עדכון סינגל שני

dweck2k

New member
עדכון סינגל שני

היי חבר'ה, החלטנו שהסינגל השני יהיה "עוגות גבינה" ולא "יותר מדי סרטים", כי אנחנו מרגישים שהוא עובד יותר טוב מבחינת רדיו וכו' (מה לעשות הרדיו לא הכי חבר בעולם וצריך להתאים קצת אליו בבחירה של הסינגלים). אז מי שרוצה להנות מסרטים, זה הצ'אנס האחרון. בקרוב - עוגות גבינה! דוויק

zohar d

New member
היי עוגות גבינה זה השיר..

שצרחתי בהופעה! XDD שמעו, התמכרתי לשירים שלכם! D:

yuval2192

New member
עוגות השיר הכי טוב שלכם!!!

בואנה איזה בן זונה של שירררר יא אללה מה רענן בכה לי שיצא חראאא הקלטה!!?!!!???3?3

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifאע דוויק אני אוהבת

אותך%$^*&#$^&#@%%^@! עוגות גבינה זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם$%&*&#$
תודה נשמה!
יאיי!!11111 ^________________________________________________^

Frankielover7

New member
D:

יווו שמעתי את השיר במייספיסססס שיניתם אותו או משהו? המוזיקה נשמעת שונה. אולי כי אני רגילה לשמוע את הגרסא ה'אקוסטית'? אבל נו זה עדיין נשמע שונה,לטובה כןן!??!? זה נשמע הרבה יותר טוב D: אני אוהבת!!!!!!!11 <: אבלאבל, אני גםאוהבת את יותר מדי סרטים. אבל כן, זאת רק אני. תקשיבו לכולם XD

אין לי נושאD:../images/Emo184.gif

נראה לי שהבנתי למה את מתכוונת, פעם העלו לפורום מין גרסא אקוסטית,אבל זה בעצם היה לראיון ברדיו -106 FM אם אני לא טועה
אצלי באייטונס זה מראה לי ראיון לקוקה קולה
בקיצור לא יודעת.
XD לזה את מתכוונת?

ועכשיו- תורכם!

ל ה פ י ץ ! ! ! יאללה - היום ה10 לפברואר, עד ה10 למרץ מגיעים לאותו מס' השמעות כמו ל"כמו שלך" אם לא יותר! נראה אתכם. =) להפיץ להפיץ להפיץ. רענן.

ShiraBJ

New member
הפצתי =]

אבל להופעה בקרית אונו אני לא בטוחה ששכנעתי אנשים לבוא... לורל צדק |ואני גרועה בגאוגרפיה :X |- זה ממש רחוק מפה... לונורא אני אבוא לבאה! |אחרי הסטודנטים כי..טוב, אני לא סטודנטית|

למעלה