Digi Lista
New member
עדכון קטן...
אוקיי מילי,ההצעות התקבלו
אז... קודם כול היום הולדת של רינת נמצא בלוח האירועים וגם פרק 5 של 'טריירמון' במאמרים,הגלריות החדשות עדיין קטנות-זה הזמן להרחיב אותן... ולעניינים החשובים- הגענו להחלטה שזה פורום דיג'ימון,יוגי הו ובייבלייד זה זה נחמד אבל לא צריך לפתוח עליהם כול הזמן שרשורים,אנחנו צריכים לקבוע שנגיד פעם בשבוע יפתח שרשור אחד(שימחק אחרי כמה ימים)וזהו,הפורום הוא דיג'ימון,או פשוט לשרשר לאוף(שזה מה שאני עושה להודעות בנושא בייבלייד),ובמקרה הזה אנחנו לא מתווכחים כלומר הערות כמו "אבל אם לא ידברו על בייבלייד ויוגי הו לא ידברו כאן על כלום"(זה אגב משפט שגורם לתהות אם הפורום בכלל שווה משהו),אני לא מתנגדת לדיבורים על בייבלייד ויוגי הו,סדרות נחמדות(וגם תמונות שלהן זה אחלה)אבל זה קודם כול פורום דיג'ימון ואני מצטערת שאני חוזרת על זה כמו תוכי-אין ברירה,שרשורים אחרים נדחקים למטה וחבל. האפשרויות שלי הן למחוק או לשרשר ובגלל שאני לא אוהבת למחוק דברים שאנשים משקיעים בהם אני משרשרת-שרשור זה משהו שלא רק מנהלים יכולים(לפחות באופן עקרוני...)
רציתי להגיד עוד שני דברים אבל שכחתי...טוב,אני איזכר ואכתוב
מה שכן השבוע דווקא היה אחלה,אני עוד צריכה להגיד שוב את התיאוריה שלי (רק תיאוריה,אחרי מה שעדי הסבירה זה כבר משנה הכול)בקשר לתיש(נניח...) ולפרסם מחדש משהו שמילי הזכיר לי
ושאלה אחרונה מי מאמין שהוא יהיה כאן ביום כיפור?(אני יודעת שאני ממש מנסה להזמין את הטכנאי היום או מחר למרות שהא יתאבד כדי שיתקן לי את בעיית האינהטרנט אני אוכל להיות כאן ביום כיפור ובכלל...)
אוקיי מילי,ההצעות התקבלו