עדכון קבצי תוכנה

david125

New member
עדכון קבצי תוכנה

א)אני מעוניין להפיץ תוכנה מסוג WinForm ושניתן יהיה לעדכן את המסד נתונים שלה ועוד קבצים אבל לא את הקובץ exe. ב)אני מעוניין שכל מי שירצה עדכונים יכנס לאתר אינטרנט ויעשה מנוי לעדכונים. לאחר מכן כל אחד יקבל עדכונים למחשב שלו בהתאם למה שהוא נרשם אליו

EdotK

New member
אתה רוצה לשים את מסד הנתונים

בלקוח? או בשרת? אתה יכול לשים את מסד הנתונים בשרת, ולתת לכל רשומה תאריך עדכון, וכך לקוח שהוא מנוי יכול לראות את כל הרשומות, ולקוח שאינו מנוי יכול לראות את הרשומות עד תאריך מסוים.

EdotK

New member
כמו כן,

לגבי עדכונים של שאר הקבצים - זה תלוי איזה קבצים. יש קבצים שקל יותר לעדכן מאחרים. תגיד מה אתה מנסה לעשות בדיוק ואנסה לכוון אותך לפתרון הנכון.

david125

New member
עוד פרטים

אני מעוניין בתוכנת WINFORM שמציגה חומר בקבצי PDF וכל חודש נוספים דפי PDF. בנוסף יש מסד נתונים שמקטלג את הקבצים לפי חתכים שונים כגון מחבר ונושא. כך שכל חודש או פחות מתעדכנים גם הדפים שנוספים וגם המסד נתונים. -אני מעוניין שאנשים ישלמו על המינוי ורק הם יקבלו את העידכונים. -התשלום יתבצע כל שנה. -אני יודע שיש מערכות שיכולות לדכן אוטומטי את התוכנה כל פעם שיש גרסא חדשה של ה-EXE או הקבצי מידע, אך אני מעוניין לבקש כסף על העדכון.

EdotK

New member
->

אתה רוצה שדפי הPDF ישלחו למשתמשים שלך? או שה Winform שלך יציג את הדפים מהווב? בגדול זה ממש פשוט: אתה יוצר WebService בצד שרת, ולקוח שהוא Winform. הWinform שולך כפרמטר לWS שם משתמש וסיסמא, ומקבל בתמורה רשימה של קבצים שהוא מורשה אליהם. לקבצים האלו אתה יכול לתת הרשאות ע"פ תאריך, דהיינו, לכל משתמש שהוא מנוי - לאפשר גישה לכולם, ולכל משתמש שאינו מנוי - לאפשר גישה רק לכאלו החל מתאריך מסוים אחורה (התאריך בו הוא הפסיק להיות מנוי, לדוגמא) אתה לא צריך לשלוח קבצי עדכון של כלום. הWinform עצמו לא צריך להתעדכן, וקבצי הPDF פשוט יושבים על השרת, וWinform כל פעם מראה אחד מהם. (אתה יכול להשתמש בקונטרול WebBrowser ולכוון אותו לכתובת שבה יושב הקובץ שאתה רוצה להראות). (במידה ואתה רוצה פרופיל אבטחה גבוה יותר - יש אופציות יותר מתוחכמות משימוש ב WebBrowser, אבל הוא ממש ממש נוח) בנוסף, אם אתה צריך, אפשר גם לעדכן את קובץ הEXE בקלות ע"י שימוש בClickOnce, אבל זה כבר שיקול לעתיד.

למעלה