עדכון מהשטח...

עדכון מהשטח... ../images/Emo125.gif

אז ככה: אתמול הייתי אצל הרופא, שהיה מאוד נחמד וגרם לי לרגשות אשם על זה שרציתי להחליף אותו... ואחרי ששאלתי אותו מיליון שאלות (באתי עם מחברת – מומלץ!) החלטנו שנמשיך עם האיקאקולמין+כוריגון לפחות בכמה חודשים הקרובים. הגדלנו את מס´ הכדורים ל-2 ביום, קבענו תור לאולטראסאונד (לבדוק זקיקים) ומכיוון שהוא לא בעד בדיקות מיותרות (ראה ערך "צילום רחם") קיבלתי לעשות בדיקת דם היום (שכבר עברה ונשכחה – למרות שדקרו אותי בשתי הידיים) ובדיקה נוספת אחרי הכוריגון לראות שבאמת היה ביוץ. אחרי מאבק ממושך (הוא לא היה בעד), הצלחתי להוציא ממנו גם בדיקת זרע לבן זוגי (שיחייה...). הייתי גיבורה. אז זה הזמן להגיד בינתיים "תודה" על כל העצות/העידוד/והחיבוקים... ובזכותכן (סליחה ליאור...) ובזכותכם לשאול את השאלות הנכונות. זה מתחיל להישמע כמו מילות פרידה, וכדאי שאשמור מילים לפרידה האמיתית (שתגיע...אינשלה...). ביי בנתיים, דלי

טוב לשמוע שאת מעודדת../images/Emo45.gif

טוב עוד יותר לשמוע שהיית אסרטיבית וקיבלת מהרופא מה שהשכלת לבקש (בדיקת זרע = דבר אלמנטרי ביותר). ושתצליחו מהר מהר - אינשאללה !

יעל30

New member
למה קיבלתי מינון כפול?

מוזר לי מאוד, אני מחכה למחזור, להתחיל סוף סוף הזרעה ראשונה. קיבלתי 2 כדורים ליום, ו- 2 זריקות. יש למישהי מושג למה הכל כפול?

חייםדי

New member
תחליפי רופא

א. איך בכלל אפשר לשלוח אותך לטיפולים לפני שעשו בדיקת זרע לבעבלך? ב. כל הרופאים שפגשתי עד כה, גם הלא נחמדים וגם היותר זורקים, חד-משמעית הכריזו ש יותר מ-3 טיפולי איקקלומין זה "לא מוסרי". ג. "נחמד" זה טוב לשכנים. רופא צריך להיות מיקצועי (בעצם כל אחד צריך רק שרופא - פי כמה). ד. אם רצית להחליפו סימן שהיתה סיבה. ה. נקיפות מצפון לא יעשו לנו ילד.

נועם@בת

New member
יעל, לכל אחת המינון שמתאים לה

הרופא שלך חושב מן הסתם שזה המינון שיביא אצלך למספר זקיקים אופטימלי. נועם

נוג

New member
../images/Emo50.gif דלי וזהו../images/Emo6.gif

הי, נראה לי מוזר שהיית זרכה לשכנע את הרופא לבדיקת זרע אבל כל הכבוד על נחישות. אני מחזיקה לך אצבעות
נוג

נועם@בת

New member
מחכה לרגע שנפרד ממך לטובת

פורום הריון. ועד אז- קדימה, להתחיל לחתור.
נועם

שאלה סקרנית

הבנתי כבר שהרופא שלך חסכוני בבדיקות. זרע וצילום רחם למשל מה שמעניין אותי לדעת זה - מה היו הנימוקים שלו ? ולגבי מילות פרידה מילים לא נגמרות אף פעם, זה לא חברת טלפון סלולרית... אני סומך עלייך שתמצאי גם אותן כשתזדקקי להן בקרוב ליאור

לשלב הבא...

הוא טוען שכרגע הבדיקות האלו מיותרות. כואבות ופולשניות – וצריך לשמור אותן למקרים שבאמת אין ברירה. אחרי מחזור אחד של איקאקולמין וכוריגון, זה נראה לו עדיין מוקדם לעבור לשלב הבא. הוא אמר שננסה כמה חודשים את הטיפול הזה, ואם זה לא יעבוד – נמשיך הלאה. אני דווקא יצאתי מאוד מרוצה ממנו. הבנתי מה התוכניות לטווח ארוך, והרגשתי שהוא באמת מנסה "לחסוך" בדיקות כואבות ופלשניות (בשלב הראשוני). אני טועה בהרגשה??

בדיקת זרע???...../images/Emo2.gif

היא הרי אינה כואבת ואינה פולשנית. לגבי צילום רחם - אפשר להבין למה הוא מעוניין לחכות עוד קצת , בסדר. ניחא. אבל בדיקת זרע? היש דבר אלמנטרי ממנה???

התכוונתי לצילום רחם../images/Emo5.gif

בדיקת זרע??? אין לי מושג למה לא...בגלל זה התעקשתי! מה שחשוב זאת התוצאה הסופית, לא?! דלי.

המלצה אישית- לרוץ ולעשות בדיקת זרע

האיקקלומין לא פולשני אבל משפיע עלייך יותר מבדיקת זרע. מה יש לכם להפסיד?

שמש...תקראי למעלה

את צודקת מאה אחוז!! כתבתי למעלה שאנחנו הולכים לעשות בדיקת זרע.

עמית@

New member
תעשו תעשו תשעו- הרופא הראשון שלי

נתן לי איקקלומין בלי בדיקת זרע- אם לא הייתי עוברת רופא יכלתי להשיאר שם לנצח אחרי בדיקת הזרע עברנו להפריות- לא רוצה להפחיד אותך- בדרך כלל זה לא כה קיצוני- אבל זה הכרחי! ולא כואב- ואפילו די נעים

עמית, הצלחת להפחיד אותי

למה ישר להפרייה? במקרה של בעיה בזרע, חשבתי שעושים הזרעה. התכוונת לזה שזהטיפול אפילו נעים?? למה??

עמית@

New member
לא לפחד!!! אנחנו מקרה קיצוני

אמרתי לך שבדרך כלל הבעיה לא כה חמורה! אבל זה חשוב- באמת באמת לא לפחד. נעים- את יודעת- לא הטיפול- בדיקת הזרע. עזבי..

תרשי לי לנחש-עמית התכוונה לבדיקה

לא לטיפול... אין צורך להבהל, אבל היו דברים מעולם (גם אצלנו היה אותו סיפור בדיוק). הכל תלוי עד כמה חמורה הבעיה בזרע, לפעמים אי אפשר לעשות הזרעות והולכים ישר להפריות. אני לא אלאה אותך בפרטים המדוייקים- אם יהיו שאלות אחרי הבדיקה, אנחנו כאן. וסליחה עמית (על ההתפרצות).

למעלה