siliconarts
New member
עדכון מהשטח ../images/Emo56.gif
החלטתי להצתרף גם אני למשמרת אילת ולדווח על סופ"ש האחרון. אני ושני חברים הצטרפנו למבצע חודש ינואר של קבוצת הריף (קורס סקוטרים, צלילה עם דולפינים ושתי צלילות מודרכות ביפנים והאוניברסיטה). ביום הראשון (יום שישי) הגענו למרינה דייברס והצטרפנו לצלילת עומק בגנים היפנים באדיבותם הרבה של המדריך אמיר והסקיפר אריק. הצלילה היתה מדהימה כשם שתמיד היא בגנים, ראות טובה (אני חושב 10+ מטר) מים חמימים (20 מעלות), פני הים היו טיפ´לה גליים, מה שהקשה במידה מסויימת על העלייה/ירידה מהסירה ועל החזקת מזוננו בקרבנו. לא ראינו חייות יוצאות דופן, חוץ מאולי דג ניילון שחור יפיפה שריחף לו בעומק 10 מטרים. לאחר מכן על הסירה, שיטף אותנו אריק בשוקו החם והידוע שלו(
), אשר חימם את ליבנו ואצבעות ידינו, אשר קפאו להן אט-אט במשב הרוח הקרירה. לאחר מכן חזרנו למועדון, ושם הצטרפנו אל רותם (החיננית) שר לקחה אותנו לאוניברסיטה. שם נתקלנו בדגה צבעונית ואף יצא לי לראות טריגון כחול עם עיניים צהובות/אדומות בורח אל תוך נקיק (אשמח אם מישהו יוכל לומר לי את שמו). אחר הצהריים הגענו לריף הדולפינים וכובדנו בבירה קרירה (
) ושלל סלטי אנטי-פסטי (מזתים) - חברת הקבוצה, רונה, הזמינה כדור גלידה, שלהפתעתנו עלה רק 2 שקלים (שווה!!!!). בערב התפרענו לנו במאנקיס לצלילי להקה אוסטרלית/בריטית שעשתה שמייח. למחרת קמנו בבוקר וירדנו על כמה ג´חנונים אצל חני (באזור התיעשייה, מאחורי אל גאוצ´יו) וירדנו להסבר של 20 דקות על הסקוטר והופ! למים. במחשבה שנייה, זה לא היה, כל-כך הופ!, יותר כמו
(זה ממש כבד יחד עם כל הציוד) - אבל הצלילה עצמה היתה נחמדה מאוד! פשוט המצאה לעצלני מים (ולאוהבי אתגר: נשיאת דברים כבדים לחוף). צללנו מהסטי"ל לכיוון היתוש (לא הגענו מכיוון שאחד מהקבוצה צרך יותר מידי אוויר) ובחזרה במהירות נפלאה. לאחר מכן נסענו לצלילה בריף הדולפינים, שם הדריך אותנו גיל בונים האגדי ושמחנו לראות את שלושת ה"ילדים" משחקים עם "אמא" (דולפינים). זהו - צילמתי כמה תמונות, אשתדל לסרוק אותם ולהדביק בפורום. יאאלה ביי
החלטתי להצתרף גם אני למשמרת אילת ולדווח על סופ"ש האחרון. אני ושני חברים הצטרפנו למבצע חודש ינואר של קבוצת הריף (קורס סקוטרים, צלילה עם דולפינים ושתי צלילות מודרכות ביפנים והאוניברסיטה). ביום הראשון (יום שישי) הגענו למרינה דייברס והצטרפנו לצלילת עומק בגנים היפנים באדיבותם הרבה של המדריך אמיר והסקיפר אריק. הצלילה היתה מדהימה כשם שתמיד היא בגנים, ראות טובה (אני חושב 10+ מטר) מים חמימים (20 מעלות), פני הים היו טיפ´לה גליים, מה שהקשה במידה מסויימת על העלייה/ירידה מהסירה ועל החזקת מזוננו בקרבנו. לא ראינו חייות יוצאות דופן, חוץ מאולי דג ניילון שחור יפיפה שריחף לו בעומק 10 מטרים. לאחר מכן על הסירה, שיטף אותנו אריק בשוקו החם והידוע שלו(