עדכון משמח

נכנס

New member
עדכון משמח../images/Emo24.gif

מי יתן שהמלחמה תסתיים. וליבי ליבי לתושבי הצפון והחילים אתם גיבורים אוהב אותכם. מעיין שלי בביקורת שלושה חודשים ולאחר חצי יום של בדיקות דם ונוספים (גם מעיין שלי גיבורה). נוספו למעיין כ- 1.48 ס"ם ואני כל כך שמח ולחשוב שכל השנה שעברה נוספו כ- ס"ם אחד. כמובן שלמעיין יש את רוב הכבוד אבל לכל אחד שתרם שחיזק אותי יש גם חלק. תודה לכם ושבת שקטה בבקשה.מבטיח להמשיך לעדכן. ובמיוחד ללילך המקורית

נכנס

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

יש כוח,וממשכים במאבק יש ירידות אבל יותר עליות וזה טוב ותודה ממעיין. שבת שלום ושקט שקט שקט בבקשה.

נכנס יקר.אני שומע ממך כל הזמן

על הדאגה לאנשי הצפון וזה יפה מאד מצדך. אני גם שומע ממך שהמלחמה כבר תיגמר. אני מאד מקןוה שאתה מתכוון שהמלחמה תגמר מהר ככל האפשר , רק לאחר שיסולקו כל אנשי החיזבלה ויושמדו כל הטילים שלהם, למרות שלדעתי הם יכולים לקבל מאירן וגם מסוריה עוד מאות אלפי טילים ומשגרים. מה זה משגר טילים,זה בסך הכל חתיכת צירור קצת מתוחכם. לאירן העשירה אין בעיה כספית וכמה שירצו אנשי החיזבאלה טילים מאירן הם יקבלו חופשי חופשי, העיקר שהם ימשיכו לשהות ולהתאמן כמו תמיד וימשיכו להרוג בישראלים, בכדי להסיח את דעת הקהל באירן המפולגת והמשוסעת מבחינה חברתית דתית וכלכית,כי המדינה עשירה והעם עני . לכן נכנס יקר. עליך להיות סבלני , יכול להיות שממשלת ישראל הרימה ידיים ונוכחה לדעת שאת החיזבאלה היא לא יכולה לנצח וזה חבל לכן יש סיכוי קלוש שתהיה הפסקת אש זמנית שתהיה לרעתנו . בזמן הזה שוב החיזבאלה יתחזק לאחר שיקבל את כל מבוקשו מאירן. לכן לישראל אסור להפסיק וחייבת להמשיך ולהשמיד כל הזמן משגרים בעזרת מטוסנו. שום כח בעולם בינתיים לא יכול לעצור את החיזבאלה מלהמשיך ולהפציץ את ישראל, הפסקת אש תגרום לכך שהחיזבאלה יתחמשו בטילים מתוחכמים שיגיעו במדוייק לכל נקודה גם לבאר שבע. לכן הפיתרון היחידי והכואב הוא מלחמה כוללת עם ארצות הברית לכיבוש אירן. אין ספק שהכלכלה של ישראל נהרסה ותהרס עוד יותר. אין ספק שהמיסים יעלו והחולים והעניים יסבלו עוד יותר. אני לא איוב השני, אבל לצערי זאת המציאות העגומה שאני רואה במחשבתי. לכן נכנס יקר תהיה סבלני, אני מקוה שלא יצטרכו להלביש גם אותך מדי צבא ,לתת לך רובה ביד ולהילחם בחזית

נכנס

New member
עזרא כרמל../images/Emo24.gif

עדיין החילים נלחמים שם וליבי ליבי של החילים.ותושבי הצפון הגיבורים. כן רוצה שלום אני ידבר רק בסוף המלחמה ומקווה שננצח. החיזבלה זה בני אדם רעים רעים רעים מאוד. ממשיך לדאוג לתושבי הצפון ולחילים במיוחד אמאות שדואגות ולא ישנות בלילות מבין ידידי. שבת שקטה בבקשה.

נכנס.כרגע יש עדכון חדש במועצת

הבטחון. הסכם הפסקת האש בוטל. עכשיו גם צרפת מצטרפת לרוסיה בהתנגדות שלה להסכם שהוחלט עליו. המלחמה ממשיכה. זאת מלחמה ארורה שלא רואים את סופה באופק. ככל שהמלחמה הזאת תימשך , החיזבאלה יגמרו מהר יותר. אם המלחמה תעצר עכשיו ,יהיו אחר כך יותר אימהות מודאגות מאשר היום. כנראה שעל העם שלנו נגזר לסבול ולדאוג במשך כל הדורות. ככל שעוברות השנים הנשק שלנו ושל האוייב נהיה יותר ויותר מתוחכם ויותר הרסני,ובכמויות גדולות יותר.

נכנס.אני מאחל לבת שלך שתהיה

בגובה שלך ושל אשתך, היא לא צריכה להיות יותר גבוהה ולא חייבת להיות דוגמנית. אבל תסביר לי, בודקים כל מילימטר גובה. בת כמה הבת שלך?

נכנס

New member
עזרא../images/Emo24.gif

שמעיין תגיע לגובה של אישתי אמן כול מילימטר חשוב גם חשוב ומעיין תאמין גיבורה וחזקה. יש ירידה ומעיין מעט בוכה ומתגברת בוכה ומתגברת ואני אוהב אותה בטירוף. שבת שלום.

נכנס

New member
מעיין שלי מבקשת לכתוב ../images/Emo24.gif

עדכון ממעיין בבקשה. אני מקבלת יפה את הזריכות ואבא משחק איתי תמיד כדי שזה לא יכאב

נכנס

New member
שושנה כהן ../images/Emo24.gif

תודה ממעיין וממני. מעיין ממש גיבורה, ולא סתם גיבורה,גיבורה אמיתית. מעיין מרגישה טוב יש למעיין דרך להרגיש יותר טוב כל הזמן יש למעיין מה לעשות. כשרוצים לנוח בשביל מעיין זה ביזבוז זמן יקר.

../images/Emo140.gifלמעיין המתוקה

שמחתי מאד לקרוא שאת מקבלת את הזריקות בגבורה רבה, מתעלמת מהכאבים, וממשיכה בתוכנית למרות הכל. קבלי ממני חיבוק, ילדה יקרה והרבה הרבה נשיקות.

נכנס

New member
לילך2המקורית והיקרה../images/Emo24.gif

מעיין מאוד שמחה למסר שלך אבל ביקשה ממני לכתוב לך תודה. ואני כמובן שמח לומר לך תודה אישה יקרה.

נכנס - אפשר לראות את הניצוץ בעיניים

...כשאתה מדבר על בתך. אכן, ניכר כי אתה ואשתך עושים עבודה נהדרת עבור בתכם. היא בהחלט ילדה גיבורה, ואשריה שזכתה להורים כמוכם. (זה לא מובן מאליו!) מחזקת את ידיכם במאמציכם. חיזקו ואימצו!!!

למעלה