12אני היא שלום !.
חייבת להגיב על מה שכתבת, את לא מכירה אותי ואני לא אותך , מה שאני מכירה זה את הכאב שלך ויותר קרוב ממה שאת יכולה אפילו לדמיין . עברתי את מה שאחותך עברה רק שאני עברתי את זה בשבוע קצת פחות מתקדם ... אני מבינה את כאבך ! ולשאלתך הנוקבת " אולי הגיע הזמן לספר לפונדקאיות מה יקרה אם"... על כולנו חלים אותם "חוקים" חתמנו על חוזה , קיבלנו הדרכה והסבר מפורט על מה אנחנו חותמות ועל מה אנחנו מתחייבות .. גם אני לא סחבתי את ההריון עד סופו וקיבלתי את מה שהיה כתוב בחוזה , שקל לא יותר ושקל לא פחות ... מירב ( שלא דרכה עשיתי את הפונדי) היתה שם בשבילי , היתה איתי ודאגה שכל הרופאים הכי טובים ידאגו לי , שוב אע"פ שלא הייתי בכלל תחת חסותה או בקשר "עיסקי" כל שהוא איתה... לגבי הסיכון בלהיות פונדקאית , א. אנחנו מבוטחות למקרה ש... ב. אנו מבוטחות למקרה של אבדן כושר עבודה אם קורה משהו בעקבות ההריון.. ג. כמו בכל דבר בחיים יש סיכונים , הסבירו לנו את זה לפני שחתמנו על החוזה , אני הכנתי צוואה למקרה ש.... כתבתי מכתבים לילדים ... אנחנו ילדות גדולות , וכמו שלא אומרים לנו מה לעשות עם הכסף של אחרי אנחנו אחראיות גם לכל מה שקורה לפני... כל החיים אנחנו לוקחות אחריות על עצמנו וגם כאן ! כעס , תיסכול ותחושה קשה של כשלון הם דברים טבעיים במצב הזה , אני מבינה כל מה שאת חשה .. אבל אני חייבת להוסיף משהו קטן ממני , אני לא צדיקה אבל אם היה מצב שבו הייתי מאבדת את התינוק והייתי צריכה לקבל תגמול מלא , לא הייתי מסוגלת לקחת את כל הסכום הזה עם הידיעה שהם יצאו ב"ידיים ריקות "... עצוב , וקשה אבל לא צריך להכניס עוד אלמנטים לסיפור הקשה הזה .. תמכי באחותך כמה שאת רק יכולה . כמו שהבנתי לא היית בעד התהליך מההתחלה זה לא הזמן להזכיר לה את זה !!!!! סיגל