עדכון מתה"ש

nicolada

New member
עדכון מתה"ש

אוקיי, אז הבוקר נפגשתי עם אליצור בתה"ש. אין ספק שהוא מקסים, ונחמד, ועונה על כל השאלות!! (למה לשאר הרופאים יש נטיה להתעלם משאלות שלנו??). אז לראשונה בחיי גיליתי שעצם העובדה שיש לי דימום כל 38-42 ימים זה לא אומר שאותו דימום הוא וסת, שמתרחשת בעקבות ביוץ. אלא מה שקורה אחרי כל כך הרבה ימים זה שנמאס לרירית הרחם להמתין, והיא "מתרוקנת". וסביר להניח שבכלל לא היה ביוץ. ותוך כדי שאני כותבת את זה עכשיו אני חושבת: "אבל רגע, מה עם הפרופיל ההורמונלי שעשיתי?? הרי הכל היה בסדר!". נו, אז חשבתי שיצאתי עם תובנות כלשהן, ועכשיו אני עוד יותר מבולבלת. בכל מקרה, מחר שוב מעקב זקיקים ודם, וזכיתי לקבל את המזרק, ואתחיל עם הורמונים במינון נמוך. זה כי אני התעקשתי להתחיל מהזרעה, ולא ישר IVF. הוא התפלא ששיינמן לא המליץ לי על IVF, אלא קודם ניתוח, כי אנ מרגישה החמרה באנדו... אמר שידברו עליי בישיבה השבועית, ויגיעו להסכם (או שלא..). רק שיהיה בהצלחה. לכולנו!

../images/Emo24.gif

כבר הגבתי לך ב

liats80

New member
בהצלחה ניקולדה!

זה מדהים כמה אנחנו לא יודעות על הגוף שלנו. תמיד מכרו לנו שמחזור זה טוב כי זה אומר שאת פוריה... בכל אופן, שמחה לשמוע שאהבת את הרופא. שיהיה לך המון המון בהצלחה! שהדרך תהיה קצרה ותעבור בקלות.

nicolada

New member
פפפחחחח, בהצלחה.... אני לא יודעת אם לצחוק

או לבכות.... וזה אחרי שהיום התקשרו אליי, ומה אמרו?? "נחכה לווסת הבאה שלך". מה?? כאילו- בשביל מה הלכתי אתמול לאליצור??? הוא החליט משהו אחד, והיום רואה את התיק שלי רופא אחר ומחליט משהו אחר?? איך הם עובדים שם, אלה?? וכמובן שלקבל מהן תשובות זו משימה בלתי אפשרית. פשוט לדפוק את הראש בקיר.

זואילי

New member
עדיף לצחוק ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לעולם המופלא של טיפולים בציבורי...
ככה זה עובד ביח' פוריות בתוך בתי חולים ציבוריים. אם כבר ציבורי, עדיף את השיטה האחרת, בה יש רופא של הקופה שהוא מלווה בלי שום רופא אחר שמתערב. רק צריך לברר מי אלה הרופאים האלה והיכן הם מבצעים את הפעולה (הזרעה או שאיבה). טוב, בעצם כבר דיסקסנו על זה
. מקווה שתקבלי בהמשך המלצות על מי והיכן מאלה שיש להן נסיון באופציה הקופת חולימית.

למעלה