עדכון מהיום!!!

Britney Boy

New member
עדכון מהיום!!!

טוב עכשיו 4.30 לפנות בוקררר ורק חזרתי הביתהההההההה אני כולי קפוא עייף מתת ואני צריך לקום עוד שעתיים לעליה לתורה של בן דוד שלי ואני כולי בסטלה אז לא להתייחס לשגיאות חחחחחחח בקיצר לעניינינו..היה מדהים!אני ואריאל בנינו על להשתזף שם בחוף יצאנו בשיא ההתלהבות וחטפנו מזה קוררר...היה קר,קפוא פשוט אין מיליםםם קפוא לגמרי חחחחחחח ויתרנו על הרעיון...מסכנות הבנות עוד הן היו "קצת" לא לבושות... הכל היה מדהים היום...הרעיון של הקליפ הוא שהן נסיכות כלואות אשר רוצות אל החופש ובורחות כדי להגיע אליו או משהו כזה...בקיצר דור באה יותר מאוחר עם ינה מהפורום אחותה מיכל ועוד חברה של דור...לאחר שהבנות התפנו החליפו בגדים הסתדרו והכל הן הצטלמו קיבלו חתימות דיברו עניינים וזה ואז נסענו ליפו לבית הסקוטי וסיימנו לצלם רק לפני שעה וחצי ככה או שעה לא זוכר חחחחחחחחחח..... תודה רבה לבנות המקסימותת שעשו עבודה מדהימה ומקצועית לחלוטין למרות התנאים הקשים!לאיתן על כל הקליפ בכלל המדהים הזה,לכל ההפקה (לאנה:S עזבו להתחתן בואו כוס אחטק או משזה היה חחחח מפחיד),למאפרת המדהימההההההה ולאלירז המדהים על העיצוב שיער ולאחינועםםםםםםםםם כפרה עליךךך על כל הסטיילינג הכי מדהים בעולםםםםםםםםםםםם
למי שתוהה מתי תוכלו לראות את הקליפ..הוא יהיה מוכן בטוח תוך חודש וחצי מינימום...אז אני חושב שעוד חודשיים ככה הוא יתחיל להיות משודר, לא בטוח,תדעו כל פעם פרטים, ואני יוכל לעלות תמונות וכאלה מהיום(שלי)רק אחרי שיצא הקליפ,אני ישאיר לכם תהפתעה! לוב יו גאיייזזזז יאללה אני חייבבב לישוןןן סעמק אני לא יכיול לכתוב בלי לרעודד בררררררררררררררררררררררררררר

בוב אני מזה מצטערת שלא באתי..../images/Emo10.gif

תמסור לבנות שאני מתה עליהן והן מדהימות...וגם כל השאר שהיו שם בהפקה.. ועלייך ועל אריאלי..אני ניסיתי..אתה יודע כמה..ניסיתי כל אפשרות.. ב17 אני באה אליכם..100%... אני מתה לראות אותכם ואת הבנות שוב.. בוב אתה עושה עבודה ממש יפה...
אוהבים אותך!!!

קראתי בבוקר אבל עכשיו אני אגיב../images/Emo13.gif

אז ככה קודם כול סליחה ענקיתת שלא באתיי
אין לכם מושג כמה רציתי ללכת לשםם!!! ועד עכשיו אני בוכהה
תשאלו את טל היא גם דיברה איתי בטלפון
אז סליחה סליחה סליחה מליין סליחותת פשוט אבא שלי היה צריך ללכת לעבודה
ואוטובסים לא מגיעים לשם ראבקקקקק ואפאחד לא יכל לקחת אותיי
אחרי זה גם טל אמרה לי שרק עם מונית ספיישל אפשר להגיע לשם:\ בכולופןן אני מאוד שמחה שנהינתם!! ושהיה לכם כייף במיוחד לדור,לינה ומיכל שהיו שם! בקשר לרעיון של הקליפ..זה נשמע ממש יפה דה בסט זה הולך להיות חח מלכותת!!
ואני בטוחה שהוא יהיה מדהים
רק חבל שזה עוד חודשיים וחצי
חחחחחחחההה זה יצא מתי שנסיים בצפר
טוב סורי שכתבתי לכם מגילה ושוב סליחהה שלא באתיי

בת פרעה

New member
איזה קטע

"...ואני צריך לקום עוד שעתיים לעליה לתורה של בן דוד שלי"... מזה הבנתי שבדיוק אתמול הכרתי אותך! לפני... אמממ.... 15 שעות? נו.. הצלמת החמודה? זאת אני..;) היה מדהים אתמול!! גם אני רוצה לצלם קליפים!! הדימונדז מקסימות!! הצלמת החמודה.

בת פרעה

New member
כןןןןן

אני ושתי חברות שלי עושות סרט על איך עושים קליפ.. אני צילמתי..! היה כזה כיףףףףףףףףףףף!!

יאוו מגניבב../images/Emo2.gif

יש מצב את מעלה את הסרט הזה לרשת
אני מתה לראותתתתת

גמאני מצטערת שלא יכולתי לבוא..

לא יצא ליי..בעע.. הרעיון של הקליפ נשמע מזה יפההההה!!! שמחה שנהנתם מי שהלך!! וליטל דברי איתי אם את נוסעת ללוד...

ליטלללללל דברי איתי במסן דחוף

כי אני הולכת להרוג אותך!!!!! חח סתם.. אבל שתקיי ודברי איתי ושמחהה למי שנהנתהההההההההההההההה יאללה דור דיווחים!!!!

../images/Emo45.gifבהחלט!!

דיווחים חמים תביאוו תמונות,סרטונים חחחח מה שיש לכן

חחוויווות מאתמוווללל ../images/Emo13.gif

קודם כל חחחחחח עד שמצאנו ת'דרך הייתי עם עקביםם טבעתייייי חחחחחחחחחחחחחח טוב קיצר שבאתי הם היו על הסלעים...מסכנותתתת קופאות מקוררררר אני לא מספרת על הקליפ שיהיה הפתעהה איזה מדהימותת אמאאאאא לימווורי עשתה לי שלום ונתנה לי נשיקה באוויר אמאאא טוב.. אני וחברות שלי מרוב הקור התחלנו לרקודד הלוי התחילה לקלל ברוסית מהקור עם שלםםםם קרעעה אותי מצחוק יאאאלה קיצר בלה בלהה חחחחחח צעקתי ללימור לימוווור תעשי לי ילד מסכנות קפאו מקור!! שהן סיימווו עמדנו כזה על סלע ואז הביאו להן חלוקים חיבקתי אותה (את המושלמת שלי) חזק היה לה קרר מסכנה שלי ואז כזה בצחוק אני עושה לה קר לך?? ואז היא עושה לי לאאא מה פתאום אח"כ הן הלכו להחליף בגדים שמול הרים את לימור עד האוטו חחחח כפרעעע שיליטוב קיצר אח"כ הן צלימו עוד קצת הולכות על המיים יוווואו והחזקתי את הסוויצר של לימורייי אמאאא איזה ריח שיאו חחחחחחחחחח אח"כ הלכתי לשים את זה עלייהה וסתם דיברתי עם סיוונושששש וזהו היה כיף חחחחח איך שבאו איתן עלינו עם המצלמותת ראיינו אותנו חחחחח וזייהווו היה מדהיםהיה מענייןלדעת איך עושים קליפ ליטלי אני מקווה שחזרת הבייתה בשלום עם ה-8 שקל היהההה מאוד כיף בקרוב תמונות מינה כואבת לי היד תתחשבו סורי על המגילה

המשךך..

שמוליק כפרעליךך!!!! אריאלי איזה חמוד!!! וכמובן לבנות החמודות הנשמות הקטנות מקווה שאתן מרגישות טוב וברוכעס והצלוחס

קיללה ברוסית?../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההה כפרעליההההההההההההההה

חחחחעעעעע

בסוף לא חזרתי הבייתה מאיפה שהייתי...חבר שלי גר איזה חצי שעה משם אז הלכתי אליו והוא הסיע אותי הבייתה בחזרה באיזה 10..
אני אראה כבר את הבנות
ואני יודעת שהקליפ יצא מושלםםם!!!אני כבר מתה לראות אותו.. חחחחחחעעעעעעעע הלוי קיללה ברוסית?!חחעעע איזה שרוטהההההה שתייה בריאההההה!!!!!!!!!! נ.ב... שמול ואריאלי מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!שרופעליהם!!!!!!!!!

ד"א..

מזל שלא הצלחתי להגיע כי אני חולה והרופאה שלי הייתה חונקת אותי!!! חחחעעע הקול שלי נשמע כאילו דרסו אותי ואני מצוננת וכל היום משתעלת וכואב לי בשקדים...גאדדדדדד... אני לוקחת כדורים
אני ארגיש טוף בקרוב!!

Britney Boy

New member
חחיחי דורר

שמח שנהנית ממוששששששש! והצלמת החמודהה מה המצב?????? יוו כפרה עליך מה קורה? איזה חמודות הן אנשים אתם לא מבינים הן נגררו אחרי כל העסק מהבוקר עד הלילה... מקווה שנהניתן

למעלה