עדכון משאמוני

HelloweeN

New member
עדכון משאמוני

היום הראשון הגיע לקיצו, הייתי היום ב-Grands Montets, שזה האתר בין הגבוהים באזור. בהמלך הלילה ירדו כ-20 ס"מ של שלג טרי אחרי שבועיים שלא ירד שלג בכלל. זה אומר שכבה דקה ומטעה של פאודר ומתחת בטון. מזג האומר היה מעונן מה שאומר תנאי ראות לא טובים ו-snow blindness רוב הזמן וקושי לראות את המסלול כיאות ולתכנן את הגלישה בהתאם.
מחר אני אבדוק עוד אתר או שניים נוספים ואדווח. בנתיים לא צפויה סופה משמעותית לצערי אבל יש כיסוי שלג מאוד יפה ותחזוקה ברמה גבוהה.
המחירים של כל דבר יקרים משמעותית מאירופה ומאתרים אחרים.

אני עדין מתגעגע לארה"ב (שנה למנאייק), לאנגלית שאשכרה אפשר להבין ולחוסר בצרפתית דוחה.
אם מישהו באזור בשבוע הקרוב - תעדכנו ונפגש לראן או שניים.

HelloweeN

New member
לא הסתדרתי

אייפליין מוד ו-wif מתי שמסתדר, תעדכן בפורןם שגולן מאכזב בצרפת ושוויץ.

z x 7 r

New member
שינית את השיט הזה של NATIONAL/

ל INTERNATIONAL? םא לא עזר - אפשר לרסטט ולנסות שוב - אצלי זה עבד., הרי חזרי לפני שבועיים - גם צרפת שוויץ ובלגיה.

HelloweeN

New member
המשך עדכון - Brevent

היום כיתתי רגלי לברוון, שנמצא 20 מטר מהגסטהאוז שאני נמצא בו. יום שמשי עם טמפרטורות של 9 מעלות בעמק וסביבות 4 על ההר. ספרינג סקיינג לכל דבר, מאוד מזכיר את החרמון יומיים אחרי סופה. מסלולים מטופלים היטב, מעליות מהירות, אוף פיסט במצב די גרוע. נשארתי רוב הזמן על המסלולים וסך הכל היה נחמד למדי.
עד כה יש סממנים משמעותיים של סוף עונה וניראה כי מצב השלג השנה הוא לא להיט. מי שחושב לסגור חופשה ברגע האחרון והוא פריק של אוף פיסטים ופאודר, שיתרחק משמאוני אם כי נראה לי שבטין ושאר המקומות הגבוהים המצב לא טוב בהרבה. הטמפרטורות אמנם נמוכות בלילה אבל אין משקעים כמעט, ואם כבר ישנם אז במינונים קטנים ומתחת יש שכבה עבה של קרח-בטון. מי שמחפש מסלולים רגילים ומטופלים ומזג אויר נח עד חמים מינוס - זה הזמן.
אני מקווה עד לסוף השבוע לבדוק את מרבית האתרים בעמק לעומק ובתקווה גם לנסוע ליום לאיזה אתר בשוויץ.
דיווחים בהמשך.

alonaski

New member
אוי... תודה על הדיווח!!! תעשה חיים!

תאכל הרבה פונדו גבינה מעולה...
ואם אתה נכנס לביקור במערת הקרח הכחולה שם, תן נשיקה בשמי לסן-ברנרד המתוק שיושב שם מנומנם לצילומים...

Gfaith

New member
חזרנו אתמול St. Anton לאחר 9 ימים היה פצצה,

שלג לא ירד אבל גם לא חסר, עם שמיים כחולים, ותמפ' נמוכות.
שווה לנסות את הפינות של המסלולים, נאגר שם שלג שמגורד ע'י גולשים, וזה נותן פס צר של מיקרו פאודר, כיף למישחקים.
האופיסטים מזמינים, אממה התנאים בין בטון לקריספי לא להיט, בשעות הצהריים מצאנו כמה סבירים, כמו שנאמר Summer skiing.
אזור הטירול כולל פס (סאן אנטון \ צור \ לך), ב- לך התנאים היו טובים יותר, סה'כ אין תלונות נהננו גג.
2 סנואופארקים, מתוחזקים וסבבה לשטויות מכל סוג.
אקיצר, העונה עדיין חיה ובועטת, צאו להינות.
רק בריאות.

alonaski

New member
Tיך לא ירד לכם שלג??? בארץ מדווחים שאירופה

כולה תחת מעטה שלג...

צוחה

New member
לא בכל אירופה..

הייתי 4 ימים בטריסיל ולא ירד אפילו גרם של שלג
לפחות לא שראיתי!
מצד שני היה כבר שלג לפני שבאתי והטמפרטורות הרבות מתחת לאפס עזרו מאוד בשמירה שלו!

למעלה