עדכון מהיר!!!!

l i o r 1 8 2

New member
עדכון מהיר!!!!

למי שיש mtv2 אז ב-11:00 יש שעה שלמה עם fall out boy שהם בוחרים את השירים האהובים עליהם ועוד כל מיני דברים איזה כיף ייפי ייפי!!!!! !!!!

falloutgirl XD

New member
אמ.. היה כתוב..

מצטערת לבאס אבל היה כתוב בתקציר של התוכנית ש44+ בוחרים את השירים האהובים עליהם ולא פול אאוט בוי אבל בכל זאת אני מקווה שזה יהיה פול אאוט בוי XD

falloutgirl XD

New member
יס.. אבל

אני ביס אבל הערוצים של MTV זה אותו דבר.. רק שליס יש עוד ערוץ של מוזיקה שלא קשור ל-MTV.. =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif למי תאמיני?

לתקציר של הוט/יס/ווטאבר או לפרסומות של הערוץ?? יפה חחחחח אז יהיה פול אאוט בוי XD נווו התקצירים תמיד מפגרים.

simsimit

New member
אהאהאהאהאה!!!זה עכשיו!!!../images/Emo192.gif

זה עכשיו בערוץ 93 למי שיש הוט!!! יאאאא אני כל-כך מתרגשת, ואין לי שמץ למה!!! חחחחח

simsimit

New member
כבר לא../images/Emo7.gif../images/Emo192.gif

התאכזבות קשה כ"כ! חשבתי שיראו אותם קצת יותר משתי שניות..שידברו איתם, שיראו תמונות של פיט..משהו.. א-כ-ז-ב-ה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל זה בין כל שיר רואים אותם

כמה דקות שהם מסבירים על השיר הבא.. והם בחרו שירים כאלה גרועים.. ולפי הבגדים שלהם זה עדיין אותו טאיק אובר שצולם לפני שנה ~,~

simsimit

New member
באמת מראים אותם אבל כמו שכתבתי..

זה רק לשתי שניות, חשבתי שזה יהיה אחרת
ולפחות שישימו שירים נורמליים! הם בוחרים שירים משנות השישים, אני יודעת איזה..יש להם טעם גרוע בקטע הזה, וזה די אירוני בהתחשב בכך שהם להקת שמנגנת מוזיקה..

DesertSky

New member
אין להם טעם גרוע..

זה שירים קלאסיים וזה השירים שהם גדלו עליהם והשירים שהוו עליהם השראה..

simsimit

New member
תראי..../images/Emo192.gif

נכון שאלה שירים שהם גדלו עליהם ושהם חושבים שהם טובים, אבל כל אחד והטעם שלו..ואני בטוחה שגם כשאת תשמיעי לילדים שלך שירים שלהם בעוד 20 שנה בערך, הם יחשבו שאלו שירים גרועים או משהו כזה..למרות שיכול להיות שיאהבו אותם, כמו שאמרתי כל אחד והטעם שלו..

mili2828

New member
את יודעת..

את התוכנית הזאת עם פיט ופטריק היה לפחות לפני 3 שבועות וביקשתי להקליט אז זה....... אז...... התאכזבתי כי זה ישןןןןן

גזניוס

New member
../images/Emo207.gifשאלהה

למישהו יש את הראיון מסמל הזה-->? תגדילו
אני נואשת:(

64 panic girl

New member
יש לי אותו!!

הורדתי אותו... אם את רוצה זה המסנג'ר שלי אני ישלח לך <לפיט נקרעים המכנסיים באמצע>

64 panic girl

New member
המסנג'ר:

[email protected] יש לי גם את הראיון שפיט ופאטריק מלמד את המראיין את הריקוד של דאנס דאנס<למדתי ואני יודעת!!>זה ממש חמוד!! אני ישלח לך זה גם במחשב שלי

למעלה