עדכון מודיעין

samueldr

New member
עדכון מודיעין

שמתי לב, שמאז הייתי בפורום בפעם האחרונה, לא היה עדכון על מודיעין (ומישהו אז - סליחה שאני לא זוכר מי - ביקש עוד תמונות), אז הנה עדכון קצר. במודיעין יש בסה"כ 3 פרוייקטים של בניה גבוהה: 1) זוג המגדלים המאוכלס (שאת שמם אני לא יודע) - תמונה בהמשך. 2) מגדל לוקי (תמונה שלו פרסמתי בפעם הקודמת) - הבניה (כמעט - שיפצורים אחרונים) הסתימה, אכלוס לא ידוע. 3) מגדלי מודיעין - פרוייקט בין 3 מגדלים, כרגע בשלבי בני מתקדמים מגדל אחד מבין השלשה ותצלום שלו מצורף כאן.

samueldr

New member
גורד(י) השחקים "המפורסם" של מודיעין

דרך אגב, איפה מופיעה מודיעין בסס"ק ?

samueldr

New member
יש במודיעין מבני מגורים מעניינים

שלמרות גובהם היחסי, לשער העיר - מודיעין בנויה ברובה בבניה נמוכה, אינם מוגדרים כגורדי שחקים, אך בכל זאת העיצוב שלהם והתכנון הסביבתי הכולל מענין מאוד. כמו המבנה הזה:

samueldr

New member
ולסיום, פנורמה חלקית של מודיעין

ובה שנים מהמבנים , שהופיעו בתמונות לעיל.

freesbee

New member
Yofi../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

! All this pictures are great ! "Modi´in is in full "boom ? I have a question : how many inhabitants in Modi´in ? And which is the percentage demographic of the population ,There is many cities in Israel who grow and will compete one day :) maybe, with Tel Aviv :) ! it´s cool

kyle

New member
לאאא....../images/Emo6.gif

עם תל אביב? לא נראה לי...
ביום שבו בערים האלה יהיו כמה מאות גורדי שחקים לת"א יהיו הרבה יותר!

BoSco

New member
אנשים!

הי! אני גר במודיעין... אם אתם צריכים משהו תמונות מידע משהו אז סבבה אני גר בבניין של 6 קומות רק ככה ש.... יש את מגדלי לוקי או שער העיר (אני לא זוכר את השם) אבל פה קוראים להם "תאומים" זה ששני האלה הבולטים שרואים בפנורמה בניין בגובה 13 יש פה עוד גורד שחקים שהולך להיות בגובה 23 (!) קומות בקצה העיר samualder אתה ממודיעין?

samueldr

New member
פרטים מלאים על אוכליסת מודיעין

ועוד פרטים על ההיסטוריה של העיר ועוד ניתן למצוא באתר העיר כאן. להתחרות בת"א מבחינת בניה לגבוה, מודיעין לא תתחרה - פשוט כי תוכנית המתאר לא מאפשרת כמעט בניה גבוהה. מבחינת אוכולסיה - על פי תמ"מ 3 (שלא ברור אם אושרה או לא) הכוונה היא שמודיעין תיהיה יותר גדולה מת"א בתוך עשור - בנתיים יש לה למה לשאוף, רק לפני שנה היא הוכרזה כעיר בישראל

diolin

New member
250000 מקסימום

אני מלפיד, ליד מודיעין. התוכנית היא לרבע מיליון אבל לא נראה לי שיש סיכוי למספר כזה בעשורים הקרובים. בלי עלייה מרוסיה אין לעיר סיכוי של ממש לצמוח באותם מספרים כמו בשנות התשעים. במודיעין גרים 22000 אבל בפועל בסביבות 30 אלף כי יש מלא שוכרי דירות שלא רשומים כתושבי העיר עדיין. לגבי גורדים, נו טוב, המטרה של מודיעין שלאנשים יהיו גינות ולא פנטהאוזים. בקיצור תשכחו מזה. הסיבה העיקרית שמונעת כיום את התפתחותה של העיר, הוא השטחים, שתי דקות נסיעה מהעיריה ואתם בקו הירוק. מקווה שעזרתי.

BoSco

New member
diolin תיקון...

במודיעין ישנם כ 36 אלף תושבים..... כרגע מתחילים לבנות פה תחנת רכבת משולבת בקניון משולב בתחנה מרכזית משהו רציני ועוד כמה פארקים מסביב ואגם מלאכותי נראה נחמד מבחינת מבנים מודיעין לא כ"כ מעניינת אין בה בניינים ממש לגובה אבל הצורה שלהם היא יפה... וחוץ מהלינק שהוא הוסיף אין לי משהו להוסיף :)

asaf2000

New member
כרגע מתחילים לבנות??!

מתי זה כרגע? זה בטח יקח שנים עד שיזוז משהו. אל תשכח! זו מדינת ישראל!

diolin

New member
מסילת הרכבת לנתב"ג

תושלם ב-2006. מתי היא תגיע למודיעין? חה חה! רשומים במנהל האוכלוסין 22000 בפועל גרים יותר. גם המון סינים. לא מיליארד אבל די הרבה.

diolin

New member
אתה טועה ומטעה

הם צריכים לבנות הכל מחדש בגלל טעות דבילית שעשו.

Man Dark

New member
לא ,לא ,לא

זה לא נכון... לא צריכים לבנות מחדש... צריכים להשלים. הטעות עם הגשר? מצאו פתרון.

BoSco

New member
טעות??

לא ידעתי שהייתה להם שם טעות אבל בעיקרון צריכה להיות שם תחנת רכבת קניון+בית קולנוע ותחנה מרכזית במבנה אחד זה יהיה משהו ממש רציני ה"דבר הזה" צריך להיות כבר מוכן עד 2006 (איזה 2003???) ואז כבר יתחילו להפעיל את העסק וגם יפתחו מפה קו אוטובוס לאילת!!! החניון אוטובוסים כבר מוכן כך גם המנהרה של הרכבת (היא תהיה מתחת לאדמה) םחות או יותר אבל המבנה לא זז מסביב ישנם גם כמה פארקים שנבנים ומתכוננן להיות שם אגם מלאכותי עכשיו גם יש להם פרוייקט חדש לאיזור שם להקים בניין שבו יהיה כבאות משטרה ומד"א ביחד (אני משתייך ל 2 מהם...) ובקרוב אני אולי יפרסם תמונות למרות שבינתיים כיכר העיר (איפה שכל העסק צריך להיות) הוא רק כיכר עם חור עצום באמצע ומלא טרקטורים.....

Man Dark

New member
טוב אז ככה,

לא 2006! 2003! מתי שצריכים לפתוח את נתב"ג 2000 (לקראת יולי 2003) עכשיו, מה שאמרת, לא הכול נכון... קניון, לא חושב שצריך להיות, חוץ מזה שהפרוייקט באמת מתקדם. את המנהרה כבר סיימו ו2003 זה ייפתח! לא 2006!

למעלה