עדכון מלאס וגאס

• פותח הנושא kinli
  • פורסם בתאריך

kinli

New member
עדכון מלאס וגאס

אהלן חברה מה נשמע ,מה שלומכם, הרבה זמן לא הייתי פה ,ככה זה כשטסים לפאריס,מיאמי,אורלנדו,קי ווסט,ניו יורק ולאס וגאס. כואב הלב לראות כל כך הרבה אופנועים שכל אחד יותר מדוגם מהשני והם פה כמו לחמניות,אתמול בשבת שלנו (בלאס וגאס) ולאחר בירורים היתי במפגש של אופנועים,ירדו לי דמעות והזלתי ריר, אנשים שמה דפקו ווילי בטירוף למאות מטרים ,סטופי למרחקים של 50 מטר פשוט לא להאמין , היה אחד שם על ה 954 שישב על הטנק דלק ,רגליים על מגן הרוח( הוא אפילו דפק קצת פנימה את הטנק דלק שיהיה לו נוח לשבת ,נו מה תגידו על זה) ופשוט עשה ווילי כאילו הוא רוכב על אופניים ועכשיו לחלק הכי יפה פה ,היה אחד עם R-750 חדש דנדש ולאחר שעשינו הכרות ושוחחנו ביקשתי סיבוב על האופנוע (שוב להזכירכם R-750 חדש) לפני שאני ממשיך שאלה לי אליכם :אם בארץ תבקשו ממישהו סיבוב על האופנוע שלו אתם יודעים מה לא R-750 אלא אפילו GS-500 איזו תשובה תקבלו..........יפה. אז התשובה שלו הייתה :"כן אחי בכיף אתה יכול לקחת" כאילו אתם קולטים ...מה ככה חופשי חופשי ....לאור התשובה החיננית לא האמנתי למשמע אוזניי אז שאלתי אותו מספר פעמים לוודא שאני לא חולם ועוד לא הספקתי להגיד עוץ לי גוץ לי ומצאתי עצמי רוכב על R-750 חדש ,מה אגיד ומה אספר אופנוע פצצה חזק תוך שניות התחברנו אחד לשני כמו כפפה על יד ויותר מזה אף זכיתי לעונג לעשות ווילי נחמד וסטופי ושוב הבחור אפילו לא מצמץ בקיצור מה אני רוצה להגיד לכם חבריי היקרים פשוט החיים היפים ואני הולך למצות אותם טוב טוב לפני שאני חוזר למדינת המשטרה ומוצצת הדם והרנק שיש לנו. כמובן שלא שכחתי יש גם תמונות לאחר פיתוח וסריקה אעלה אותם לפה,אז עד לפעם הבאה תשמרו על עצמכם וסעו בזהירות. נ.ב. רק להסביר את עיניכם : R-1000 חדש עולה בסביבות 9,000-10,000$ CBR 600 F4I עולה בסביבות 7,000-8,000$ כן כן פשוט כואב הלב......

TheReverend

New member
לעוד מישהו יש דה ז'ה וו ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

ראינו אחי, לא צריך לשפשף אחרי שכבר זרית את המלח על הפצעים.

flitzeR1000

New member
תביא לי R1000 במזוודה ../images/Emo70.gif או שתבלע

אותו ות*רבן אותו בארץ

C O L T

New member
זו הדרך של היבואנים, כנראה...

אם לא בולעים, אז איך הם יכולים להצדיק את המחיר?

למעלה