עדכון משחק מרוצללים

אלרוס

New member
תראה...

אי אפשר להטיל קסם כדי לגלות מי התחיל את הבלאגן, חוץ מזה, אם יתחיל טבח, למה שיגלו? הרובים לא רשומים ככה שאי אפשר לפי זה, אין שום עקבות אחרות, יכול להיות שיהיו עקבות שמובילות לקוסמים, או למחזיקי נשק, אבל בגלל שהדמויות רצות בצללים הן לא נמצאות בארכיונים. חוץ מזה, תמיד אפשר לשתול ראיות.

JuffoWup

New member
טבח = חדשות = תקשורת

מה עם עדים? שלל הגנות סביב הלימוזינה? מה אם משיהו ישרוד את הטבח ויוכל לזהות אותכם?

panters

New member
טוב אני חושב שכבר הבעתי את דעתי

ואמרתי שאם זה יצליח זה די יהפוך את המנחה שלכם לטולקין מודרני LOL

דרגורן

New member
בעולם של מרוצצללים....

נתחיל בזה שהתוכנית בעייתית מכמה בחינות: 1. הרוחות שזומנו - קשה להסתיר אותן (יגלו את התוכנית מוקדם מדי), ניתן לאתר אותן (בחקירה שאחרי), וקל לקשר אותן למזמן. 2. זה שאין אמצעי מעקב אלקטרוניים, לא אומר שאין אנשים ברחוב, קוסמים ברחוב (שיכולים לזהות קסמים) וכו' 3. אתה לא יכול לדעת מי הנהג - אם הנהג יושב ליד ההגה "רק" בתור Decoy? פתיון? Decker פשוט (לא מיומן חס וחלילה) יכול לשבת בתא המטען של הרכב, ולשלוט בו משם. (Decker מיומן כבר היה יושב במסוק למעלה, או בכלל היה עושה את זה מהבית). ואז כאשר תשתלט או תהרוג את "הנהג" לא עשית כלום חוץ מלחשוף את עצמך. 4. עבודת מודיעין - כל פעולת Shadowrun טובה, צריכה לפחות שבוע של מודיעין מראש. האם יש לראש היקוזה קוסם שמלווה אותו? אולי יש לו Decker? אולי הוא בכלל שולח לימוזינה בתור הטעייה, ומגיע בהליקופטר? 5. האזעקה פעלה "בטעות"? טעות זה מה שהורג אותך. כל קוסם פשוט יכול לבדוק את המוסך ולראות (יש שרידי קסם במישור האסטרלי) האם יש שאריות של קסם העלמות או קסמים אחרים - ואחרי שהוא יראה את השרידים, הם יתחילו לשאול את עצמם "למה מישהו השתמש בקסם העלמות (לא ראו אותו במצלמות) נכנס למוסך, ולא גנב שום דבר?" ואז יתחילו לחפש מה עשית - וימצאו את האתת די מהר. ואז הם יבדקו את האתת. ואז אני יכול לחשוב על כמה רעיות: א. לשים את האתת על רכב הטעייה ב. לשים את האתת בפח ג. לנסוע ברכב אחר להמשיך?

panters

New member
יוהווו סופסוף מישהו מבין אותי

רק טעות אחת קטנה. אני חושב שהתכוונת לRigger (משליב בעברית) ולא Decker אבל זה לא משנה כל כך.... :) חזק חזק ונתחזק! LOL

JuffoWup

New member
מה זאת אומרת שאי אפשר להטיל קסם

שיגלה מי התחיל את הבלגאן? יש קסמים שעוזרים לגלות את העתיד, לא? אתה לא חושב שהדבר הראשון שהמחלקה לזיהוי פלילי של המשטרה תפתח ברגע שמישהו יגלה את הקסם בעולם זה קסם לראייה אחורה? זה נראה לי אפילו יותר קל.

panters

New member
ממממ אין קסמים כאלה אבל

איזה קסם מאפשר לך לגלות את העתיד? יש אולי משהו שמאפשר לך לראות כמה שניות קדימה אבל לא יותר מזה וגם זה דורש ממך עוצמה גבוהה כדי להצליח להטיל אותו כמו שצריך לא?

JuffoWup

New member
אבל זה בעתיד, אין סוף אפשרויות וכו'

בעבר יש אפשרות אחת שכבר התרחשה. יש אינספור אפשרויות שלא התממשו- נראה לי שיהיה יותר קל ל"ראות" אחורה בזמן- ויותר מכך, 100% שכוחות הביטחון ישקיעו הרבה מאוד משאבים בפיתוח של כזה לחש.

manifestation

New member
כפי שזכור לי מספר הקסמים של שדוראן

מהדורה שלישית, יש איסור ברור על קסמים שמאפשרים לראות את העתיד. אני לא זוכר אם יש איסור כזה גם על העבר, אבל אני די משוכנע שהאיסור הוא לשני הכיוונים, או משהו. אפשרי לראות שיירים של ההתרחשות בעבר במישור האסטרלי, אבל זה הרי משהו אחר לגמרי. יש אפילו ציון מפורש על כך שרוח-רפאים (Ghost) של אדם הייתה הראיה המכריעה במשפט רצח. ראיה לעתיד דורשת כישור מטה-קסם בשם Divination (~ראית הנולד) - וגם היא מספקת רק מידע מעורפל.

JuffoWup

New member
אבל תחשוב על ההיגיון,

ראיה לעתיד היא לא ברורה כיוון שהוא עוד לא קרה (יחסית אלינו כרגע), ראיה אחורה צריכה להיות הרבה יותר פשוטה.

דרגורן

New member
יש כל מיני דברים....

אולי לראות את העתיד זה חזק מאד (יכול להיות שזה ידרוש מעגל שאמאני או Astral quest) - אבל זה אפשרי. חוץ מזה יש דברים פשוטים יותר: קסם מעקב אחרי מקור של זימון Spirit או Elemental - ככל שהרוח חזקה יותר, קל יותר למצוא איפה היא זומנה - ואף לפעמים לזהות מי הקוסם. אחרי שאנחנו יודעים מאיפה היא זומנה, אפשר לשאול מי גר שם, או עדי ראייה למדורה הגדולה שזימנה את היסודן. אפשר גם לחפש בחנויות לציוד קסום - מי רכש לאחרונה ציוד לזימון בקנה מידה גדול (ככל שהרוח חזקה יותר, ציוד הזימון יקר יותר) וכמובן עוד עשרות דברים שאפשר לעשות...

למעלה