עדכון ל כ ו ל ם

linar1

New member
עדכון ל כ ו ל ם../images/Emo24.gif

צילצלו עלי מצוות של פרופ' בוסקילה - הם מגעים מב"ש!!! עלי הביתה בקריות ע"מ להמשיך במחקר... אני כבר מתכננת עוד כמה שאלות לגבי כל חברי הפורום. אשמך לשמוע את דעתכם

elizabethru

New member
האם יש סיכוי שיוכלו לשלב קבוצת מחקר

מאזור ת"א? מאוד ישמח כמה מאיתנו. יש לך אפשרות לשאול?

dorgad

New member
לינר, אם איני טועה, מדובר במחקר

העוסק בתסמונת התשישות הכרונית. האם יש לך מידע לגבי המחקר העוסק בפיברומיאלגיה? אני בטוחה שנשים רבות, מכל הארץ, ישמחו לשתף פעולה. דור

linar1

New member
דור../images/Emo24.gif

ההפך הוא הנכון - לצורך המחקר רוצים
רק חולות בפיברומיאלגיה ובני משפחה מדרגה ראשונה
. אני רוצה בהמשך לרכז מידע: מי מהחברות בפורום רוצות להשתתף במחקר - נא להעביר למסר שלי דרך יותר נוחה להתקשרות עם אנשי המחקר: שם וטל נייד וכד'. שלכם
LINAR

dorgad

New member
נראה שבלבלתי עם מחקר אחר

אני נזכרת עכשיו שפניתי בעניין מחקר פיברו', אבל לא בטוחה שזה אותו מחקר. אשמח להשתתף גם בזה - מעבירה פרטיי אלייך במסר אישי. תודה, דור

linar1

New member
שאלתי../images/Emo45.gif

הם מעונינים בשלב זה בהיקף גדול( סדר גודל מעל 150 נשים) רק נשים ותנאי שהקרובים מדרגה ראשונה גם יסכמו להשתתף במחקר. אני במהלך ימים הקרובים אוסיף פרטים אך מצטרפים למחקר.

כל הקרובים או שחלק יספיק?

לדעתי אחיותיי לא יתלהבו מהרעיון (במיוחד שהן לא ממש יודעות...) אבל יש לי הורים ואת הבן - זה מספיק?

linar1

New member
נאוה../images/Emo24.gif

בהחלט מספיק
אני גם שיתפתי את הבן ואת אבא שלי... אני מבינה שאת מעונינת, אז אני מוסיפה את שמך ברשותך
לילה טוב
LINAR

linar1

New member
נאוה יקרה../images/Emo140.gif

קודם כל את לא מבלבלת לי את המוח
... גם אני שאלתי המון שאלות ומי אם לא את בסבלונות אין קץ ענית לכל שאלה ולא ישכח את זה לעולם. לכן החלטתי לרכז את השמות, כך יהיה יותר קל לצוות המחקר להגיע לכל אחת מאיתנו... ודעתי, שיש כאן אינטרס משותף - לנו כחולות, למען עתיד טוב יותר, ולהם, שקצב המחקר יהיה מהיר יותר!!! אז שוב הארת את עיני עם שאלתך, שפספסתי עוד משהו, וזה פרט אחד חשוב: שיש לציין אזור מגורים - י-ם, ת"א, חיפה, ב"ש, גליל מערבי וכד' אך נראה לי שאצא עם הודעה מסודרת. אז שוב
!!! ושיהיה יום יפה ונעים, LINAR

6tuti6

New member
והאם זה יהיה בשידור ברדיו????

לינר היי צהריים טובים!!! כי אם כן , אז מתי נוכל לשמוע את התוכנית?? בהמשך אוסיף גם שאלות. תודה תותי.

linar1

New member
../images/Emo31.gifזה לא

תוכנית רדיו. זה מחקר, שאני כחולה משתתפת וצוות של פרופ' בוסקילה בודק קשר גנטי במשפחה לגבי התפרצות המחלה או במילים אחרות, האם יש גן מסויים והוא עובר בין דור לדור חס וחלילה ואך מונעים זאת... יותר מזה איני יודעת, כי בסך הכל אני מוכנה לשמש כ"שפן נסיונות" ע"מ שזה לא יעבור לילדי ונכדי.

למעלה