עדכון ענייני גן

She Dolphin

New member
עדכון ענייני גן

<מיומנה של הדולפינה הלוחמת בדרכים
> זוכרים את ההודעה הזאת? המצב נכון לעכשיו: מצאנו גן חדש לשנה הבאה שממנו אנחנו מאוד מרוצים. הגישה של הצוות בו היא בעצם מה שחיפשנו מאז ומתמיד ובנוסף יהיו בגן עוד שני ילדים שהיו עם תומר בשנה שעברה בגן הנוכחי (הם עברו כבר בתחילת השנה הזאת, ה"לאקי באסטרדס"
) והיו חברים שלו. לצערנו אין סיכוי לעבור לגן עכשיו כי הוא בתפוסה מלאה וגם אם היה מקום - הם לא מכניסים ילדים חדשים בתחילת השנה. תומר ישאר בגן הנוכחי עד סוף השנה. בסך הכל העניינים מתנהלים כרגיל. נכון שאני לא נהנית לבוא לגן כמו פעם, אבל אני מתגברת. המנהלת נחמדה מתמיד בימים האחרונים (לדעתי היא לא איבדה תקווה לשנה הבאה וגם לגבי שירה חחחחחחח
) ובסך הכל היחסים הם קורקטים. יש לנו הבנה עם הגננת (שמאוד אוהבת אותנו) שהיא מחוייבת לנו בכל מה שקשור לתומר. אם תהיה לה הרגשה שדברים שקשורים אליו מתחילים להשתבש - היא תעדכן אותנו. אם היתה לי אפשרות הייתי מעבירה את תומר לגן אחר, אבל מכיוון שזה לא אפשרי כרגע הוא ישאר בגן שזאת האופציה הכי פחות גרועה כרגע. כמובן שבמקרה הצורך הוא תמיד יכול לצאת מהבית ולהיות איתי בבית, כי אני פרילנסרית ועובדת מהבית בעבודה גמישה. לסיכום הארוע עד עכשיו - בסופו של דבר קרו בעיקר דברים טובים מאז שפתחתי את הפה
- דבר ראשון הוא שהזזנו את עצמנו בזמן לחפש גן חדש ובדיוק נפלנו על תחילת ההרשמה לגן המבוקש. דבר שני - האמת משחררת. באמת. נכון שכרוכה אי נעימות מסויימת בהמשך הקשר, אבל העובדה שאין כרגע שום צביעות מצידי גורמת לי לתחושה נעימה הרבה יותר מאשר הימים שהשליתי את עצמי שנוכחותי בגן מבורכת. יש משהו מאוד מרגיע בידיעה שאני לא חייבת כלום לאף אחד. עם זאת ברור לי שאם המנהלת לא הייתה צריכה כל כך את התשלום החודשי שלנו, היא הייתה מעיפה אותנו כמו טיל על המקום (היא כבר עשתה את זה בעבר על דברים פחות רציניים), אבל למזלנו המצב שלה די קשה והיא תקועה איתנו לא פחות מזה שאנחנו תקועים איתה, כך שגם מזל מעורב כאן. זהו לבינתיים. תודה שהקשבתם, תמכתם, יעצתם והתעניינתם

אבא גאה

New member
לא קישור או לא קשור? ../images/Emo13.gif

אחלה. יש לי רק שאלה אחת, האם הגן החדש הטוב, גם אם היה לה מקום היא לא מקבלת ילדים באמצע השנה? האם זה מה שכתבת שם? היא גם הסבירה את ההגיון מאחורי זה? ובסה"כ אני שמח שיש אחלה גן לשנה הבאה וגם שמח שבינתיים הכל בסדר בגן הישן כך שאת לא מרגישה מודאגת....

She Dolphin

New member
טוב לראותותך פה! ../images/Emo24.gif

Long time ..... כן, אמרו לי שלא מקבלים ילדים חדשים בשלב כזה. ההסבר הוא שזה בעצם כבר די קרוב לסוף השנה והם לא חושבים שזה נכון לילד להצטרף בשלב כזה. אני אישית לא חושבת שזה בהכרח כל כך מסובך (מה גם שתומר בסך הכל עובר שינויים די בקלות, מסתבר) אבל, אני מקבלת את הטיעון.

אבא גאה

New member
בעיני זה שטות גמורה....

יש ילדים שיותר קל להם להיכנס בתחילת השנה, אצל אושר למשל שמתי לב (לצערי הוא עבר הרבה
) שדווקא ימים של תחילת שנה והאווירה הזו בכיתה עושה לו רע, ימים של אמצע שנה שכל הילדים משחקים ולא בהיסטריה של "עזבו אותי" מקילות עליו את הכניסה לכיתה וההשתלבות. והגננת שלו אומרת שהוא אחד הילדים שתמיד תמיד עסוק במשחק.....אז אין מה לדאוג לו

גם אנחנו נרשמנו בעיצומה של השנה

ודווקא הייתי מאוד מרוצה מהסיטואציה. בתחילת השנה לכולם קשה, רבים מהילדים בוכים, והפוקוס מתחלק על כולם. ככה, באמצע השנה, הפוקוס של הגננות מתרכז רק בילד שלך, וזה עוזר במידה רבה. בכל מקרה, שמחה שהדברים מסתדרים (בדיוק שאלתי את עצמי מה קורה איתכם בגיזרה הזאת, כי זכרתי את הסיפור). שיהיה לתומר בהצלחה.

לאה_מ

New member
אחלה, נשמע ממש מעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שמצאתם גן לתומר, וגם שבסופו של דבר הישירות שלך היתה דבר מבורך.

Shellylove

New member
מותר עיצה לא מוסרית?

תמשכו את המנהלת עד כמה שתוכלו לגבי התוכניות שלכם לשנה הבאה, ככה תרויחו התייחסות סבירה לעוד זמן. אני יודעת שזה לא יפה מה שאני מציעה אבל ממה שסיפרת על המנהלת: א. נשמע שכסף זה בהחלט מה שמניע אותה וכל עוד היא תמשיך לראות בכל פוטנציאל רווח- היא תיזהר! ב. תומר הוא זה שחשוב ואם זה לטובתו אז the hell with... ג. מאחר והיא גם היא לא מוסרית במיוחד- לא הייתי מרגישה רע להתנהג איתה בדרכיה

Shellylove

New member
והערה

לא ברורה לי המדיניות הזאת של הרשמה עכשיו. ממש עוד לא סוף השנה, זה יותר קרוב לאמצע לא? (מספטמ' עד עכשיו- 6 חודשים מעכשיו עד אוגוסט- 5 חודשים) וכידוע לך, אני הכנסתי לגן ילדה (מאילוצים) ביולי! כשהגן היה עסוק במסיבות פרידה.

dana3111

New member
תמיד רגע אחרי הסערה, הסערה נרגעת...

איזה משפט מוזר יצא לי לא? אני שמחה שהכל הסתדר הכי טוב שיכל להיות, וכנראה שזה מה שקורה תמיד, (הבהרה למשפט שלי)שאחרי סערה, יש רגיעה, ולפעמים רגיעה גדולה,העובדה שיש לך בחירה גם בנוגע להוצאתו המיידית של תומר מהגן מאד מרגיעה, ונותנת לך חופש מחשבה ופעולה, ומזל טוב על הגן.

למעלה