עדכון מצב....

ריבקה34

New member
עדכון מצב....

יום חמישי האחרון דיברתי עם ד"ר סוריאנו..יותר נכון בכיתי לו שמאוד מאוד כואב לי ושאני כבר מיואשת. הוא שלח אותי לUS דחוף לראות מה הגודל הנוכחי של הגוש. אז ככה, ב - 11/1/09 גודל הגוש היה 0.8*0.8 ס"מ. ביום שישי קיבלו אותי דחוף ל - US, היום קיבלתי את התוצאה - הגודל הנוכחי של החתיך נכון ליום שישי עומד על 3*3 ס"מ. הבטן שלי כבר אדומה. בUS הקודם, הודגם גוש עם נוזל בתוכו, בUS הנוכחי כבר אין נוזל הכל מוצק.... התקשרתי למרפאה בתל השומר כדי לפקסס לסוריאנו את התשובה, אז בפוקס התפנה מקום ואני חייבת להגיע בהקדם אליו. מה שכמעט וודאי שאני אעבור ניתוח. האמת...ש..די..כלו כל הקיצים..אני כבר לא יכולה לסבול את הכאב, אני רוצה שהוא יוציא לי את הגוש הנוראי הזה. אני כל לילה נכנסת לישון בבכי וזה סיוט. בעלי כבר אמר לי אתמול, שלא מעניין אותו שהוא רוצה שאסע לביה"ח בצפת (כי זה הכי קרוב אלי) שאתאשפז לניתוח. אבל אני רוצה את סוריאנו. אז מחר בבוקר אני שם..אעדכן מה הוא יגיד (סביר להניח שאעדכן על מועד הניתוח). מה אומר?....בשבילי זו סגירת מעגל, את הניתוח הראשון בחיי עברתי בתל השומר ואני רוצה להאמין שהניתוח ה - 11 יהיה הניתוח האחרון בע"ה
תחזיקו לי אצבעות. ריבי

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

מחזיקה
שזה באמת יהיה הניתוח האחרון והכי מוצלח ולא תצטרכי יותר לסבול מהאנדו הארור

זואילי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לניתוח האחרון בהחלט. אמן
בתקווה ותסתיים מסכת הייסורים הזאת

galim29

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifמחזיקה גם

שיהיה בהחלט הניתוח האחרון ותהיה לך סגירת מעגל...

annabell Lee

New member
ריבי, מחזיקה לך אצבעות...../images/Emo57.gif

יש אפשרות שזו פשוט ציסטה זיהומית כלשהי?

ריבקה34

New member
עדכון אחרי ביקור בתל השומר...

בוקר טוב, אז אתמול ביום הכי אובכי הייתי במרכז...(היה סיוט). קיבלו אותי ה"ועדה" המכובדת - ד"ר סוריאנו, ד"ר שיינמן וד"ר רוזין. הם אכן נדהמו כמה שהגוש גדל באופן משמעותי בתקופה כה קצרה. כרגע הוא גם מאוד מזוהם. אני צריכה להתחיל טיפול אנטביוטי (הייתי כבר בסרט הזה...) ונקבע לי תור לניתוח ב - 27/5. אני ביקשתי מסוריאנו ומרוזין (אפשר להגיד שהתחננתי) שיעשו איזושהי פעולה רחבה בכדי לסיים את הסבל הזה אחת ולתמיד. ד"ר רוזין הצדיק אותי, הוא אמר שלא יכול להיות שאני חוזרת כבר פעם שלישית (כאשר המוקד מפוץ את הצלקת) על אותה הבעיה ושחייבים להרחיב את הניתוח ולהוריד חלק נכבד מהאזור (בסגנון מתיחת בטן אבל ממש לא מתיחה). בנות אני בעד...לא איכפת לי פעם אחת לסבול החלמה קשה מניתוח, אך לדעת שיהיו לי הרבה שנים של שקט ואולי הם יצליחו לנקות אותי לגמרי בע"ה... אז עכשיו אני מתחילה באוגמנטין 875 במשך 10 ימים, צריך לעשות עוד מלא בדיקות לפני הנתוח. הייתי גם במחלקה איפה שאהיה מאושפזת, איזה חמודות שם, כל כך מלטפות..אני אומרת שאף פעם לא כדאי להגיע לבית חולים, אבל אם כבר מגיעים אז למקום איפה שיש מלאכיות אמיתיות. ובנימה אופטימית זו אסיים. שיהיה יום נעים נטול כאבים לכולנו. ריבי

מאחלת לך בכל ליבי

שהניתוח יצליח ויסיר מעלייך את עול הסבל והכאב הזה. המחלקה בתה"ש באמת נפלאה. אניש.

את בידים הכי טובות שיש ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שתבקרי בחדר ניתוח ושתהיה הטבה לסיוט הלא אנושי הזה. אני מקוה שלא יהיו דחיות,עיכובים,מריחות זמן,שיתחשבו במצבך הקשה וינתחו אותך בהקדם. תרגישי טוב יקרה

זואילי

New member
מבינה אותך מאוד

ושמחה שהחלטת לבצע את הניתוח בתה"ש. בכלל, איך שאני שומעת את שמו של רוזין אני כבר נרגעת.... אז תדעי שאת בידיים הכי טובות שיש, יש לך צוות מנצח. בהצלחה ושתזכי להרבה הרבה איכות חיים

ha1231

New member
אמן שזה יהיה האחרון ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

מאחלת לך מכל ה../images/Emo23.gif שאכן יהיה זה ניתוח אחרון

ושמעכשיו חייך יהיו שלווים וטובים
באמת הגיע הזמן
חמסה|

למעלה