עדכון מסד נתונים?

Zeliran

New member
עדכון מסד נתונים?

אני מנסה לעדכן שורה אחת במסד נתונים שאני משתמש בו גיגלתי :) מעט על הנושא ולא ממש מצאתי מאמר מספק איכשהו הגעתי לקוד הזה:
DataSet ds = new DataSet(); OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter("select * from results", myConn); DataRow drUpdate; adp.Fill (ds, "results"); drUpdate = ds.Tables["results"].Rows[0]; drUpdate.BeginEdit(); drUpdate["good"]= 10; drUpdate["ok"]= 11; drUpdate["bad"]=12; drUpdate.EndEdit(); adp.Update(ds, "results"); ds.Dispose(); adp.Dispose();​
הבעיה היא, שזה לא עובד :) ברגע שאני מפעיל את הפונקציה של העדכון אני מקבל את השגיאה:
Update requires a valid UpdateCommand when passed DataRow collection with modified rows.​
והשורה
adp.Update(ds, "results");​
מודגשת..

Zeliran

New member
אני גם

אודה עוד יותר אם תצליח להפנות אותי לאנשהו שמסביר בצורה די מובנת איך לערוך מסדי נתונים.. ליצור טבלאות להוסיף record'ים וכל הפעולות האלה..

Zeliran

New member
IIS ושאר ירקות..

הגדרתי את ה IIS שברגע שמקלידים את האיי פי מגיעים לאיזששהו עמוד html עם כניסה אנונימית בדקתי מכמה מחשבים אחרים באחד מהם הכל עבד בסדר באחר נדרשתי להכניס שם משתמש וסיסמא, וברגע שסתם כתבתי משהו אז זה קיבל את זה והגעתי לעמוד html ומחשב אחר בכלל קיבל את הודעת השגיאה 404.. וגם, כשאני מנסה להכנס לעמוד aspx אז אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא (שאין לי מושג מהם..) ולא משנה מה אני לא מצליח להכנס למרות שאני נכנס בלי בעיה ל html..

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif הודעת שגיאה מוזרה ../images/Emo41.gif

כל פעם שאני מנסה לפנות לקובץ מסד נתונים (למשל כשאני עושה Open ל connection ) אז אני מקבל הודעת שגיאה הזאת:
‏‏למנגנון מסד הנתונים Jet של Microsoft אין אפשרות לפתוח את הקובץ 'C:\IIS\Seker\seker2.mdb'. הקובץ פתוח כבר באופן בלעדי על-ידי משתמש אחר, או שדרושה לך הרשאה כדי להציג את נתוני הקובץ.​
ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב, למחוק את הקובץ הזה וליצור אחד חדש בשם אחר, אבל אני עדיין מקבל את הודעה..

asafeven

New member
האם הוספת לקובץ הרשאת גישה ?

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה משתמש ב-asp.net אתה צריך להוסיף הרשאת גישה ל-aspnet. זאת יכולה להיות בעיה אחת... תראה אם זה עובד

למעלה