She Dolphin
New member
עדכון ענייני גן
<מיומנה של הדולפינה הלוחמת בדרכים
> זוכרים את ההודעה הזאת? המצב נכון לעכשיו: מצאנו גן חדש לשנה הבאה שממנו אנחנו מאוד מרוצים. הגישה של הצוות בו היא בעצם מה שחיפשנו מאז ומתמיד ובנוסף יהיו בגן עוד שני ילדים שהיו עם תומר בשנה שעברה בגן הנוכחי (הם עברו כבר בתחילת השנה הזאת, ה"לאקי באסטרדס"
) והיו חברים שלו. לצערנו אין סיכוי לעבור לגן עכשיו כי הוא בתפוסה מלאה וגם אם היה מקום - הם לא מכניסים ילדים חדשים בתחילת השנה. תומר ישאר בגן הנוכחי עד סוף השנה. בסך הכל העניינים מתנהלים כרגיל. נכון שאני לא נהנית לבוא לגן כמו פעם, אבל אני מתגברת. המנהלת נחמדה מתמיד בימים האחרונים (לדעתי היא לא איבדה תקווה לשנה הבאה וגם לגבי שירה חחחחחחח
) ובסך הכל היחסים הם קורקטים. יש לנו הבנה עם הגננת (שמאוד אוהבת אותנו) שהיא מחוייבת לנו בכל מה שקשור לתומר. אם תהיה לה הרגשה שדברים שקשורים אליו מתחילים להשתבש - היא תעדכן אותנו. אם היתה לי אפשרות הייתי מעבירה את תומר לגן אחר, אבל מכיוון שזה לא אפשרי כרגע הוא ישאר בגן שזאת האופציה הכי פחות גרועה כרגע. כמובן שבמקרה הצורך הוא תמיד יכול לצאת מהבית ולהיות איתי בבית, כי אני פרילנסרית ועובדת מהבית בעבודה גמישה. לסיכום הארוע עד עכשיו - בסופו של דבר קרו בעיקר דברים טובים מאז שפתחתי את הפה
- דבר ראשון הוא שהזזנו את עצמנו בזמן לחפש גן חדש ובדיוק נפלנו על תחילת ההרשמה לגן המבוקש. דבר שני - האמת משחררת. באמת. נכון שכרוכה אי נעימות מסויימת בהמשך הקשר, אבל העובדה שאין כרגע שום צביעות מצידי גורמת לי לתחושה נעימה הרבה יותר מאשר הימים שהשליתי את עצמי שנוכחותי בגן מבורכת. יש משהו מאוד מרגיע בידיעה שאני לא חייבת כלום לאף אחד. עם זאת ברור לי שאם המנהלת לא הייתה צריכה כל כך את התשלום החודשי שלנו, היא הייתה מעיפה אותנו כמו טיל על המקום (היא כבר עשתה את זה בעבר על דברים פחות רציניים), אבל למזלנו המצב שלה די קשה והיא תקועה איתנו לא פחות מזה שאנחנו תקועים איתה, כך שגם מזל מעורב כאן. זהו לבינתיים. תודה שהקשבתם, תמכתם, יעצתם והתעניינתם
<מיומנה של הדולפינה הלוחמת בדרכים