עדכון נוסף מלילי

אגסיל

New member
עדכון נוסף מלילי

קודם כל אני אספר לכם שהאיחולים שלכם מחממים לה את הלב, ואפילו מצליחים להעלות לה חיוך על השפתיים. נכון לאתמול היא עזבה את מחלקת טיפול נמרץ, היום הוצאה גם הזונדה ושלב האכילה התחיל. אחרי ניתוח כל כך ארוך ומסובך, זמן ההחלמה יהיה כנראה ארוך. בניתוח הוציאו חצי מהלבלב יחד עם הגוש, גוש שפיר נוסף שנמצא על דופן הכבד, כל המרה, דרכי המרה והטרסריון. בסיום ההוצאה של כל אלה, בזמן שהחיבורים היו צריכים להתבצע למעי, הקרוהן שיחק את משחקו ודרש המשך ניתוח גם בכיוונו (מה שסיבך את התהליכים). היא עדיין כאובה וחסרת מנוחה, מציק לה, ולא נוח לה. אני מודה לכם על תשומת הלב, והאיחולים. ענת

טילי66

New member
עדכון מעודד בעזרת השם

מתחילים לראות קצת את האור עצם הדבר שהיא יצא מחדר טיפול נמרץ זה מעודד. תמשיכי לדווח זה חשוב לכולנו מסרי חיבוק חם עם המון אהבה.החלמה מהירה תמי

אירילה

New member
תמסרי לאמא שכולנו כאן מתפללים לשלומה

מקווים שתשוב הביתה במהרה. תחזיקו מעמד והרבה חיבוקים לאמא וגם לך מכל הפורום
גרשון

לענת, הבת של...

תמסרי לאימך את דאגותנו, וסוף סוף מתחילים לראות את האור שבקצה המחלה, עוד שלב עברה כשנותנים לה לאכול ולא דרך הזונדה, שתמשיך להקדם כך, ותחלים מהר. מסרי לה את אהבתנו, וחיבוק ענק ממני, ושמחתי מאוד לשמוע את הבשורה האחרונה, תמשיכי כך, את עושה מצווה לפורום. בשורות טובות, ניצה.

../images/Emo24.gifחיבוק לענת הבת של לילי'לה

וגם לאימלה לילי המתוקה כמו שכתב גרשון כולנו מתפללים שתחזור הביתה במהרה ורפואתה קרובה לבוא בשורות טובות

zs1957

New member
רפואה שלמה ללילי

שתשתקם במהרה,שתבריא ותעמוד על הרגליים כמה שיותר מהר הדרך ארוכה אבל התקווה גדולה לרפואה שלמה. כולנו מתפללים לשלומה והבראתה. ד"ש חם לליליל מכל חברי הפורום. זהבה

תודה ענת יקרה

משמח לשמוע שאמך כבר יצאה מטיפול נמרץ ומתחילה לאכול. מאחלת לה שההחלמה תהיה מושלמת גם אם תארך קצת יותר, העיקר שתרגיש טוב, תהיה חזקה ומלאת מרץ כמו קודם זה לוקח זמן ואני בטוחה שכולכם תעזרו לה ותתמכו בה בריאות טובה גם לאביך וד"ש חם והמון אהבה ללילי ובע"ה גם אני אכיר אותה בקרוב, טובה

ענתי44

New member
ענת, מסרי לה את אהבתי

ושאני חושבת עליה הרבה. תודה על העדכון ואשראי ללילי שיש לה בת מדהימה כמוך.

מזכיר לי נשכחות נוראיות

טיפול נמרץ, זונדה... שאלוהים ישמור ויציל. רפואה שלמה ומהירה. האם קיימת אפשרות לקבל את שמה המלא ושם אמה כדי שנוכל להתפלל עבודה?

zs1957

New member
רחל מה נשמע?

לא מפחיד אותי זונדה ולא פאג ראיתי וזה לא נורא. כואב לי לראות אדם סובל שאין לו ישועה. חולה סופני זה הכי כואב לראות אותו. אבל כמו שאומרים ב,צרפתית סה לביא ובתרגום לעברית אלה החיים. ששנמע בשורות טובות שבת שלום, זהבה

אירילה

New member
מי עומד בקשר עם ענת הבת של לילי?

יש חדש במצבה שלי לילי ,אסור לנו שכוח אותה גם. ענת?? אם את קוראת נא עדכני אותנו במצב אמא. מסרי ד"ש חמה מהפורום והחלמה מהירה גרשון

ענתי44

New member
אין שום שינוי במצב של לילי

מידי פעם ענת, הבת, תכנס לפורום ותעדכן. אתמול השארתי לה הודעה ומסרצי ללילי דש בשם כולנו.

למעלה