עדכון מהשומרון

omerz5

New member
עדכון מהשומרון

הייתי עכשיו בשומרון. באריאל יש הרבה מאד שלג - בין 10 ל-30 ס"מ.
המשכנו דרומה על כביש 60 לכיוון עופרה. שם המצב אפילו יותר דרמטי עם יותר מחצי מטר וכביש חסום.
אחרי עלי פשוט חזרנו אחורה כי בלי רכב 4X4 זה פשוט מסוכן.
אבל בקיצור - מי שרוצה שלג קרוב סעו לאריאל ועדיף מכיוון קרני שומרון וצומת תפוח איפה שאין חסימה משטרתית

justme56

New member
מכיוון קרנ"ש בלי להיכנס לכפרים ערבים - אפשרי?

מגיעה מכיוון הוד השרון

justme56

New member
גם מהכיוון השני של ת"א? כי צומת תפוח זה אחרי

אריאל לכיוון ירושלים (לומדת באוניברסיטה אז מכירה את האיזור)

אני באתי מכיוון רחובות על כביש 5

מעט לפני צומת התפוח והגעתי לפניה לאריאל... באתי להמשיך ישר והמחסום הנחמד חיכה לי עם שוטר סופר מגעיל... שהיה עסוק בלגלג עלינו יותר מאשר לומר אין כניסה עשו אחורה פנה.

justme56

New member
זה פצצה זה כבר ממש קרוב לפסגה - למה לא החנתם

את האוטו בצד ליד הבוטקה של השומר (יש שם חניית עפר כזו) והלכתם ברגל? הוא לא הסכים? הבנתי שחסום משער שומרון שזה עוד הרבה הרבה לפני!

לגלג על אבא שלי

וטוב שלא צחק עליו תיכף ומדובר בנכה כן?

אין לי בעיה עםהחסימות מובן שבסופו של דבר זה לטובת כולנו אבל מה הבעיה עם להתריע כמו שאומרים שלא להתקרב לירושלים?!! מה הרי הם יודעים שאנשים רוצים לראות שלג.

מה כן גם כל הדרך לאריאל שמש שחבל"ז... חזרנו לרחובות מבוללל

asico 1

New member
שלום לכולם !!!

אני כותב פה פעם ראשונה אבל עוקב כל הזמן ונהנה מהפורום מהמקצועיות של רבים פה ( שעולה לא נעים להגיד אפילו על החזאים המוכרים מערוציי התקשורת השונים ) מהתמונות והעידכונים .

רציתי להוסיף משהו מוזר , אני נסעתי עם אשתי וארבעת הילדים לאריאל היום והיתה חסימה משטרתית אומנם בחוצה שומרון ב 8 בבוקר אבל רק על העורק הראשי של חוצה שומרון איפה שייש היסתעפות ימינה לכיוון אלקנה ושערי תקווה ועץ אפריים , לקחנו ימינה עד הכיכר עשינו פרסה ונסענו עד אריאל בלי בעיות ... זדאת אומרת שאו שהשוטרים פשוט עוד לא החליו לחסום ממש או שאין להם מושג שאם לוקחים ימינה עושים פרסה ועולים בחזרה לכביש 5 אז מגיעים לאריאל ... אף אחד שם לא חסם אותנו ולא אסר עלינו להיכנס לאריאל גם לא השומר ( או החייל לא שמתי לב ) נכנסנו לאריאל ונהננו מהשלג המדהים והכמויות האדירות שם שהתחילו עוד מאיזור ברקן או קצת אחריי .

בגלל זה אני לא מבין איך כולם אומרים שמ 8 בבוקר כבר היה חסום , בחזרה במחסום בכביש 5 ראינו כבר פקק ענק בכיוון הנגדי .

היינו שם אבל כבר העדפנו לצאת לגמרי

מחשש לעוד מחסום שאני בטוחה כבר עכשיו יש.... אנחנו לא מאיזור ולכן ששאלו אמרו אין כניסה בכלל אז וויתרנו.

omerz5

New member
אנחנו הגענו דרך קרני שומרון ב-10 בבוקר

והכל היה פתוח לחלוטין ונטול פקקים. פשוט כיף.
כמו שאמרתי יש שם בעיית פילוס ובסוף החלטנו לעשות פרסה ולחזור לאריאל אבל היה מדהים/
צרפתי כמה תמונות

בנחל ראש פינה ליד המעיין השלג היה עמוק בהרבה

הייתי עם הילדים אז סיימתי בגובה 660 וכבר העומק היה של כ-25 ס"מ.

למעלה