עדכון מצבי בפומבי.

Aberforth

New member
עדכון מצבי בפומבי.

01. אז לפני מספר ימים חזרתי מטיול בארה"ב, שם שהיתי כחודש. במהלך הטיול, הייתי בניו יורק, ניו אורלינס ואורלנדו. בין חוויותיי אני יכול לספר על ביקור באתרים המפורסמים, כגון: פסל החירות, כיכר זמן, גשר ברוקלין וכיוצא בזה. בנוסף לכך, נכחתי באירוע רסלמניה 30 של חברת ההאבקות WWE. ולבסוף גם ביליתי בצורה בלתי נשכחת בפארקים של אורלנדו. היה לי כל כך כיף שכמעט ולא רציתי לחזור. אבל הכסף נגמר והנה אני כאן.

02. אני קורא שרשורים שבהם אנשים מפצירים באחרים לא להירשם לאתרי הכרויות, כי "אפשר להכיר דרך הפורום הזה". טרם יצא לי להכיר מישהי דרך הפורום הזה, גם לא לכוס נס קפה, ולכן אני חייב להפריך את הטענה של אותם אנשים בכוחות עצמי. הערב נרשמתי לאתר "LOVE ME" ועשיתי מינוי לחודש.

03. אפרופו מינויים, מחר אני חוזר לחדר כושר. לא שומרים על ירידה של 22 ק"ג רק על ידי אכילה מסודרת.

04. אחרי ביקור אצל האונקולוג ביום חמישי האחרון, גיליתי שטרם הסתיימה המלחמה שלי נגד הסרטן. מסתבר שהגידול שהיה לי, זה שהוקטן משמעותית עקב הטיפולים הכימותרפיים, חזר לגודלו הרגיל. הרופאים מספרים בדאגה שהגוף שלי פיתח נוגדנים והוא מסוגל להתנגד לכימו. כעת הם מציעים לי טיפול כימו קשה יותר שהסטטיסטיקה שלו היא 50% מוות, 50% חיים, ובמידה ואשאר בחיים, אז 50% החלמה ו50% מצב נוכחי. וגם אז הם לא מבטיחים לי שזה לא יחזור. בינתיים אנחנו בודקים חוות דעה נוספות.

05. עדיין מחפש אהבה. עדיין אופטימי. עדיין חי כאילו אין מחר.

אסףג1981

New member
אני מאחל לך שתצליח להתגבר על המחלה

ותזכה לאריכות ימים.
ואם ברסלמניה עסקינן, מה אתה חושב על כך ששברו את הסטריק של אנדרטייקר מול ברוק לסנר ?
ברור שכולם הופתעו מהתוצאה, אבל אתה חושב שזה היה צעד נבון ?
הרי בינינו, ברוק לסנר כבר לא נמצא בסטטוס של מתאבק בחיתוליו שזקוק לפוש. אז למה למען השם להרוס את המורשת של טייקר ועוד בשבילו ?
בסה"כ היה אירוע פושר.

Aberforth

New member
21-1

אני אגיד לך את האמת, כשלסנר הצמיד את טייקר אחרי הF5 השלישי, אני התיישבתי בכיסא במחשבה שהקרב הזה יביא לנו עוד לפחות 5 פינישרים. ככה לפחות הרגילו אותנו הצופים במניות האחרונות.

בנוגע לשבירת הסטריק עצמו - אני עדיין לא יודע מה אני חושב לגבי זה. אתה צודק שלסנר לא צריך את הפוש הזה, אבל מצד שני, מהן האלטרנטיבות?

1. שטייקר ילחם עד שהקרבות שלו יהיו מגוחכים לצפייה?
2. שהסטריק היה מסתיים קודם לכן? ועל ידי מי?
3. שטייקר היה פורש עם הסטריק שלם?
4. או לתת לטירון לנצח אותו והסיכון שאותו אחד יעזוב את החברה?

אני בטוח שבסופו של דבר, טייקר רצה לצאת מהעסק כשהוא עדיין בריא ועומד על הרגליים, שאנשים זוכרים את הקרבות שלו לטובה, ושיש לו משהו ברזומה שאין לאף אחד אחר - הרי אלוף גדול הוא אף פעם לא היה.

אני לא יודע לגבי האירוע הפושר. אני הייתי שם והיה מדהים. אולי ראית את השלטים שאני ואחי הכנו - ג'ון סינה, עד מתי? ו-GILAD AND YOSSI.

אסףג1981

New member
לא שמתי לב לשלטים

אבדוק את זה בהזדמנות.
אני רציתי שטייקר יפרוש עם סטריק שלם. כפי שציינת, אלוף גדול הוא לא היה, אז לפחות היינו נשארים עם המורשת שלו מרסלמניה. עכשיו גם זה הלך

היית גם ב- HOF וב- RAW ?

Aberforth

New member
בRAW, שורה רביעית.

ואני לא חושב שהסטריק הלך. אף אחד לא יוכל לקחת ממנו את העובדה שהוא 21 שנים (ואפילו יותר, כי היו רסלמניות שהוא לא לקח בהן חלק) נשאר בלתי מנוצח באירוע הגדול של השנה.

זה כמו שמדברים על הסטריק של גולדברג, הרי אף אחד לא מזכיר את קווין נאש בהקשר הזה, פשוט כי הוא לא מספיק חשוב כדי שיזכירו אותו. אותו דבר עם ברוק לסנר.

המורשת של טייקר תשאר חיה בלב המעריצים כמו כל אירוע מקונן אחר. פשוט סיימו את זה לפני שהסטריק היה מסיים את המתאבק.

אסףג1981

New member
אדיר על השלטים

תשמע, רסלמניה פושרת או לא, עברת חתיכת חוויה ולמעשה הגשמת חלום שהינו גם שלי.
אותי טייקר השאיר עם טעם חמוץ. חבל.
אגב, אתה מודע לכך שיש בתפוז פורום WWE ?
גילוי נאות- בשנים האחרונות אני צופה רק ברסלמניה וברויאל ראמבל. אני מתגעגע לעידן של אוסטין, הרוק, קורט אנגל וכו'. הימים הטובים שלעולם לא יחזרו

תחילתו של עידן- https://www.youtube.com/watch?v=phBOmvBGrhw

Aberforth

New member
מכיר את הפורום.

האמת היא שאני חושב שהוא התרוקן בשנים האחרונות בעיקר בגלל איכות המוצר שירדה, כפי שאתה מספר.

אסףג1981

New member
חבר הכי טוב שלי מנהל את הפורום הזה

אני בטוח שהוא ישמח אם תצטרף לשם

אז חרשת את

Animal Kingdom, Disney World ו-Universal? רק מזה אפשר לרדת 20 קילו…

בבקשה תעדכן מה אומרת חוות הדעת הנוספת. אתה רואה רופאים רק בארץ או גם מומחים בחו"ל?
אני מקנא בבחורה שאתה תמצא. כולנו מחפשים נואשות בבנות/בני הזוג כוח פנימי ואופטימיות שממך שופעים בכמויות.

בהצלחה בכל הסעיפים (טוב, למעט 1 שכבר עבר…)
ובבקשה שתף לאן דברים מתקדמים.

Aberforth

New member
זה נכון.

בסוף כל יום היינו חוזרים מהפארקים עם רגליים שבורות אבל עם חיוך ענקי על הפנים.

בינתיים אני מתמקד ברופאים מהארץ. בתכנון שלי להפגש עם רופא מנתח בבקשה לדעת למה הרופא שלי לא מוכן לשקול ניתוח להסרת הגידול. לאחר מכן, אתייעץ עם הרופא הראשון שטיפל בי באופן פרטי. ולבסוף, אני שוקל לפנות לרב פירר בבקשה לדעה נוספת (ופה יכול להיות שהוא יביא דעות מחו"ל).

אני מודה לך על המחמאות, אבל אהיה חייב להפנות אותן אליך. יש פתגם באנגלית שאומר - it takes one to know one.

מומלץ מאוד..

לפנות לרב פירר, אני יודעת לומר מניסיון של קרובת משפחה.

תשמע אתה גיבור, כל הכבוד לך על צורת ההתמודדות ועל איך שאתה לוקח דברים.
פשוט מעורר השראה.

בהצלחה והמון בריאות!!

דידי 9

New member
אתה בחור אמיץ....

בטוח שתהיה בריא:)

וזה מדהים שאתה לוקח את הדברים ככה...אופטימיות מבריאה.

למעלה