עדכון קושחה לSansa

bnayal

New member
עדכון קושחה לSansa

יש לי Sandisk Sansa e280 שהגרסאת קושחה בו היא 01.02.18A. באתר של סנסא אני רואה שיצאה כבר גרסא 01.02.20P. חיברתי את הנגן למחשב, ניסיתי עם הSansa Firmware Updater שהורדתי מהאתר של sandisk לחפש עידכונים (כמובן שהתוכנה זיהתה את המכשיר ואת הקושחה שמותקנת עליו) וזה לא מצא שום עידכון קושחה. למה? (אגב, הצלחתי לשים שירים עם תגיות בעברית הפוכה) תודה מראש וסופ"ש נעים
בניה

tweeg

New member
אולי

Latest e200 firmware versions: Added languages and support for various accessories for your Sansa e200 MP3 player. 01.02.18A 01.02.18E 01.02.18F 01.02.18J 01.02.20P הגרסא שלך הכי למעלה מסיבה? אולי היא הגרסא היחידה באנגלית? לדעתי זה עניין של שפה לגרסאות תוכנות להפיכת סדר נמצאות בקישורים-שינוי לעיברית תיקנית-תבחרי אחת

bnayal

New member
מה? לא הבנתי את הקשר בין השפה לגרסא...

גרסא אמורה לעדכן את המכשיר לא משנה באיזו שפה הוא. לא?... אולי גרסא חדשה יותר תוסיף אפשרויות שפות חדשות.. אגב, אני בן. ומה שאמרתי הוא שכן הצלחתי לשים עברית במכשיר שלי.. פשוט קראתי כאן בפורום שלאנשים יש עם זה בעיות.

יאיר B

New member
יש חברות שמיצרות תתי דגמים שונים לאזורים

שונים בעולם. לאלו יש קושחות שונות. למשל (אני מנחש, לא יודע אם זה נכון לגבי סנדיסק): לפי סיומות A - אמריקה E - אירופה F - צרפת (בגלל החוק של עוצמת השמע: יש בצרפת חוק שמחייב להוריד את עוצמת השמע, אז צריך לכתוב קושחה מיוחדת). J - יפאן P - פאסיפיק (אוסטרליה וניוזילנדל למשל). אז אצלנו כנראה מיבאים מאזור אמריקה ולכן למכשירים שלנו מתאימה קושחה אמריקאית. לקושחה אמריקאית אין עדכון עדיין.

tweeg

New member
נצל"ש

כנראה סאנדיסק חוזרת לעידכונים בעיברית לפי שתי הודעות שקראתי גם לE200 וגם לקליפ יש עכשיו עיברית

bnayal

New member
אני מצליח להעלות שירים ולתת להם ID3 בעברית...

אבל הפוכה, כמובן.. זה כל מה שאמרתי.. ככה קניתי את הנגן לפני 5 חודשים

למעלה