עדכון משחקים חם....

shlomogarbi

New member
עדכון משחקים חם....

למי שעדיין לא ראה: יצאה היום גרסה חדשה לביליארד ההרסני לפאלם! חובה לנסות
אחד מהדברים שיכול לשמח אותי, זה למצוא גרסה לפאלם למשחקי רטרו משנות ה80 של הPC זוכרים את הבארמן החביב שצריך למזוג בירות לחברה כשהוא מתרוצץ משולחן לשולחן ואם לא אז חבל"ז? אני זוכר ימים של התמכרות.... אז רק שתדעו שהוא חזר ובקטן! (160*160) זהו מה שנשאר עכשיו זה רק שיחזירו את מנהרת הזמן והאסיר לטלויזיה...

avivgr

New member
הביליארד משחק פצצתי....

חובה לכל גיימר.... בנוגע לבארמן...מעלה נוסטלגיות (נוסטלגיות??? בגילי???)... אביב

נוסטלגיה ...

אה ... איזה משחקים היו פעם על דיסקט של 360 ובצבעים ירוק שחור karateka, outrun, tapper, digger, bushido, pnago ... וכמובן maniac mansion quest שלם עם גרפיקה חביבה ומוסיקה ב 360 .... מי היה מאמין ... אני בטוח שחצי מהאנשים לא מכירים חצי מן השמות כאן ...
דרך אגב יש questim איכותיים לפאלם ...
The Colonel

מוטי א

New member
********../images/Emo13.gif שלמה.............

האסיר זה לא ההוא עם הבלון הענק שמנע ממנו לברוח??? זה היה בשנת תרפפ"ו לא??

shlomogarbi

New member
נכון!! סוף הדרך של סדרה!

חוזרת בקרוב בערוץ הנוסטלגיה בלויין

kenderkin

New member
מרותק ובעיניים פקוחות לרווחה ../images/Emo44.gif

על מנת שלא להחמיץ מאומה הייתי צופה ב"אסיר" ובאמת, מה עלה בגורלו??????? האם מישהו יודע? אנא עדכנו אותי רואי.

basin

New member
למרות שבפעם האחרונה שראיתי ב- ../images/Emo44.gif

את הסדרה (המצויינת) הנ"ל למדתי בכיתה ח או ט (ועכשיו, לצערי, אני בעשור רביעי...) מה שבאמת אהבתי בסדרה זה הפתיח: we want information! who are you? a new number two. who is a number one? you are number six... I am not a number, I am a free man.. ha -ha -ha -ha אגב, זה גם הפתיח של השיר "The number of the beast" של IRON MAIDEN מאותה תקופה. ראה ערוץ +YES בימי שבת וחמישי (שישי חוזר) וגם לפעמים ביום רביעי. בקיצור, ראה תוכניה של השידורים של YES. אם לאותו אסיר היה M505 עם עברית של כלנית, SILVER SCREEN ומודם סלולרי, אז הסדרה לא היתה קיימת!!! (כי הוא היה יושב בבית וגולש בפורום של תפוז...) לילה/בוקר טוב

shlomogarbi

New member
טוב לדעת שהאסיר משודר ../images/Emo13.gif

עכשוי רק צריך את מנהרת הזמן וקישקשטא...

רוצים נוסטלגיה ????

אז אני "חוויתי" כמה וכמה תקופות... א. כשלמדתי עוד למדתי שפופרות.. ב. כשהגיעו הטרנזיסטורים זה היה ..סוף העולם ! ג. כהתחילו המולכים למחצה אמרו "זהו יותר מזה אי אפשר"... ד. המחשב האישי הראשון שקיבלתי (HP85 ) היה עם... 2k זכרון... ה. הכריחו אותי ללמוד Basic כי "בלי זה לא תוכל לעבוד על מחשבים... וואוו כמה שאני זקן..........

shlomogarbi

New member
אמנון בוקר טוב!

מעניין מה מספר לנכדים שלנו על הויזור-פון הענתיקה כשהם ישלחו SMS-BW (SMS המבוסס על גלי מוח - דור 3 של שן כחולה) לחברים שלהם...

למעלה