לי פה הרבה דברים. דאייסקה: בנאדם, אם רק וי-מון היה פה... קן: אבל חג המולד באמת כיף. טוב. אני חושב שכדאי שאני אלך. דאייסקה: אני רציני קן, חכה!!!! דאייסקה וקן: לה לה לה לה לה...