עדכון מהיום!!!

חברה היה פשוט מדהיםם../images/Emo70.gif

סורי שאני מגיב עכשיו...חחח ת'אמת אני דיי עסוק בזמן האחרון אבל חפיף מה שכן מי שלא בא הפסיד ת'אמת היה כיףף (אבל לא נורא היו עוד מלא היזדמניות) יש למה לחכות הקליפ הולך להיות משהו מטורףף ולפי דעתי אחד היפים בארץ עם לא הכי יפה ..כי עד עכשיו לא ראיתי כזאת השקעה זה עולם אחר בחיי הא ושמול..הישתזפות במזגר אוויר כזה שווה דלקת ריאות לפנים חחעעעע סתם ובקשר למעריצות שבאו כל הכבוד שעשיתן מאמצים כדי להגיע סורי שלא יצא לי להיות כל כך הרבה אתכן בהתחלה הייתי שקוע טיפה בצילוצים ואחרי זה כבר קפאתי וניכנסתי לאוטו אז סורי ..חחחח בקשר לבנות הייתן מדהימות כתמיד הן עובדות קשה רואים את זה אפילו הבמאי אמר את זה מי שהיה שם יודע על מה אני מדבר לגבי הסט הראשון בים היה פשוט קר בתנאים כאלה לא כל אחד מסכים לעבוד אבל הבנות מיקצועניות וכל הכבוד להם בלי שום תלונה . ממ ולסיכום לקליפ הבא תבואו אנשים היה כיףף (כבר לא היה קר חח) בקשר לבנות שעשו ת'סרט הייתן חמודות לאללה עם יש מצב לעלות איך שהוא ת'סרט אז בכיףף...אז יאללה ביוש בינתיים

בובוש..../images/Emo10.gif

אני מתגעגעת...!! אני אראה אותכם ב17 בכל אופן... אני מקווה שאני אראה את שניכם...אני אבוא בבוקר.. באיזה 9,10 ככה טוף?? אני לא הכי יכולה לבוא יותר מאוחר כי אני הולכת ליומולדת של דוריניי....ואני לוקחת ממנה רכבת לת"א ונוסעת אליכם בקו..247?? תקנו אותי אם אני טועה... מתה כבר לראות אותכם...
בקשר לסרט שצילמו...פליז תעלו אותו לכאן....אני מתה לראותתת
בובים דברו איתי בקשר ל17....שמול כפרע תבדוק אם יהיו לך חזרות ואם כה תבדוק מתי..ואריאלי...אני אעיר אותך!!!!!חחחעעעעע נראה לי אני זוכרת את הדרך לבית שלך...מה שכה..תביא לי תמס' של נטלי שאני אוכל להתקשר שתעיר אותך אם לא תהייה ער

בת פרעה

New member
חחח

היה מגניב!! אולי אני אהפוך את זה לעסק.. להיגרר אחרי הצילומים של הדיימונדז.. ;) ו.. בריטני בוי.. אתה מתחבר רק בלילה?

חחח לבריטני בוי קוראים לו שמוליק

ולי קוראים אריאל...עם את זוכרת אותנו היינו בצילומים חחח אנחנו העבדים של איתן חחח

בת פרעה

New member
ברור

שאני זוכרת.. ולך ידעתי שקוראים אריאל.. בריטני בוי.. לא קלטתי את השם שלו.. שמוליק.. טוב לדעת..!!

החוויות שלי מהמפגש../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

קודם כל אני רוצה להודות לאנשים שבזכותם נפגשתי עם הדיימנדז: תודה רבה רבה לאחותי החמודה מיכל על מתנת יום הולדת נהדרת.
תודה רבה
תודה רבה לדור שבזכותה ידעתי על קיום המפגש.תודה רבה
תודה רבה לשמוליק ולכל מי שהיה שם.תודה!!!!! וכמובן תודה ענקית לבנות דיימנדז המקסימות:תודה לסיוון!! תודה ללימור!!! תודה להילה עם שלם!!! ותודה להילה הלוי!!! תודה!!!!
כמו שדור אמרה לקח לנו זמן למצוא את המקום. היתה שם ממש קר ואני רעדתי מקור!! מסכנות הבנות היה להן בטח הרבה יותר קר ממני. היה ממש כיף לראות איך צילמו את הקליפ!! הוא הולך לצאת קליפ יפיפה!!
אחרי שהן סיימו את הטייקים הראשונים דיברתי עם הילה הלוי איזו חמודה היא!!!!!!
אחרי זה הן החליפו בגדים צילמו עוד כמה טייקים ואחר כך נתתי לכל אחת מהן חיבוק
,הצטלמתי איתן והן גם חתמו לי על הדיסק. איזה חמודות הן
לדיימנדז:שיהיה לכן המון המון בהצלחה עם הקליפ!!!!!
לגבי התמונות:יכול להיות שאני אעלה אותן יותר מאוחר. ושוב אני רוצה להודות לכולם!!!

Britney Boy

New member
מקווה שנהניתן חחחחחחח בת פרעה

אני מתחבר בעיקר בלילה כי אני לא בבית ברוב היום אבל איך קוראים לך באייס? פשוט אני לא מאשר אף אחד שמתחבר אליי כמעט חחחחח מה הכינוי?

בת פרעה

New member
שמוליק

גם לילה זה טוב.. אני לא ניסיתי להתחבר אליך.. אין לי את המספר שלך.. אני לא אתנגד לקבל..

שמחה שנהינת ינה../images/Emo24.gif

איזה כייף לך שראית את הבנות ודיברת עם הלוי חחחחחהה תעלי תמונות אני מתה לראותת

תודה../images/Emo13.gifרבה

אני מאוד מאוד מצטערת אבל, אני לא יכולה לעלות את התמונות לפני שהקליפ ייצא.

חחחחחחחחחחחחחחחחח קיללה ברוסית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מסכנה עם שלם שליי :( קפאה לה שם ולא היה מי שיחבק אותה אווו :(

למעלה