עדכון סתימה

עדכון סתימה

קניתי אתמול בערב את פותח הסתימות של יעקבי. משהו על הגנה כפולה או חדירה כפולה. נתתי לג'יימי להריח קודם את החומצה כדי לראות שזה לא רעיל (סתם סתם...). ושפכתי חצי בקבוק לחור תוך כדי שאני מאבד את ראייתי. הסתימה נפתחה. הידד!

Mיקי_

New member
אסור לשים יותר מידי זה יכול להזיק

לצנרת. ואמרנו לך להזהר עם החומצה...

muesli

New member
../images/Emo207.gif סתימה

לא מזמן מישהו פה אמר שאפשר לסדר את זאת שבמקלחון איך שהוא, בימים האחרונים שמתי לב שהמים לא כל כך יורדים שם חלק. אז איך עושים את זה?

Sivangen

New member
אז ככה:

המצרכים- מברג פשוט, שקית (בלי חורים!), ואם יש איזה מוט ברזל דק זה יכול רק לעזור. מה עושים? א. קודם כל צריך להרים את המכסה של פתח המקלחון. עושים את זה בעזרת המברג- מכניסים אותו בין הפלסטיק לרצפה. ב. סותמים את האף- זה רק נהיה יותר מסריח. ג. על מחיצת הפלסטיק שהוצאנו זה עתה יש בטח הרבה ג'יפה- מעיפים אותה לתוך השקית. ד. עכשיו מגיע החלק הכיפי: צריך למצוא מה מפריע למים לעבור ולהעיף אותו. בדר"כ זה שערות. כדי לא לדחוף לשם את הידיים, משתמשים במברג כדי "לצוד" גושי שערות היישר לתוך השקית. ה. מעיפים ג'יפה הכי טוב שיכולים, אפשר להשתמש גם במוט הברזל הדק- אולי הוא יכול להגיע למקומות שהמברג לא מגיע. מחזירים את פתח המקלחון למקום. ו. פותחים ברז- המים יורדים יותר טוב? אם כן- יופי טופי וכל הכבוד. אם לא- כנראה שיש שם משהו יותר עמוק ומסובך- מזמינים אינסלטור. נהנית? ספרי לחבריך. לא נהנית? ספרי לנו. עזבי, בכל מקרה ספרי לנו.

Jazz Singer

New member
איזה כיף זה נשמע

ממש יום כיף אני מתכננת לי ולחבר שלי

Sivangen

New member
המממ...יתושים?

אצלי לא היו יתושים. אבל זה נשמע הגיוני, אחרי הכל מדברים פה על ביוב. אני מניחה שאחרי שמסיימים לנקות ומחזירים הכל למקומו הם שבים לביתם ומניחים לבני האנוש בשלווה. ואם לא?... אין לי מושג.

Dolphinea

New member
עוד אפשרות... ../images/Emo204.gif

מפורום טיפוח הבית של Y-NET מחבר/ת : הדברה ירוקה. נגד זבובונים באמבטיה - לשפוך כוס אקונומיקה לכל פתחי הביוב בבית ולהשאיר כמה שעות. מקווה שזה עוזר...

lola in pijama

New member
../images/Emo45.gif מנהלים - אולי לצרף למאמרים?

אני פשוט יודעת שעוד כמה זמן אני אחפש לאללה את ההודעה הזאת ולא אמצא...

muesli

New member
נשמע כמו בילוי מדהים

(NOT). נראה עכשיו אם אני אאזור אומץ בשביל לנסות את זה. אגב, הכוונה לפלסטיק הלבן העגול שבריצפה של חדר האמבטיה, נכון? ותודה על ההסבר המושקע

Sivangen

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

כן, הפלסטיק שברצפה. האמת- זה די פשוט לביצוע. קצת דוחה, אבל נראה לי שלשלם 200 ש"ח לאינסלטור שיטרטר אותך לפני שהוא יבוא, יאחר ויעשה בדיוק את מה שאת יכולה לעשות- זה גם לא יותר מדי סימפתי... שיהיה

LadyWolf

New member
לטגלן דחוף! - המדריך לפתיחת סתימות

נאור, חציש לתשומת לבכם

למעלה