עדכון על פנינה

סליחה אם כך הבנת אבל לא זאת

היתה כוונתי קודם כול את צודקת בקשר לכאב על אחותך............ שנית בעניין הלבד הנני בטוחה שמשפחתה יכולה למלא את את הרגשת הבדידות שכן משפחתי היתה ניצבת לצידי ובטח שזה היה חשוב לי לא פחות מהשאר ההורים המיועדים שאני מסוגלת להבין שכוחותייהם לא עמדו להם וזה הרגע שהשפחה יכולה לעזור וגם מירב שלנו.........

מצויין וישר כוח אני שמחה שהיא לא

לבד.......

מירבי*

New member
ערב טוב אני היא

אתחיל בזה שמאוד לא כדאי לנסות ולבדוק מי יותר מסכן בסיפור הזה, אין כאן מנצחים, כל הגורמים הפסידו והעצב הוא גדול, העצב של כולם. גם לפנינה וגם להורים היה חלום שרצו להגשים, כל אחד מצידו עשה את המירב כדי להגיע לרגע המיוחל, לצערינו הרב לא היגענו לרגע הזה. אין כאן אשמים, פנינה והזוג נכנסו לתהליך לאחר שקיבלו הסבר מפורט על מהות החוזה, על הפרשנויות ועל התסריט שיכול להיות גם במקרים חמורים כגון אלה. חשוב להדגיש שהחתימה על ההסכם נעשית רק לאחר שכל הצדדים הבינו היטב את מחויבותם לתהליך, אין כאן חתימה בכפיה. וזכרי, לכולם כואב, הזוג מסתגר בכאבו ולא מסוגל ברגע קשה כזה לשמש משענת או מקור נחמה לפנינה. היי שם בשבילה בתבונה.

אוסה

New member
אני חושבת שלפנינה יש את הפה

שלה ושאף אחת או אחד לא צריך לדבר בשמה . הרגע דיברתי עם פנינה והדבר היחיד שהיא מתכוונת לעשות זה להתחזק למענה ולמען יליה ולשוב לחייה ולשיגרתה. לגבי עיניין הפונדקאות- הוא בשבילה כרגע בשלבי סגירת המעגל בבקשה הפסיקו לדבר בשמה כואב לי לראות את המילים שכאילו יוצאות מגרונה המשך ערב נעים

מירבי*

New member
אוסה יקרה../images/Emo24.gif

ההודעה שלך מאוד מאוד חשובה. פנינה עושה נכון, אנחנו כאן בשבילה מחבקים אוהבים ומבינים את הכאב.

12אניהיא היקרה

אני מבינה את רגשותיך. פנינה סבלה במשך חודשים ולבסוף כמעט איבדה את חייה, ובתוצאה הסופית נותרה ללא כלום. זה מאכזב, מקומם ומצער. הצטערתי לקרוא כאן כמה תגובות שאמרו שזהו ההסכם, וההסכם נעשה לפי חוק, ולכן כאילו הכל בסדר. זה לא בסדר. לא בסדר שנשים מסכנות את בריאותן וחייהן למען אחרים. את זה איש כאן לא כתב. אני מאד מאוכזבת ממה שנכתב פה. לי המקרה של פנינה ממש גרם לחשוב שאולי טעיתי בכל מה שהאמנתי עד היום. כל כך זועזעתי שהתחלתי להרהר האם זה שאישה כמו פנינה בכלל התחילה את התהליך זה צודק. מי היה מגדל את ילדיה אם חלילה חלילה הסוף היה גרוע יותר? תארו לכם את גודל העוול שהיה נגרם במקרה כזה לפנינה ומשפחתה. אני ממש בהלם מהמחשבה על כך. האם אתן חושבות שכדאי לספר על המקרה הזה לנשים ששוקלות פונדקאות?

קובידובית אף אחד לא ממעיט בכאב

הפונדקאית נהפוכו כולנו נמצאות באותה רמת סיכון וכולנו כאבנו יחד איתה......... את מדברת על פיצויי ומי יפצה את הורים????????????????? לא יתכן שתראי רק צד אחד שהרי בסיפור הכואב הזה יש הורים אבלים על מותם ילדתם......... את מגלה הזדהות וזה יפה מצידך אבל לא מובן לי נושא הבסדר לא בסדר אף אחד לא שופט מה בסדר ומה לא יש הסכם והדברים ידועים מראש כולל לקיחת סיכון כגון זה............ לכן יש לכול פונדקאית עו"ד שמגן עלייה ומחוייב להעביר לה את החוזה בצורה הכי ברורה שיש אף אחד לא יכול להכין נפשית פונדקאית או הורים לאובדן נוראי שכזה אבל הדברים ידועים וברורים מראש ולידעתיך אנחנו לא מסתרים בפורום שום מידע גם הקשה ביותר הכול נעשה בדרך פתוחה וכנה לכן שאלתך"האם לספר את הסיפור לפונדקאיות מתחילות"? הוא לא רלוונטי.................

12אניהיא

New member
סלחי לי מאוד... ואני לא מדברת בשמה

של אחותי אלא בשמי. מה היה קורה באמת אם היום הייתי אמורה לשבת שיבעה? מי היה מפצה אותי על כך? ואני לא מדברת על פיצוי כספי, כלל וכלל לא. יש לי אחות קטנה אחת ושום דבר לא היה מחזיר אותה. כדרך העולם נשים מאבדות את העוברים שלהן בכל מיני שלבים של הריון, גם אני עברתי את זה בחודש חמישי ואני יודעת ומבינה את הכאב. אבל אם כל הכבוד לכולכם כאן אין כאן מות ילדתם כמו שאמרת אלא מות עובר למרות הצער והכאב. קובידית צדקה כשאמרה מה היה קורה עם ילדיה של אחותי. בתקופת ההריון אחותי אושפזה וילדיה היו מפוזרים בכמה בתים. כי עם כל הרצון לעזור גם לנו יש ילדים ועבודות וזה קשה גם לנו. השאלה הגדולה נישאלת מה קורה עם ילדי הפונדקאיות אם חלילה הן נימצאות בשמירת הריון בבית חולים וכאלה. כאן צריך לתקן את החוק לטובת הפונדקאית, לא יכול להיות שבעצם על מנת להיות פונדקאית את צריכה להיות אם חד הורית ומצד שני אין אף סידור או מחשבה שנייה על הילדים האלה. מירב אני מיצטערת אם ניראה שאני מפנה את הכעס עלייך או אלייך, אין לי כל כעס עלייך ולדעתי את עושה את עבודתך ניפלא עם המון חום תמיכה הבנה ובעיקר אהבה. אני מודה לך על מי שאת.

נדמה לי שאת זאת שצריכה לסלוח

את כול הזמן דשה באילו ואילו תודי לקדוש ברוך הוא ששמר על אחותך וזה הכי חשוב עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשאירי לנו הפונדקאיות להחליט מה נעשה עם ילדיינו ומי יטפל בנו......................................................................................................... את לא מצליחה להבין שהכול נלקח בחשבון אנחנו לא פרות קדושות שעומדות לשחיטה..................................... הכול נעשה מתוך בחירהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ולא מתוך כפייה.........................................

ועוד דבר חשוב "העובר" היא לא

סתם עובר היא היתה תינוקת יש תינוקות שנולדים בחודש זה ושורדים אז אל תדברי איתי על עובר את ממש חצופהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מזל שאנחנו יודעות שאת לא מדברת בשם פנינה....................

תסלחי לי

אבל את כותבת מאד לא בנימוס. הדיון פה הוא תרבותי ומנומס ואפשר לצפות ממך לניסוחים פחות פוגעים.

את לא תשפטי מה תרבותי ומה לא!!!!!!!

האמת תמיד כואבת......... נראה לך שתרבותי לשפוט הורים בשעת אבלות............

את חושבת שההודעה שלך היתה

תרבותית? אז שיבושם לך. אם לך טוב עם הסגנון הזה אז זה באמת לא הבעיה שלי.

12אניהיא

New member
קובידובית../images/Emo24.gif

יש כאלה שלא מסוגלים להיות תרבותיים.. בשבילם אנחנו צריכים להתאמץ ולרדת ברמה מה לעשות.

לספר ? כן ! אבל תלוי איך....

כמו בכל דבר בחיינו , כשהתגרשנו , התחתנו , הבאנו ילדים לעולם נדרשה לנו אחריותנו הבלעדית , אותה אחריות כלפי בריאות ילדנו אותה אחריות כלפי בריאותנו שלנו ! גם הפונדקאות אנו נדרשות לקחת אחריות למעשינו, אנו מקבלות הורמונים בידיעה ברורה למה שקורה בתהליך ..לעיתים אנו נדרשות לקבל כדור לדילול הדם ( כשיש תאומים למשל) ואנו צריכות להיות מודעות לסכנות שקיימות .. אני חוויתי על עצמי תגובות כאלה ואחרות לטיפולים , יש כאלה שרק גדל להן החזה ויש כאלה כמוני שקיבלו אלרגיה חריפה להורמונים ( התגרדתי כמו כלב מצורע..) נו אז ???? זה גרם לי להתחרט???? לא !!!!! לקחתי את זה על עצמי בידיעה ברורה שיש גם "סיכונים למקצוע"... כן , צריך לדעת ה כ ל ! לטוב ולרע ..... פונדקאיות עוברות את השיחה שמבהירה את הסיכונים הנילווים . הכל צריך להעשות ברוח חיובית , ולא על דרך השלילה , בסה"כ התהליך עצמו חיובי בונה תורם ומעל לכל - מצווה ! מי שתחליט לא ללכת על זה בגלל הסיכונים זו זכותה המלאה ! בכל מקרה שיהיה בהצלחה ! סיגל

mondani5

New member
פנינוש יקרה!

שמחים שאת בבית החלמה מהירה ,תדאגי להעלות לך את המוגלובין במהרה באמצעות מזון שיש בו ברזל. בחיים לפעמים מגיע מאיזה מקום בלתי מובן דברים לא מובנים,הכל מלמעלה ואני מאמינה שזוהי יד הגורל למנוע טרגדיה גדולה יותר. אני בטוחה שאת תתרפאי במהרה ,ולהורים המיועדים אני מאחלת שיצליחו במשימה במהרה. אוהבת אירית

למעלה