עדכון עדכון עדכון

עדכון עדכון עדכון

באתר החרמון ממשיך לרדת שלג. הם מפנים את השלג והוא נערם שוב ושוב. לכן שרוב הסיכויים שמחר אתר החרמון יהיה סגור לגלישה. אי לכך ובהתאם לזאת - ההסעה למחר מבוטלת ואנחנו נתחיל את ההסעות ביום שלישי בבוקר . להרשמה 077-4415502

davesh

New member
תשמרו לי מקום ...

אפשר לבצע איסוף מנמיר פינת יהודה המכבי?

natyh

New member
לא מבין אותכם ....

לא נוסעים בהסעה בשביל החרמון .... נוסעים בשל המלוה והנהג הסימפטיים בשל הסרטים הטובים ובשל האוירה . ולכן אין כל סיבה לביטול ההסעה . אפשר להוציא הסעה לטיול למגדאל או למרום גולן ....לא חייבים חרמון . אני מתנדב להדגים גלישת עפיפון בשלג . בחשבון אחר ניתן לחסוך כניסה + סקי פאס בסך 190 ש"ח ונשארים עם טיול אדיר . אז סיכמנו על הסעה למאגדאל ?

raanan30

New member
מה המחירים?

הסעה + סקי פס (רושמים פה בפורום שירד המחיר, זה לפני ההנחה שלכם?) + השכרת ציוד + כניסה (אם צריך לשלם בנפרד מהסקיפס, אני לא מכיר...) פספסתי משהו?...

מחירים

קודם כל , ההסעה יוצאת כל יום שהאתר פתוח לגלישה, ושיש כמות מינימלית של נרשמים. ההסעה עולה 140 ש"ח הלוך חזור. כניסה עולה 49 ש"ח אלא אם כן יש לך סקיפס יומי מלא שהתאריך הנקוב עליו הוא אחרי ה 21.02.2012 וזה נותן לך כניסה חינם . השכרת ציוד - בעבר נוסעינו זכו ל 10% הנחה על השכרת ציוד, וכעת אתר החרמון נותן את זה לכולם . אנחנו עובדים על שינוי המצב לטובתנו, נכון לעכשיו המחיר הוא כמו לכולם , 135 להשכרת סקי ו 150 ש"ח להשכרת סנובורד סקיפס בעבר היה עולה 245 ש"ח וכעת ירד המחיר ל 200. ההסעות יחדשו את פעילותן מחר, יום שלישי 06.03 להרשמה ניתן לצלצל 077-4415502

למעלה