עדכון + סקר מהיר....

prince01

New member
עדכון + סקר מהיר....

שטרום גראץ נגד מכבי חיפה: הנה הסתיימה לה המחצית הראשונה במשחק מעניין אבל משעמם... בדקה ה11´ קבע אחד-אפס השחקן בוסנאר השמתייך לשטרום. מכבי לא הכינה בונקר ויצאה להתקפות מסוכנות מאוד אך בלי גול עד אשר התקפה יפה של מכבי חיפה תוך כדי ביצוע טוב של ג´ובאני רוסו בתוך הרחבה אשר בועט מהפינה השמאלית של השוער בעיטה חלקה פנימה לרשת במפתיע... לפי הערכות ג´ובאני תיכנן למסור את הכדור פנימה לאחד מהשחקנים הירוקים אך במפתיע קובע אחד-אחד מה שמוריד לשטרום גראץ כמעט את כל הסיכויים לעשות משהו שישנה את המצב.. מכבי חיפה ממשיכה להוציא התקפות אך בלי גול, אך זה ברור שעוד גול של הירוקים לא ישנה משהו... למי שלא יודע: שטרום גראץ זקוקה להבקיע 3 גולים בשביל לנצח. אז בקיצור 1-1 סוף המחצית הראשונה... סקר מהיר: איך לדעתכם יגמר המשחק? 1. תיקו 2. תבוסה על שטרום 3. ניצחון של שטרום תהנו מהמשחק ותצפו לעוד עדכון בסוף המשחק... *אני עדיין אוהד אדום בנשמה,אך אני מאחל להם הצלחה* תהנו חברים Prince01

על האש

New member
חשכו עיניי שוורצנגר...../images/Emo10.gif

כול הכבוד חיפה... וזהו. מה לעשות פירגון זה לא הצד החזק שלי...

../images/Emo57.gifחמסה|כל הכבוד למכבי חיפה ../images/Emo140.gif

כן בתור אוהדת שרופה של הפועל תל אביב אני מודה הם באמת היו טובים. עכשיו תור הפועל תל אביב לעשות את השמחה מושלמת. מכינרת אחרת שמחזיקה אצבעות ומתפללת שהאדומים שלי יעשו את הכל אבל הכל להמשיך את ההיסטורייה שלנו.

prince01

New member
סיקור השערוריות במשחק......

משחק מתוק לישראל: קבוצה ישראלית בפעם הראשונה בהיסטוריה בליגת האלופות! חיפה סיימה משחק בתוצאה של 3-3 והשאירה את הקבוצה האוסטרית ללא כל סיכוי להשתתף בליגת האלופות בשנה זאת... במשחק הזה היו מספר אלמנטים שממש הרתיעו את הקהל: הם מתחלקים כך: שערוריות(3),כרטיסים,גולים והחמצות!!! 6 גולים סך הכל ששינו את פני המשחק! המשחק היה ממש שערורייתי, השופט היה ממש לצידי ההקבוצה האוסטרית. שערוריה ראשונה הופיעה במחצית השניה בדקה ה68´. השופט עשה פסיקה שהשפיעה על המשחק הבא של חיפה בליגת האלופות: הכדור השתחרר במפתיע מהתקפה של שטורם ויצא עם יעקובו למתפרצת מדהימה שיכלה להוביל לגול בטוח אך מכשול הופיע בדרך של יעקובו כאשר שחקן הגנה של שטורם ניסה לעצור את יעקובו בשליחת רגל מיותרת ושניהם ניסו לגנוב את הכדור אך הרגלים הצטלבו והשחקן של שטורם עף אחורה בסלטה מהקולנוע ונפצע בברך, השופט שנעמד "קילומטר" מהכדור קבע באותו רגע במפתיע כרטיס אדום. לא היה שום מגע משפיע בין שני השחקנים והשופט קבע פסיקה מוטעת לחלוטין. * שערוריה שניה הופיעה גם במחצית השניה. ושוב בשערוריה זאת מעורב היה השופט. השחקן האגרסיבי ביותר של שטורם החטיף מרפק לשחקן ההתקפה של חיפה שעף אחורה ונפצע (השופט היה קרוב אך פסק שאין כלום) וזה לא הספיק לו, הוא נכנס להיאבקות עם פראליה על הכדור ו"הכניס מכות" ממש לפראליה, שם קבע השופט כרטיס צהוב מה שהיה אמור להיות אדום ויותר מזה אפילו! * השערוריה האחרונה שאני מפרט עליה גם במחצית ה2 . שם השערוריה היא לדעתי שערורית ההחמצות. בהתקפה מתפרצת מהממת של חיפה עבר שחקן ההתקפה את השוער במפתיע ומסר לג´ובאני לידו ג´ובאני ניסה להבקיע גול ובעט היישר לרשת אך שחקן ההגנה האוסטרי הכניס במקום המתאים את רגלו ובלם את הכדור. בהקשר היה גם עוד התקפה מתפרצת של שחקן אחד של חיפה שהגיע בריצה מתמשכת ומהירה לשוער אך פיספסה את הגול הבוט בכך שניסה השחקן לשלוח את הכדור לצד השמאלי של השער אך השוער מנע ממנו את ההנאה... בהמשך הייתה עוד התקפה אך לא אפרט עליה.. תוכלו לקרוא עליה HERE .... נ.ב : אני אדום בנשמה ובלב .ה.פ.ו.ע.ל. אך עדיין אני מאושר בשבילכם!!! בברכה:prince01

למעלה