עדכון מהמפגש...

h i l a l

New member
איזה יופי,מזל טוב../images/Emo65.gif

שימשיך לעוד תשעה חודשים,קלים ומשעמם מזל טוב.
(ואלי הגיעה ה....מכשפה)

bapi

New member
קבלי גם ממני ../images/Emo24.gif גדול

וגם פרצוף
למכשפה החצופה שהופיעה לה בלי הזמנה הפעם הבאה חייבת להיות שלך

בולה101

New member
הללויה ../images/Emo24.gif

איזה כיף. כל כך מקסים לדעת שהיו לנו 3 הריוניות במפגש ועוד 2 הריוניות מתחילת השבוע. בנות מה קורה פה??? המכשפה יצאה לפנסייה ?.
ולך אוסי. הריון הכי מקסים וקל שבעולם. שולחת לך זר

חבובי

New member
מזל טוב!!!!!

איזה כיף לשמוע... אמנם לא היתי במפגש, אבל גם אני שמחה תמיד להתעדכן בכאלה בשורות נפלאות (כן ירבו !!!) מאחלת לך 9 חודשים בריאים, רגועים וקלילים! ובסופם תבשרי לנו שאנחנו דודות...

../images/Emo65.gifמזל טוב!!!

את שואלת אם אנחנו זוכרות? איך בכלל אפשר לשכוח?.... מה שהדהים אותי מן ההיכרות איתך, היה השקט הפנימי וה"אופטימיות הזהירה" שלך. לא הפסקתי לחשוב על עצמי בתקופת ההמתנות הבלתי נסבלות: סופרת את הדקות, השעות והימים, לעיתים מתפתה לעשות את הבדיקות הביתיות כבר ביום ה- 12 כהרגלי, לא מתאפקת ולא יודעת לדחות סיפוקים (!) והנה את באצילות ובאיפוק מעורר הערצה...פשוט עשית זאת! שיהיה הריון תקין וממושך! אינני מכירה ,לצערי, את התהליך שעברת (אשמח לשמוע אם תרצי לספר ולשאוב מכך כוחות) אבל מאחלת לך מכל לבי המשך הריון עגול ותקין שרוןשלעידו

osi28

New member
שקט פנימי? (ארוך)

הי שרון. אמנם כלפי חוץ אני נראית מאוד רגועה בדרך כלל, אבל תאמיני לי שבפנים הכל רועש וגועש...כמו אצל כולן... הסיפור שלי בקיצור (טוב, הוא לא הכי ארוך בעולם, אבל לי זה נראה ככה
): לפני שנה וחצי עוד האמנתי שסקס עם הבעלול מביא להריון (אופטימית הא?) אחרי מס' חודשים רופאת הנשים שלי (לא, היא לא מומחית לפריון) התחילה להאביס אותי באיקקלומין-תשעה מחזורים. אז עוד לא הבנתי מהחיים שלי ובטחתי בכל מה שהיא אמרה לי. ככה זה נמשך- עד שפגשתי אתכן
אז הבנתי שמשהו פה לא בסדר. למדתי להכיר את המושג אולטרא סאונד זקיקים (לא, היא לא שלחה אותי לאולטרא סאונד. יותר מזה, היא התעקשה שלא לשלוח אותי בטענה ש"עוד לא הגענו לשלב הזה") בזמן שהייתי אצלה עברתי שתי הזרעות, שאותן אני לא מחשיבה, כי הן נעשו על סמך ניחושה "את מבייצת ביום ה14 למחזור" -הלו? מאיפה את יודעת? מהר מאוד הבנתי שעליי לברוח ממנה כל עוד נפשי בי, ואכן עברתי למומחה לפוריות ההזרעה הראשונה לא הצליחה
והשנייה, כאמור, הצליחה
כך שאם אני מסתכלת ע זה במבט לאחור- עשיתי בסך הכל 2 הזרעות. אבל עברה עליי שנה פלוס שסתם התברברתי והתאכזבתי כל חודש מחדש וכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה הטיפולים החיים שלי היו ב"הולד" ולא חשבתי שיכול להיות מצב אחר מזה עבורי. אז זהו.. עכשיו אני מאושרת בעירבון מוגבל, כי אני יודעת שבטא גבוהה היא עדיין לא עירבון לכלום, אבל אני שומרת על אופטימיות ומאוד מתרגשת ובעיקר רוצה להודות לכן, בנות יקרות, על התמיכה הרבה שהענקתן לי. באמת שלא יודעת אם הייתי מצליחה להתמודד בלעדיכן אז תודה ונשיקות ועוד קצת אבקה ממני

אוסי!! נהדר!! ../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

חיכינו לעדכון שלך, הייתי מאוד אופטימית, אבל אין כמו לקרוא את העובדות!!! סוף סוף!!! שמחה מאד מאד בשבילכם, מאחלת לך הריון תקין ומושלם, מחכה איתך לדופק, ומחזיקה לכם אצבעות, ושולחת נשיקות!!

osi28

New member
תודה אבוקדו,

מחזיקה גם לך
להמשך הריון תקין, בריא ומשעמם

Big Mama 1

New member
יש יש יש ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ולא עדכנת אותי? לא מגיע לי? מלאנ'תלפים מזל טוב.
מסמנת עוד
, השני כבר, בנות זה עובד! והמבין יבין.

osi28

New member
ביג מאמא-את גדולה!../images/Emo24.gif

את צודקת, אני לא בסדר. גם לך יש חלק בתוצאות.. אז תודה רבה רבה מכל ה
ובנות, תאמינו- זה עובד!

חגית6

New member
אוסי, איזה יופי ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב, שיהיה הריון קל ותקין ! מחזיקה
לדופק ובכלל !