עדכון קטן....

ילדונת21

New member
עדכון קטן....

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל סיפרתי לכם פה שנכנסתי לדירה שכורה ונכנסתי למיטה עם אחד השותפים שלי... בכל מקרה - אתמול שכבנו! זאת היתה הפעם הראשונה שלי והיה פשוט מ-ד-ה-י-ם !

Benjamin Turner

New member
בפעם האחרונה שבדקתי, זה כן היה

אבל לכי תדעי, הצעירים האלה עם ההגדרות של סקס יבש וכד'

../images/Emo6.gif וואלה גם אני הייתי בטוח...

וגם הבהרת לא שזו הייתה טעות, מה לשכב לצידו
קרעת אותי עכשיו. אני נגד סקס מהיר.

kkarinn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מזה סקס יבש?!? אני מגלה הרבה הגדרות חדשות היום...

Benjamin Turner

New member
סקס עם בגדים, תני לדמיון שלך ללכת

במקומך (אני לא בענייני יובש בסקס, זה אח שלי שמעדכן אותי בכל ההגדרות האלה
)

kkarinn

New member
אוי, "הצעירים של היום" ../images/Emo22.gif../images/Emo3.gif

בזמני (ואני לא זקנה...), קראו לזה להתמזמז...

Mיקי_

New member
להתמזמז זה לא דריי סקס

להתמזמז יכול להיות עם בגדים או בלי בגדים, כל מה שהוא "משחק מקדים" הוא התמזמזות... דריי סקס עד כמה שזכור לי זה התחכחכות רבתית לצורך שפיכה של הגבר בתוך הבגדים (ואם אפשר גמירה אצל האשה מה טוב).

cyber2200

New member
פעם ראשונה ?!

ששכבת איתו?! או ששכבת בכלל?? (אם השני, אז אני מקווה שאת בת 16...)

Mיקי_

New member
למה 16?

אני שכבתי פעם ראשונה בגיל שמונהעשרה וארבעה חודשים, והייתי בין הבתולות האחרונות בכיתה שלי... (זה היה סוף הבגרויות של י"ב) אני חושבת שלחכות לגיל 18 ומעלה זה יותר מהחלטה חכמה, יש כל כך הרבה דברים לא בשלים ולא מוכנים בגיל 16, שלא נדבר על הסיכונים שביחסי מין, שלרוץ בגיל 16 ולשכב נראה לי כהחלטה ילדותית מטופשת ונחפזת. שום דבר לא חייב לקרות כל כך מוקדם, ולחכות עוד שנה שנתיים עם יחסי המין לא יכול להסב שום נזק, אבל אם נסב את המשוואה הפוך ללהקדים, שום יכול גם יכול להיווצר מצב מסוכן ועלולים להיווצר נזקים, מי מהם הפיכים ומי מהם פחות... או בקיצור, אל תקווה בשביל אנשים שהם יעשו את זה לפני הזמן.

kkarinn

New member
זו הייתה הכוונה שלי ../images/Emo45.gif

לפי הכרטיס שלה, היא בת 21, כולם יכולים להירגע

שמחה בשבילך

אז אמנם הדעות חלוקות בקשר להאם זה רעיון טוב או לא, אבל כל עוד לך טוב ואת נהנית - לכי על זה. ומזל"ט, גם כן.

למעלה