עדכון מב"ש

fireman

New member
עדכון מב"ש

בסביבות השעה23:30 חילצו כבאי תחנת נתיבות 9 לכודים מדירה שעלתה באש ברחוב הרימון בעיר, לכולם שלום. בשעה זו פועלים צוותי כיבוי מתחנות באר שבע רהט ואופקים לדעתי בשתי שריפות גדולות אחת ביער להבים והשניה באתר הפסולת "דודאים"

fireman

New member
שריפה גדולה מאוד

משתוללת באזור משמר הנגב, אני לא ממש מעורה בפרטים אבל אני יודע שהשריפה התפשטה למצבורי דלק ותחמושת של הבסיס. נכון לעדכון האחרון שקיבלתי 7 צוותי כיבוי מתחנות באר שבע, רהט, אופקים ונתיבות פעלו במקום השריפה בסיוע של מנוף גבהים ושני רכבי אשד. כוחות של קק"ל וצה"ל פעלו במקום גם כן. חשוב לציין שמשעות הבוקר שוררים באזור תנאי שרב.

שומרון20

New member
../images/Emo207.gifשישי סוערר בכיבוי חדרה

היום בשעה 9 וחצי בבוקר התקבלה הודעה בחדר מבצעים על שרפת קוצים בפרדס חנה למקום יצא צוות מתחנת חדרה איך שהגיע הצוות הראשון ביקש צוות נוסף +רכב אספקת מים למקום יצא צוות ברכב סער מתחנת זיכרון +רכב אש''ד מתחנת חדרה עם הקצין רשף\מ אילן קודיש (אני יצאתי באש''ד) שהגענו למקום ראינו שרפה גדולה מאוד של שיחי פטל גבוהים מאוד +עמודי חשמל עקב רוחות חזקות והתפשטות מהירה הוזעקו צוותים נוספים +רכב אספקה נוסף(7 קוב) במקום נכחו כ-7 צוותים +3 רכבי פיקוד על האירוע פיקדו : ראש המשמרת רשף אלי גרפי סגן ראש משמרת רשף\מ אילן קודיש קצין מבצעים והדרכה רשף רמי חלפון כמו כן הגיע למקום מפקד השרות טפסר תהומי יששכר האירוע נמשך בסביבות ה10-11 שעות בערך ישר כוח לכל הכבאים והצופים שהיו באירוע

למעלה