עדכון מצב.

Slayerized

New member
עדכון מצב.

אוקיי, אז בינתיים אין ממש התקדמות, מהסיבה העיקרית שהחלטתי לקחת קצת מנוחה לקראת סוף החופש. ועשיתי את זה בהצלחה מרובה, thank you very much. עכשיו, כשאני מצאתי את עצמי בי"א, גיליתי את העובדה החביבה שאני לומד 49 שעות בשבוע. מה שדווקא טוב - כי כשאני בקצב של עבודה, אני עובד יותר טוב... בחופש לא ממש הייתה לי אנרגיה יצירתית. תאמינו לי, אין כמו לכתוב שורות קוד בשיעור שאין לו שום קשר למחשבים... בכל מקרה, עכשיו אני עומד להיכנס לפאזה הבאמת-רצינית של העבודה. צפו לעדכונים... מתישהו, ותעקבו אחרי פאן-קונס למיניהם, כי אולי אני אופיע שם עם הצגה מוקדמת של המשחק, או משהו. ל"אייקון" שיהיה בסוכות זה עדיין לא יהיה מוכן (זה ב23 עד ל25) בספטמבר, ואני בכלל לא יודע אם אני אהיה שם. "דימון קון" (בחנוכה), כבר יש על מה לדבר, ואני שם מאה אחוז. אגב, אולי אני אהיה באייקון בכל מקרה. ניפגש שם.

Synthetic mE

New member
אוו...

בית הספר שלנו פשוט מחריד, הא עמית? ביקשת עזרה בהכנת המשחק..יש היענות? ולמה אתה כבר לא פונה אלי? בכל מקרה...בהצלחה לך עם המשחק...ותעדכן לגבי האייקון.

Slayerized

New member
כי כרגע אני לא בשלב של הכתיבה.

אלא של התכנות. בקשר לאייקון - 23 עד ל25, סינמטק ת"א + חלק מהפעילויות יתקיימו באשכול פיס שנמצא באזור. על כל פעילות/הקרנה/וכו´ צריך לשלם, אלא אם כן אתה מתנדב. יש גם דימון קון, אבל זה בחנוכה. למרות שייתכן וזה יהיה ברחובות, ואם כן, אז אני ללא ספק אשתתף בארגון...

Dracos Love

New member
ניח ניח ../images/Emo108.gif

כן, כמו ששמתם לב - הרגשתי שאני לא מנהלת מספיק טוב את הפורום אין לי מספיק רעיונות להחייה - ואני לא כותבת הרבה אבל זה קשור למחשב הדפוק שלי. אני קוראת הכל. אל תדאגו. מזל טוב למנהלת החדשה
אני מקווה שתצליחי יותר ממני. אני עדיין אשאר ואכתוב בפורום, ולא לעיתים קרובות, כי האינטרנט שלי דפוק - בכל מקרה, אני מאחלת לכם שנה טובה
ומתוקה ותהנו למי שיש לימודים. עלו והצליחו ו*ת*עלו טופיקים! אני מניחה שזה אומר שאני צריכה לשנות פרטים אישיים, טוב- תהנו!

Synthetic mE

New member
תודה תודה...

ולא נורא...העיקר הוא שלך היה את הגטס להקים פורום מלכתחילה =-) ב ה צ ל ח ה...

למעלה