עדכון פלמ"ח!

Roei152

Well-known member
מנהל
שוב.. אין לי בעיה עם היחס לניצולים
אבל כמו שאף אחד לא מקלל קללות אמיתיות כמו כוס אמאק בסדרות לילדים בני 8 -11, ככה אף אחד לא יגיד לניצול הלכת כצאן לטבח... היחסים בין אורי ורות לאמיל ואלינור יוצגו כיחסים של צברים - מלכי הארץ , יודעים את הסביבבה , הולכים בגו חשוף ורגלים יחפות בארץ שלהם, בעוד אמיל ואלינור ניצולי השואה , איבדו את הוריהם , לא יודעים לאן הם באין , ומה עתידם צופן להם.. מלכי הכיתה מול תלמידים חדשים ...

למה? בתחנה לא היה יחס לגזענות נגד אתיופים?

זאת הייתה הגישה אז, ואגב, מה שאתה אומר שכביכול יהיה היחס אליהם זה בדיוק זה.
&nbsp
צברים, נולדו פה, הארץ שלהם, מול ניצול השואה משם, הגלותי, החלש, זה שכביכול צריך ללמוד להילחם כמו שצריך.
&nbsp
אגב, כמו שאמרתי, מי שיעשה את זה זה האבא של אורי, ולמה שמבוגר יעשה את זה? שוב, אולי קצת גזענות, קצת התנשאות, קצת בוז לגלות. עוד פעם, אין שום בעיה עם זה כל עוד יסבירו לילדים שזה לא בסדר ושזה שגוי להגיד את זה.
&nbsp
וגם על היחס ליהודי הגולה אני יכול להתנשא עליכם. זה כאילו אני הצבר הציוני ואתה ושיר זה אמיל ואלינור שבאים משם ולא מבינים כלום. אני יפה כמו עומר חזן, בתכל'ס. לא?

זהו, אני לא יודע

כולם אמרו שזה אורי ורות, אחר כך אמרו לי שאמיל ואלינור הראשיים כי הם החדשים ודרכם נגלה את הפלמ"ח.
&nbsp
בתכל'ס זה בטח יהיה כמו בנעלמים, עידו ודריה מול אמה ואלון. גם בפוסטרים הם כולם ביחד.

לא יודע, זה נראה כאילו זה אורי ורות

עומר ויעל גם בכל היח"צ ביחד.
&nbsp
אבל אני לא אופתע אם בסוף הוא כן יהיה איתה. לא יודע, אולי זה באמת יקרה בסוף.

Johyboy26

Active member
או שהפעם יעשו משהו חדש ואלינור תגמור עם רות ������

Johyboy26

Active member
חחחחחחחח לגמרי באמת צריך יותר ייצוג של להטב בסדרות נוער

למעלה