עדכון ממועצת שינוי

אנדרי ז

New member
עדכון ממועצת שינוי

מועצת שינוי החליטה הערב להשאיר על כנה את הרשימה לכנסת כפי שנבחרה בחודש שעבר (עם השינויים האוטומטיים עקב הפרישות שהיו מאז). עתה עם סגירת הרשימה עומד להתחיל בשבוע הבא במלוא הכוח הקמפיין של שינוי לכנסת ה-17.

vantan

New member
מהומה במועצת שינוי: לא אישרו הרשימה

האם לוונטל ורצאבי מחליפים את לפיד ופורז כדיקטטורים של שינוי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212697,00.html בניגוד לסיפורי המעשיות של המנהל דלעיל - "מועצת שינוי לא אישרה את הרשימה לכנסת".

ערב רב

New member
רע מאוד: לייבוביץ' הסתכסך עם לוונטל

ורצאבי. הולך ומסתמן שהאגו העיקרי מאחורי המהפך הוא רצאבי שרוצה להיות יו"ר שינוי בכל מחיר.

אנדרי ז

New member
אמרתי משהו לא נכון?

תיקונים ותוספות לכתבה: 1. מועצת שינוי לא אישרה את השינויים שהוצעו עבור הרשימה לכנסת. משום שכך הרשימה בפועל היא זו שאושרה בבחירות בחודש שעבר. 2. שינוי נוסף שהוצע באותה מסגרת: הקפצתה של דליה זומר למקום החמישי ברשימה, כמחליפתה במשבצת הנשים של אראלה גולן שפרשה. 3. הצעת השריון לאישה הגיעה עד כדי קול לאחד מהרוב של שני שליש שהיה דרוש לאישורה. 4. אני לא שמעתי עם שום ישיבה ביום חמישי. למיטב הבנתי זאת הרשימה הסופית וזהו. זאת בכלל ידיעה די תמוהה מאחר ועד חמישי בערב כבר צריך להגיש את הרשימה. ובאופן הכללי: נכון, הייתה מהומה וההצעות שהביאה ההנהגה החדשה השיגו כולן רוב רגיל אך לא את הרוב הדרוש של שני שליש. בדיקטטורה למיטב ידיעתי אין הצעות של ההנגה שלא עוברות...

vantan

New member
ההודעה שלך עם ה'עדכון' הזכירו לי את

רדיו מוסקווה בבדיחה האנטי-סובייטית הידועה. רדיו מוסקווה מדווח על תחרות ספורט של בריה"מ נגד ארה"ב: נבחרת בריה"מ הגיעה למקום השני, האמריקאים לעומת זאת תפסו את המקום הלפני אחרון. זאת בערך ה'אמינות' של דיווחיך.

קודם אתה אומר שהוא שקרן. אחר כך

אתה אומר שהוא אומנם אמר אמת אבל הוא לא אמין. אולי תפסיק לנצל כל הזדמנות רעה כדי לדבר.

vantan

New member
'שקרן'? חס וחלילה. המנהל תמיד אומר

פראוודה, את כל הפראוודה ורק את הפראוודה.

ערב רב

New member
מישהו יכול להסביר לי לאן נעלמו רוב

חברי המועצה של לוונטל, לייבוביץ' ורצאבי, שהגיעו ל-90 בבחירות? אני מבין שצריך להפחית מהמספר הזה את אנשי פריצקי, אבל נאמר שהם בסביבות 10, אז אני עדיין מתקשה להבין כיצד הגיעו רק 30 מתוך 80 חברי מועצה שלהם? האם זה אומר שיש הרבה סכסוכים פנימיים בקרב ההנהגה החדשה שאיננו יודעים עליהם?

אנדרי ז

New member
הבנתי שיש בעיה לחלק מהאנשים

להגיע ביום שלישי. כידוע ישיבות המועצה מתקיימות לרוב בימי חמישי.

כל פריט מידע הוא בסיס להשמצה אצל

חלק הגולשים בפורום. ממש לא להאמין. אם אני אספר שגרדתי את האוזן הם ימצאו בזשה סימן להתמוטטות המפלגה

vantan

New member
פתגם ערבי אומר: מי שהוכש ע"י נחש

נזהר אפילו ממקל.

vantan

New member
אתה כניראה המקל, לא הנחש../images/Emo6.gif

לנחש יש נשמה באפו.

alinacooper

New member
עד לכינוס של פורז אמש כשלושים

ומאז עוד כמספר הזה. שמעתי שכבר מכניסים אנשים שקיבלו קול אחד בחירות למועצה - קול אחד - של עצמם בלבד ככל הנראה.... בכינוס המועצה אמש היו כ- 50 איש.

ערב רב

New member
כלומר, בהצבעה במועצה אתמול

היו עדיין 50 חברי מועצה של פורז, או רק 20?

למעלה