הסימפטום חוזר.
שוב, גם לא הבנת אותי באופן כללי וגם את מייחסת לי דברים שלא אמרתי. epitaph שאל אותי אם אני מכיר גם שמות של מחבלות ומחבלים, ולא רק של ילדים. אז אמרתי לו שאני מכיר "רק סופרסטארים, מכל הקבוצות", כשכוונתי היתה לשמות שכולם מכירים, או לפחות שמות שקיבלו ספין גדול מהרגיל בתקשורת ושנקלטו אצלי בראש. הכוונה ב"כל הקבוצות" היתה כמשמעה, יהודים, פלשתינים, חיילים, מחבלים ואזרחים. וזה: "אתה אמרת שאתה מכיר רק את הסופרסטארים, רמזת שגם שלושת החיילים ז"ל שכתבתי הם סופרסטארים" בדיוק מה שלא התכוונתי, ולא הבנתי בכלל איך הגעת למסקנה הזאת. "אגב, כתבת את זה בהודעה הקודמת אבל לא היה לי חשק להגיב אפילו לטיפשות כזאת "בדיקות ביטחון בקניון?" וואלה כן, זה בדיוק מה שצה"ל עושה. אז ניוז פלאש, רק קצת: בדיקות ביטחון זו לא נחלת צה"ל, צה"ל לא עושה את זה (הלוואי וזה באמת מה שאחי והחבר שלי לשעבר היו עושים בצבא) אתה לא יכול, פשוט לא יכול להגיד שצה"ל מעולם לא עצר מחבל במחסום או תפס מחבל או אנשים שתכננו לעשות פיגועים או יצרו את הנשק לשם כך- כי זה קרה כל כך הרבה פעמים שכבר אי אפשר לספור" אוסף שקרים. ההודעות מונחות עכשיו כולן לפניך, תמצאי את המקום בו אמרתי את הדברים הללו. כשהגבתי להודעה הזאת שלך (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1141&msgid=55801384), אמרתי " בדיקות ביטחון בקניון.... נזק תדמיתי בקהילה הבינלאומית... אבטלה של 9.8%... ממש ממש נצבט הלב...". אם לא שמת לב, ההודעה מולבשת על הטקסט שלך. ניסיתי להדגים לך ששגרת החיים בשטחים מגמדת את זו שבתוך הקו הירוק בסבל שהיא גוררת, כנראה שלא הצלחתי. גם אם ייראה לך או לאחרים פה אחרת, אני חי במדינה הזאת ויודע מי בודק אותי בקניון (שאני אף פעם לא הולך אליו, אבל לא משנה), בכל עסק אחר, בתחנות אוטובוס, וכו'. וגם, איפה אמרתי שצה"ל מעולם לא עצר מחבל במחסום? עכשיו, בקשר לדרישות החוזרות שאני אבקר באתר "יזכור" ושאני אזכור את אבי קארושתי או קארותשי (אייתת בשני אופנים שונים) ואת צ'יז'יק ואור צור ועוזי פרץ. מוות בלחימה הוא שרירותי וחסר-משמעות. יש לי רחמים, בלי להתנשא, לחיילים, מכל צבא, שחושבים שציותם הוא התגשמות אידאל נשגב ושצבאם הוא קדוש. וזה כולל את כולם, גם בעיראק, גם באפגניסטן, גם בדרפור, גם ברוואנדה וגם בפלשתין. גם צבאות עם מדינה מאחוריהם, גם ג'יהאדיסטים וגם חיילי או"ם. כל מאבק אלים נגד בני אדם אחרים הוא בזוי ולא מתקבל על הדעת מבחינתי. חיילים בכל צבא הם עוד ברגים במערכת שתמיד ישנם כמה עשרות או כמה רבבות שיחליפו אותם בדיוק באותה מידה. זה עצוב מבחינתי שאנשים מקריבים את עצמם למטרות כאלה. אני לא "משתין על הכבוד" של אף אחד, אני מקווה שהוא יתפכח ומרחם עליו כל עוד הוא לא.