עדכון קטן:

shiray

New member
עדכון קטן:

כתבתי 2 ביקורות- על דוגוויל וקולד מאונטיין, והן עכשיו ב"מאמרים". חוץ מזה הוספתי תמונות לביקורות קודמות והוספתי עוד כמה פרטים על ניקול במאמר "עובדות קצרות". תהנו!

mkarin

New member
נצל"ש

מה עם קולב הזהב???

קולב הזהב

בדיוק אני רוצה ליכתוב על זה , ותוהה לאיזה שירשור להכניס את זה... אז ככה: אני ממש רוצה כבר לפרסם מי הזוכה! הבעיה שעד לא כולם הצביעו , אז מי שלא הצביע - שישתדל לעשות זאת כמה שיותר מהר! ברגע שיהיה זוכה- אני אודיע ואפרסם!

shiray

New member
שלחת להם מסרים בפרטי?

עם הציטוטים זה ממש ממש עזר לי...

לא...

כפי שידוע לך - המחשב שלי עדיין איטי... ולישלוח מסרים לוקח לו המון זמן , אז ממי שאני זוכרת שעד לא הצביע- ערן , עמית , ורוניקה , עדי - שכחתי מישהו? אז יאללה! לכו עכשיו ותצביעו!

shiray

New member
בבקשה!

בא לך לכתוב ביקורת דיוידי או שנחכה שאני אחזור מארה"ב עם הדיוידי ואחרוש עליו? איך שבא לך... מן הסתם שתינו אוהבות לכתוב נאומים...

shiray

New member
חחחח חשבתי ככה

באתי לתקן אותך אבל הייתה אצלי חברה...

ערן1987

New member
אני לא הצבעתי כי אני לא יודע לכמה

להצביע.. אתם אמרתן משהו בסגנון של "תבין לבד".. לא הבנתי,חבל

אוקיי

סורי אם זה יצא ככה... שהעליתי את 6 המועמדים אתה שאלת מה לגבי ההמשך , ואז עניתי שתקרא למעלה בשירשור , בו כתבתי- שבקרוב אני אכתוב לגבי המשך ההצבעה , וכעבור יום או יומיים , שרשרתי שצריך ליבחור 1... אגב! חירפנת אותי אם ה אכתוב-יכתוב , אראה - יראה וכ'ו... חחחחחחח אני לא מסוגלת כבר ליכתוב משהו בלי לחשוב על זה... חחח

shiray

New member
חחח מצחיקים!

שניכם מזה עושים לי עם זה פלאשבקים לסוף כיתה י' כשהייתה לי את הבגרות בלשון וכל הזמן שיגעתי את כל המשפחה לדבר נכון... מסכנים.

למעלה