עדכון מהאינקובטור...

עדכון מהאינקובטור...

אלה הפיצקילה שוקלת היום 799 גרם, אבל עדיין רחוקה מאוד מהארץ המובטחת (עריסה פתוחה!!! בקבוק!! נסיונות הנקה!!!). הנשימה שלה עדיין לא הסתדרה, ספירת הדם לא לגמרי תקינה אחרי הזיהום ומצב רוחי היום לא משופר. היה לי ברור לגמרי שאני נוגעת בה כמה שיותר, אבל היא פשוט לא אוהבת את זה. אחרי הפעם השלישית שהנחתי עליה יד והיא הורידה דופק וסטורציה, הבנתי את הרמז ורק הסתכלתי עליה. יש לי הרגשה שהמכשור באף שלה מאוד מטריד אותה ולכן היא מתנגדת למגע. נצטרך הרבה הרבה סבלנות כדי להחזיר אותה למוטב. יערונת מאושרת שחזרתי הביתה ואני מאושרת פשוט להיות איתה, לשטוף כלים כשהיא עוזרת לי (מנקה את הבקבוק שלה במברשת במשך 10 דקות...), לשבת על הספה כשאני שואבת והיא רואה קלטת... אני חוזרת לאט לאט לתפקד אבל מה לעשות, עד שאלה לא תצא מכלל סכנה אני לא אהיה רגועה. וצדק מי שאמר שכשנולד עוד ילד, האהבה מיד מכפילה את עצמה אבל הזמן והאנרגיות - לא ממש... תודה ענקית על העידוד והעצות החכמות. מקווה לכתוב מעכשיו רק עדכונים חיוביים

zimes

New member
תודה שאת מעדכנת

אני קוראת, מחכה, ומחזיקה אצבעות.

לאה_מ

New member
../images/Emo45.gif על העדכון החיובי הראשון

אנחנו מחזיקים אצבעות וממתינים לשמוע עוד הרבה כאלה

אינה לא המליצו לך שיטת הקנגרו

לפגים טוענים שהשיטה עוזרת להם בגדילה ובהתפתחות? שתגדל מהר ותצא לחיק המשפחה האוהבת

עדיין לא הגענו לשלב הזה...

אלה כאמור עדיין לא יציבה מבחינה נשימתית וכל הפרעה גורמת לה להוריד דופק וסטורציה, לפעמים עד כדי הפסקת נשימה. היא גם היתה מאוד חולה השבוע עם זיהום שעדיין לא לגמרי עבר. אני רק מחכה לעשות קנגורו, אבל לצערי כדי לעשות יותר תועלת מנזק אני נאלצת לחכות כמה ימים, לפחות עד שתפסיק עם הורדות הדופק המפחידות. כרגע אפילו יד על הגב או הראש שלה מעצבנת אותה. אבל ברגע שנוכל אין לי שום כוונות להפסיק...

zimes

New member
מחשבה בנושא

מאוד מוזר היה לי לשמוע על ירידות הדופק עקב מגע. איך אלה מגיבה למגע של האחיות - החתלה, למשל? לגבי קנגרו - אולי זה לא ישפיע כמו מגע עם היד - כי היא תוכל לשמוע את הדופק שלך. אולי מה שצריך זה שאחות תניח אותה על הבטן-חזה שלך. נדמה לי, ד"א, שאפשר לעשות קנגרו גם כשהיא מחוברת לצינורות. אני סתם מנסה לזרוק רעיונות, ומקווה שלא מבלבלת.

Shellylove

New member
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

ושולחת לך המון כוח לעמוד בסיטואציה הלא פשוטה הזו.

למעלה