עדכון פליטסט In Dark Alleys

ogmios

New member
עדכון פליטסט In Dark Alleys

אוף.. המחשב שלי היה מושבת במשך שבועיים, מה שדי הפריע לי להתקדם בקריאה של ה-PDF אודות יצירת הדמויות... בשעה טובה סיימתי איתו, והחזרתי את ההערות שלי לחברה, והצעד הבא הוא באמת להריץ הרפתקה. אני צריך קודם לסיים את פרק ההנחיה שקיבלתי זה עתה ולעשות כמה הכנות, וכרגע אני מכוון לאיזור עוד שבועיים-שלושה. המלצות לתאריכים ובקשות הצטרפות יתקבלו בברכה.

ogmios

New member
פרטים

צחקת על אפלטון. צחקת על ניטשה. צחקת על פרויד. צחקת על פגליה. צחקת על ההומלס שאמר שה-CIA רודף אחריו. צחקת כי הדברים שהם אמרו היו איומים מידי מכדי שיהיו אמיתיים. איפשהו, במקום שאתה לא יכול לראות, מישהו צוחק עליך. In Dark Alleys היא שיטת האימה החדשה Vajra Enterprises, האנשים הטובים שהביאו לנו את Fates Worse Than Death ואת Tibet. השיטה, כמו רבות משיטות האימה המודרניות, סובבת סביב לכמה יחידי סגולה שגילו בטעות שהעולם הוא לא מה שחשבו. השיטה נמצאת עכשיו בתהליכי כתיבה, ואני אחד מהאנשים (אחד מהפראיירים?) שהתנדב להעביר עליה playtest. לצורך כך, אני זקוק לשחקנים - המיקום הוא ת"א, ומגבלת הגיל היא 21 ומעלה. לצערי, הסכם אי-גילוי (זה המינוח המקצועי?) מונע ממני לחשוף יותר מידי פרטים לאחרים, פרט לשחקנים כמובן.

ogmios

New member
סדר גודל של שבועיים-שלושה

כנראה באחד מהסופ"שים. אני עוד מנסה לסגור את רשימת השחקנים. אם אתה מעוניין - צור קשר בה"פ.

ogmios

New member
לא בדיוק

סודיות זה Confidentiality. כאן מדובר ב-Non Disclosure. אני לא עורך דין, אבל אאל"ט יש הבדלים דקים בין השניים. למרות שזה לא באמת עקרוני. במילים פשוטות זה אומר משהו כמו: 1. You do not talk about IDA 2. You DO NOT talk about IDA

למעלה