עדכון לסקר: 2 מנדטים לפחות לשינוי.
ז זאב 27 New member 18/3/06 #2 אני מעדכן את מה שכתב כאן "ליכוד חדש" בדבר תוצאות סקר .לא ניתן שלא להתחשב ב2=3 מנדטים שיתקבלו בשינוי.
ז זאב 27 New member 18/3/06 #4 ../images/Emo13.gifטוב: אשרת מבחינתך אין לך בעייה גם אם יהיו 12 מנדטים לשינוי : אלא שהסקר העדכני מעלה 2=3 בטעות מידגם של 4.
../images/Emo13.gifטוב: אשרת מבחינתך אין לך בעייה גם אם יהיו 12 מנדטים לשינוי : אלא שהסקר העדכני מעלה 2=3 בטעות מידגם של 4.
י יאללה קדימה New member 18/3/06 #6 עכשיו כל תומך מפלגה מסויימת יוסיף למפלגה שלו כמה מנדטים מפוברקים מסקר פנימי מפוברק. אז יאללה, אני שמעתי מסקר פנימי מכובד ביותר, באחד ממכוני הסקרים המובילים בעולם (תיכון עירוני א בתל אביב) ש"עלה ירוק" הולכים לקבל 17 מנדטים. אז תעדכנו, עלה ירוק - 17 מנדטים. jeeeeeeeeeez!
עכשיו כל תומך מפלגה מסויימת יוסיף למפלגה שלו כמה מנדטים מפוברקים מסקר פנימי מפוברק. אז יאללה, אני שמעתי מסקר פנימי מכובד ביותר, באחד ממכוני הסקרים המובילים בעולם (תיכון עירוני א בתל אביב) ש"עלה ירוק" הולכים לקבל 17 מנדטים. אז תעדכנו, עלה ירוק - 17 מנדטים. jeeeeeeeeeez!
ז זאב 27 New member 18/3/06 #11 ../images/Emo13.gifלעלה ירוק? צר לי, ידידי הניכבד , אבל את הסקרים עורכים בציבור הרחב ולא בתיכון .לא הייתי בונה על 17 , אולי תסתפק בפחות?
../images/Emo13.gifלעלה ירוק? צר לי, ידידי הניכבד , אבל את הסקרים עורכים בציבור הרחב ולא בתיכון .לא הייתי בונה על 17 , אולי תסתפק בפחות?