עדכון מודיעין

אוריפ

New member
לא נכון!

הטעות הדבילית שהם עשו תוקנה וזה לא פוגע בלוחות הזמנים הרשמיים של רכבת ישראל שאומרים כי הקו יהיה מוכן כבר באוקטובר 2003!

diolin

New member
עוד שנה?

אתה בטוח? הרי נתב"ג 2000 הסתיים כבר ב-98, שנתיים לפני המועד המתוכנן בגלל חריצותם היתרה של העובדים. תאמר לי, אנו חיים באותה מדינה?

Man Dark

New member
יש לך כמה טעויות

בסיסיות. את הפרוייקט התחילו ב 97, הפרוייקט תוכנן ל2000 אך הזדרזו מאוד וחשבו שייפתחו אותו עוד לפני המועד ! (אולי 98... לא יודע...) ואז, הייתי איזו פשלה או משהו, והפרוייקט נדחה. ל2001. אח"כ ראו שלא מסיימים אותו אז דחו אותו ל 2002. ועכשיו, דחו אותו ליולי 2003. (מקווים שזה ייפתח במועד!! להחזיק אצבעות!) אז, אולי הפרוייקט החיצוני, גמרו אותו ב98 אבל מבפנים לא סיימו ואני חייב לציין, שאני חושב שסיימו את החיצוני רק ב 2001.... אני חושב שטעית... בכול מקרה, כולם מקווים שייפתחו את זה ב2003 טוב, עכשיו שהכול מובן, אפשר לחזור לנושא הפורום?

BoSco

New member
what the fuck??!?!?!

אני שמעתי שאת התחנה וכן יהיה בה קניון! יסיימו ב 2006 ונראה כבר כי מבנה אפילו אין שם אפילו לא יסודות ואני לא מדבר על התחנה עצמה אלא על כל הקומפלקס גם המבנה של הקניון! ואולי אתם לא רואים חדשות אבל נתב"ג יהיה מוכן רק ב 2004 יש קצת זמן לישון...

Man Dark

New member
אנחנו מדברים על אותה תחנה?

ברצוני לבדוק... התחנה שאני מדבר עליה היא התחנה בתוך נתב"ג 2000 (טרמינל 3) אשר ייבנה, כנראה, מתחת לאדמה, הרכבת תיכנס לשם לתוך הקומפלס הזה של טרמינל 3 והנוסעים ייעלו קומה או 2 כדי להגיע לטרמינל עצמו. עכשיו, אני יודע שאמורים לבנות תחנה מלפני נתב"ג 2000, אני לא בטוח ממש איפה, אולי על זה אתה מדבר... לגבי 2004.... כן, זה נכון, אבל זה לא משנה הרבה העיקר שייפתחו את הטרמינל הזה כבר! תחנת הרכבת והרכבת עצמה תפתח ברגע שנתב"ג 2000 (טרמינל 3) ייפתח... הכול מתוזמן אחד מול השני. אתה מוזמן להיכנ לפורום "תחבורה ציבורית" ולשאול שם, אולי הם יידעו תשובות , אולי אנחנו לא מדברים על אותה תחנה.... תנסה!

למעלה