עדכון מהבית!!!

עדכון מהבית!!!

אנחנו כבר שבוע בבית ובינתיים הכל על מי מנוחות (טפו טפו טפו). אנחנו כבר עברנו להנקה מלאה וזה הולך ממש מצויין למרות שעד עכשיו היא היתה רגילה לאכול מבקבוק. אנחנו עדיין עם המוניטור והדבר היחיד שמפריע בו הוא הציפצוף שלו שמעיר מתים וכמובן זה תמיד לצערנו קורה לה בלילה שיש לה ירידת דופק ואז אנחנו מתעוררים בבהלה.
חוץ מזה אין מאושרים מאיתנו. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים
 
איזה כייף לשמוע ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif|כ

שרק תמשיכו להנות ממנה, עוד מעט המוניטור יחזור למקומו (מחוץ ל
) וכל הכבוד על ההנקה, גם עופרי היה רגיל בפגייה גם לבקבוק וגם לציצי, וזה מאוד עזר לי, כי שהגענו הבייתה יכולתי לשאוב ולתת לבנזוגי להאכיל אותו ולתפוס כמה שעות של שינה) שבת שלום אמא של עופרי
 
"איזה טוב שבאת הביתה"../images/Emo82.gif

חדשות ועדכונים טובים!! שתהנו ותחוו רגעים מאושרים עם הפגפג שלכם! איזה כיף שמניקים הנקה מלאה ומחזקים את הקשר עם התינוק! נקווה שתזרקו את המוניטור בקרוב והשקט יחדור אל ביתכם!
 

ayelet i

New member
../images/Emo140.gif איזה יופי של עדכונים!

עכשיו כל שנותר לכם הוא להפטר לצמיתות מהמוניטור... מאחלת לכם רק אושר והנאה מהקטנה!!! (מה עם תמונות???...)
 
למעלה