עדכון מצבו של בעלי

עדכון מצבו של בעלי

ביום שיש האחרון הוא הלך למישהי שמטפלת טיפול אלטרנטיבי שנקרא טיפול באמצעות תהודה - לא ממש יודעת מה זה. אבל... היא מצאה שיש לו חידק (היא מוצאת את זה לכולם...) שהתחיל לעשות בעיות לפני כ- 13.5 שנה (שזה במקרה בדיוק הזמן בו לבעלי התחילו ההתקפים...). בקיצור היא מטפלת בחיידק. בנוסף לזה היא אמרה לו שחדר בו הוא (אנחנו) ישנים - לא טוב לו ושהוא חייב לעבור לישון במקום אחר... אנחנו מתלבטים לגבי החלק הזה.... בקיצור, יש לו עוד 2-3 טיפולים כדי להרוג את החיידק, בנתיים הוא חזר עייף מהטיפול...

qt1

New member
בהצלחה אמא לחמוד../images/Emo24.gif

ומה שלומך את?

qt1

New member
למה שרלטנים חיים?

מה ידוע לך על הטיפול הזה חיים? הבנתי שחלק ממנו הוא פאנג שווי -הזזת רהיטים , אם אתה לא מאמין ברפואה אלטרנטיבית זה לא אומר שאחרים לא מאמינים - אדם באמונתו יחיה?

חייםלוי

Member
מנהל
אין לי בעיה עם רפואה אלטרנטיבית

נהפוך הוא. בזמנו כשהבן שלי היה חולה כל הזממן באנגינות תנו לו תרופה הומיאופטית שמאוד עזרה לו. במקרה הזה אני אומר שרלטן על סמך מה שכתבה אמא לחמוד. היא אמרה שהמטפלת מוצאת לכולם שזה חידק. ברגע שהאבחנה שלה זהה לכל המקרים הרי שהיא שרלטנית.

סיפור

אבי חלה במחלה סופנית ונישארו לו חודשים ספורים. כעבור זמן הגיע אלינו השמועה שיש אחד שיש לו מרקחת צמחים שאולי עזרה. טוב נסענו , אמרתי לעצמי ,אם זה יתן לאימי כמה ימים של תיקווה -שיהיה, הגענו לבית ישן במושב (שמאחוריו ניבנה הבית החדש מכספנו) הבן אדם ישב שעה וסיפר סיפור על הצלחות לא מחיבות בהתלהבות, לבסוף קנינו נוזל בכמה מאות שקלים, לאחר לגימה ריאשונה מהנוזל אבי קיבל פריחה ומיד הפסקנו. מיסתבר שהארץ מלאה בכאלה, ובמיואשים המחפשים תיקווה, ושרלטנים זו מילה עדינה להם. היא אומרת שצריך לעבור חדר- כדי ליצור מצבים שלא יעמדו בהם,כדי שלאחר השלמת הטיפול, ולא תהיה הצלחה היא תגיד שבגלל זה הטיפול לא היצליח. תעברו חדר, היא תגיד שאתם צריכים לישון לחוד וכך הלאה,

למעלה