עדכון קטן...

Digi Lista

New member
עדכון קטן...

אוקיי מילי,ההצעות התקבלו
אז... קודם כול היום הולדת של רינת נמצא בלוח האירועים וגם פרק 5 של 'טריירמון' במאמרים,הגלריות החדשות עדיין קטנות-זה הזמן להרחיב אותן... ולעניינים החשובים- הגענו להחלטה שזה פורום דיג'ימון,יוגי הו ובייבלייד זה זה נחמד אבל לא צריך לפתוח עליהם כול הזמן שרשורים,אנחנו צריכים לקבוע שנגיד פעם בשבוע יפתח שרשור אחד(שימחק אחרי כמה ימים)וזהו,הפורום הוא דיג'ימון,או פשוט לשרשר לאוף(שזה מה שאני עושה להודעות בנושא בייבלייד),ובמקרה הזה אנחנו לא מתווכחים כלומר הערות כמו "אבל אם לא ידברו על בייבלייד ויוגי הו לא ידברו כאן על כלום"(זה אגב משפט שגורם לתהות אם הפורום בכלל שווה משהו),אני לא מתנגדת לדיבורים על בייבלייד ויוגי הו,סדרות נחמדות(וגם תמונות שלהן זה אחלה)אבל זה קודם כול פורום דיג'ימון ואני מצטערת שאני חוזרת על זה כמו תוכי-אין ברירה,שרשורים אחרים נדחקים למטה וחבל. האפשרויות שלי הן למחוק או לשרשר ובגלל שאני לא אוהבת למחוק דברים שאנשים משקיעים בהם אני משרשרת-שרשור זה משהו שלא רק מנהלים יכולים(לפחות באופן עקרוני...)
רציתי להגיד עוד שני דברים אבל שכחתי...טוב,אני איזכר ואכתוב
מה שכן השבוע דווקא היה אחלה,אני עוד צריכה להגיד שוב את התיאוריה שלי (רק תיאוריה,אחרי מה שעדי הסבירה זה כבר משנה הכול)בקשר לתיש(נניח...) ולפרסם מחדש משהו שמילי הזכיר לי
ושאלה אחרונה מי מאמין שהוא יהיה כאן ביום כיפור?(אני יודעת שאני ממש מנסה להזמין את הטכנאי היום או מחר למרות שהא יתאבד כדי שיתקן לי את בעיית האינהטרנט אני אוכל להיות כאן ביום כיפור ובכלל...)

...

חופית נסעה לסבתא שלה בחופש... ויותר מזה לא שמעתי ממנה ;; אמ... אני לא יודעת אם אני אהיה ביום כיפור או לא... תלוי אם אמא שלי תהיה במצברוח טוב ואז אני אוכל להיות על המחשב :) אגב, בקשר לעונה החמישית- למישהו יהיה איכפת אם אני אהיה קצת פטריוטית ואציע ששניים או אחת/ד מהדיג'יגורלים יהיו ישראלים, או אפילו קצת מסורתיים (יענתו, עושים קבלת שבת, חוגגים את החגים... יהיה נחמד
)...?

Dark SpaWn

New member
אסור רק ליפתוח שרשור חדש בקשר ל...

דברים לא קשורים לדיגימון או אסור בכלל להזכיר את זה בשרשורים של דיגימון אפילו אם זה קשור ?

Goggle Girl

New member
את לפרסם תיאוריה עכשיו! >_<

אני רוצה עוד תיאוריה ;; כאילו, אני יודעת את האמת, אבל... זאת לא אמת כי הם לא הראו את סטראבימון בסדרה בכלל, ולא אמרו כלום על פלייממון, אז גם זה די תיאוריה! ואני בטוח אהיה כאן ביום כיפור, בין צפייה באנימה אחת לשנייה והתעלמות מהצום. ובקשר לחופית היא שלחה לי הודעת SMS לפני כמה ימים ששוב יש לה בעיות אינטרנט ;; אחרת כבר ממזמן היא הייתה מכריחה אותי לכתוב איזה קוג'יצ'י

meytar

New member
עקרונית אני יכולה...

כלומר, ההורים שלי לא שומרי מסורת או משהו, שהם לא ירשו לי להדליק את המחשב, אבל אני כנראה אהיה אצל סבא וסבתא שלי רוב הזמן, כי הם בחו"ל והתכנון הוא- שאני, אחותי, אמא שלי, דודה שלי ואבא ואחי עם הם רוצים, נצפה שם בסרטים מספרית הוידאו כי אצלנו הוידאו מקולקל. בקיצור אני כנראה אהיה כאן בערב-לילה כזה...

moon flower

New member
גאמאני ^^ אממ תודה שהממולדת שלי זה

אירוע! -^^- מבטיחה להיות פה! (אבל בערב ועם חברה ^^;;;) המממ... העובדה עדיין מסתובבת לי בשכל קוג'י: כן... אבל יש קרמבו אז למי אכפת! ^^! אני: קרמבו? 0.0 קרמבו! ^^

אני כאן!!!!!!!!!^_____^

חזרתי!!!!!!! היה קשה לחיות בלי אינטרנט ;_; אבל חזרתי!!!! התגעגעתי לכולכם!!!^_____^

lori4

New member
חופית

התגעגעתי אליך, (לא היה מי יתן לי השראה על קוג'י/קואיצ'י) איזה כיף שחזרת......

תודה רבה לך! לא יכולת להודיע?!

כבר שבועיים אני מחפש אותך!
טוב שחזרת! כבר אמרתי לך שתתרגלי לזה שמתגעגעים אליך, אז ככה את הולכת לכל-כך הרבה זמן בלי להגיד לי אפילו;; למה אני מתעלם מהעיקר? חזרת! חזרת חזרת חזרת!!!!!! ווייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיבוק|

מילי!!^_^

*מחבקת את מילי* גם אני התגעגעתי!!!^___^ אגב..אני לא יכולה לכתוב הרבה בפורום,ובכלל בפורומים מכיוון שהאקספלורר שלי ממש ממש דפוק ;; הוא בקושי שולח הודעות... אני אנסה לתקן את זה איכשהו X_X

לא התכוונתי לדכא אותך X_X

*מנחמת את מילי* לפחות יש אייסיקיו..לא? ^^;;; (למרות שעכשיו אני לא און-ליין שם..)

יאי! חופית צ'אן! ^_______^

יופי, היום אני שולחת לך את הפיק שלנו ^^' (כן, הוא התקדם! ^^) ואמ... פאנארט חביב לכבוד שובך :)

למעלה