עדכון נתונים באקסל

עדכון נתונים באקסל

בס"ד אני מנהלת מעקב מלאי במחסן. לצורך כך, יש לי 3 גליונות אקסל: 1. מלאי 2. סחורה נכנסת 3. סחורה יוצאת אני מעוניינת שכשאעדכן נתון מסויים בסחורה היוצאת (לדוגמא, נתתי למחלקה מסויימת 20 חבילות בייגל'ה), זה יתעדכן אוטומטית כ (20-) בגליון של המלאי. כך גם לגבי הסחורה הנכנסת. איך עושים את זה באקסל? יש אפשרות? תודה רבה לכולם. כל טוב!

lilly111

New member
עיצוב מספר

עיצוב תאים->מותאם אישית : רישמי בתיבת הסוג:
-(#)​
שימי לב שהמספר בתא עדיין יהיה חיובי למרות שלמראית עין הוא שלילי

תודה רבה, אבל..

בס"ד זו לא היתה הבעיה העיקרית שלי. הבעיה היא איך אני יוצרת מצב שמה שאני מעדכנת בגיליון אחד מתעדכן באופן אוטומטי ועצמאי בגיליון אחר. תודה רבה ובשורות טובות!

סליחה.. אני לא מבינה..

בס"ד למה בדיוק הכוונה? סליחה שאני שוב שואלת, אבל אם אפשר לפרט יותר. זה יתעדכן אוטומטית? תודה רבה!

lilly111

New member
פירוט

את נכנסת לגליון "מלאי", עומדת על התא בו את רוצה את הקישור לתא בגליון"סחורה יוצאת". רושמת = הולכת לגליון "סחורה יוצאת" לתא שהערך שלו מעניין אותך, מקליקה עליו ולוחצת על ה-
הירוק בשורת הנוסחאות. יצא לך נוסחה בסגנון:
=מלאי!a11​
שאת יכולה להקליד אותה גם ישירות.

lilly111

New member
אם עדיין לא ברור

או שאני לא הבנתי את כוונתך- תעלי את הקובץ לכאן

תודה רבה על הסבלנות

בס"ד אני אנסה, ואם תהיינה עוד שאלות, אני יודעת שיש לי תמיד למי לפנות כאן! יישר כח! ושוב תודה!

eli551

New member
עדכון בתא

לעדכון אוטומטי של נתון מגילון לגילון אחרנניח שאת רוצה עדכון של תא מס 11 בגליון 1 יעדכן את תא מס' 3 בגיליון 2 הולכים לגיליון מס2 לתא הרצוי מקישים סימן= חוזרים לתא הרצוי בגליון 1 מקליקים עליו ואז יהיה סימן הבהוב מסביב לתא הולכים לשורת הנוסחאות בכותרת ליד סימן ה= יש סימן V ירוק מקישים עליו בברכה אלי

אויש.. לא חשבתי שזה כזה מסובך..

בס"ד התכוונתי שאני צריכה את זה בשביל עשכון. לדוגמא, הוצאתי מהמחסן 8 חבילות וופלים. אז אני רוצה לכתוב בגליון של הסחורה היוצאת (-8), ושזה יתעדכן אוטומטית בגליון של המלאי. כלומר, אם היה כתוב בגליון של המלאי: 20 וופלים. אז כשאני מעדכנת בגליון של הסחורה היוצאת 8-, אז שאוטומטית זה יכתוב בגליון של המלאי 12 (שזה 20 פחות 8). הסברתי ברור? שוב תודה לכולם, בהצלחה בכל!

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
גולשת נכבדה . . .../images/Emo43.gif

בהנחה שאת מעיינת גם ב'פתילים' אחרים, הייתי מצפה שתביני, שע"מ לקבל תשובות ממוקדות, במקום "לטחון מים" כפי שנעשה כאן, מתחילת ה'פתיל' הזה, - שיש להציג את הקובץ, בו מדובר.

למעלה