עדכון מתכון ישן

חמרי

New member
עדכון מתכון ישן../images/Emo66.gif

ברוכים הנמצאים, משהוא מכיר משהוא יודע ? לי יש מתכון ישן מפורום זה למשחת שניים תוצרת בית , אשר הומלצה בחום לטיפול בכאבי שניים נסיגת חניכיים דלקות וכתרופה מונעת , המתכון : על שמן בסיס - ציפורן וג'וניפר עם אדמת חיוור בזמנו התקשתי לממש זאת מכמה סיבות בחנויות טבע בהם אני קונה לא מכירים שמן ג'וניפר וכן אדמת חיוור ( אני יודע שמקומה בנגב - ואני צפוני ) בכל מקרה יש סוגי חימר הנמכרים בצינצנות אבל לא ברור באם אפשר להשתמש בהם שימוש פנימי ( בתוך הפה ) , התמצית הובאה בפורום זה על ידי - שלושית 13 ב 28/05/04

saritsh

New member
ג'וניפר = ערער ענבות / גרגיר ערער

זה שמן אתרי ולא שמן בסיס. שמן רגיל, נפוץ, זה שמן קלאסי נמצא בשימוש להרבה מטרות, די מצוי לא משהו נדיר, אם לא מכירים את השמן הזה, אז הם לא נראים כ"כ רצינים. מכיון שאתה מכניס את זה לפה חשוב שתקפיד על איכות טובה מאוד. אני מכירה את הפורמולה הזו ללא שמן בסיס אלא סינרגטיקה טהורה של שמנים אתרים. הייתי מציעה לך לקנות ממקור מהימן אחראי ואיכותי. והחוואר לא קשור למקום שבו אתה גר למרות שמקורו מהנגב, זה לא רלוונטי בכלל. תנסה אולי מקורות אחרים למוצרים. האם אתה מטפל?

חמרי

New member
ג'וניפר../images/Emo66.gif

היי , אתחיל מהסוף - אני לא מטפל , אני באמת ובתמים התענינתי בזמנו לצורך טיפול אבל מאחר ועברתי ניתוח בפה הייתי נדרש לזהירות כדי לא לגרום זיהום , אם אפשר בבקשה תתיחסי יותר תכלס היכן ניתן להשיג בעיקר לגבי סוג החימר או הקרקע אותם ניתן להכניס לפה בלא חשש

saritsh

New member
תכלס

מכיון שאתה לא מטפל אז אני לא יכולה להמליץ לך על המקום שלדעתי המוצרים שלו הכי טובים, כי שם מוכרים רק למטפלים. לעומת זאת א אתה יכול לקנות ממטפלים. מכיון שחוקי הפורום לא מאפשרים להמליץ שמית על סוכנים, יבואנים, יצרנים וכו'....אז שיטוט קל בפורום יביא אותך לרשימה, שבזמנו ערכו כאן באופן חד פעמי, של שמות יצרנים וספקים שונים. מה שכן מותר לי להגיד זה שהשם שלו מתחיל ב "ש" חוואר,אבקה דקה מאוד של אדמת חוואר. שנים אתרים- זה צריך להדאיג אותך הרבה יותר - הסוג והאיכות - מה אתה מכניס לפה מאשר "אדמה" כזו או אחרת. בריאות

למעלה